Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

esu naujokas ant IPB ir noriu paklausti kaip pakeisti arba ištrinti šias vietas.

Raudonai- kaip pakeisti šitą pagrindinį textą?

Žaliai- Kaip valdyti šituos skirtukus, kaip juos readaguoti?

Violetiniai- Kaip ištrinti arba bent jau pakeisti šituos užrašus?

f19054ac1bca5b1a106536216df9b7de660.png

BETO, PAS MANE VIRŠUJ PAČIAM KUR YRA SVETAINIŲ SKIRTUKAI NEPARAŠYTAS MANO NORIMAS PAVADINIMAS O TIESIOG "INVISION POWER BOARD" KAIP JĮ PAKEISTI?

KAS ATSAKYS Į BENT 1 KLAUSYMĄ PRIDĖSIU DAUG REP

• Teigiamai 2

Ieškomas žmogus, dirbantis su elektroninių parduotuvių turinio valdymo sistemomis, darbas įmonėje, gerai apmokamas. Nereikalaujamas aukštasis, nuo 15 metų, patirtis - privalumas. Pageidaujami programavimo, grafikos darbų, sumanumo ir komunikabilumo įgūdžiai.

Sveiki,

esu naujokas ant IPB ir noriu paklausti kaip pakeisti arba ištrinti šias vietas.

Raudonai- kaip pakeisti šitą pagrindinį textą?

Žaliai- Kaip valdyti šituos skirtukus, kaip juos readaguoti?

Violetiniai- Kaip ištrinti arba bent jau pakeisti šituos užrašus?

f19054ac1bca5b1a106536216df9b7de660.png

BETO, PAS MANE VIRŠUJ PAČIAM KUR YRA SVETAINIŲ SKIRTUKAI NEPARAŠYTAS MANO NORIMAS PAVADINIMAS O TIESIOG "INVISION POWER BOARD" KAIP JĮ PAKEISTI?

KAS ATSAKYS Į BENT 1 KLAUSYMĄ PRIDĖSIU DAUG REP

Skype martis.php isaiskinsiu viska.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 2

16_firstbanner.png

Vyksta tvarkymo darbai.

(redaguota)

1 - Dabar tiksliai neprisimenu ar čia logo ar tekstinis logo. Pirma pabandyk per admin cp >>> Look & Feel >>> Easy logo changer pakeisti img,o jei nepadės tada eik į admin cp >>> Look & Feel >>> Tavo dizaino pavadinimas >>> Global Templates >>> defaultHeader man rodos ir ten turėtu būti žodis subway. 

2 - Norėdamas sulietuvinti atsidarai admin cp >>> Applications & Modules >>> Manage Applications & Modules ir ten pasirink norimą dalyką pvz Forums ir tada spaudi dešinėje pieštuką ir prie Application Public Title parašai lietuviškai savo žodį

3 - Admin cp >>> Look & Feel >>> tavo dizainas >>> global templates>>> globalTemplate ir su ctrl + f susirask ta teksta. Jei čia nebus tada eik Admin cp >>> Look & Feel >>> tavo dizainas >>> manage replacements ir ten rasi.

Redaguota , nario Gabas.
  • Teigiamai 2

Kai atsidarau tą Global Templates man ilgai krauna, spaudžiu defaultHeader ir išmeta lentele "Exception: SyntaxError: ivalid range in charakter class"

• Teigiamai 2

Ieškomas žmogus, dirbantis su elektroninių parduotuvių turinio valdymo sistemomis, darbas įmonėje, gerai apmokamas. Nereikalaujamas aukštasis, nuo 15 metų, patirtis - privalumas. Pageidaujami programavimo, grafikos darbų, sumanumo ir komunikabilumo įgūdžiai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...