Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3959 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki.

Šiandien Noriu Papasakoti apie Tinklalapių pagalbos svetainę webshelp.net.

Kadangi Senasis Savininkas šį projektą pardavė,jį nusipirko Paulius,Kitaip Žinomas kaip Franky_Lord.

Ir Jis šį projektą nori Atgaivinti,todėl Skelbia Konkursą,apie kurį parašysiu vėliau.

Ką Šioje Svetainėje jūs Galite Veikti?

Mokintis Dirbti su IPB,HTML,SMF,DLE Bei Kitomis Sistemomis.

Bendrauti Su Kitais Forumo Nariais.

Dalyvauti konkursuose,bei laimėti prizų.

Padėti Jauniesiems Webberiams,Kuriant Pamokas.

Konkursas.

Taigi,Ankščiau rašiau,kad mes su Pauliumi,Skelbsime Konkursą.

Taigi Apie ką šis Konkursas?

Šio Konkurso Tipas bus Pakvietimų Konkursas.

Jūs turėsite Pakviesti Kuo daugiau narių,ir Gausite Piniginių Prizų.

PRIZAI:

1 Vieta: 15 Litų
2 Vieta: 10 Litų

3 Vieta: 5 Litų

Taigi,Kviečiu jus užsukti į šį projektą
Pagarbiai,

Webshelp.net Administracija.

PS:

Aprašymas Bus Pildomas.

Redaguota , nario luknis

Pirma tai:

<...> DE Bei Kitomin <...>

Reikia rašyti ne DE o DLE.

----------------------

Antra tai:

Nemanau, kad jūs tikrai sumokėsit pakvietėjams, arba konkursas tesis amžinai.

----------------------

Trečia tai:

Sėkmes ;D

Kad ir kokią kvailystę bepadarytum - tėvai tau atleis. Niekada su jais nesipyk, nes niekada nerasi nieko geriau nei jie.

Pirma tai:

Reikia rašyti ne DE o DLE.

----------------------

Antra tai:

Nemanau, kad jūs tikrai sumokėsit pakvietėjams, arba konkursas tesis amžinai.

----------------------

Trečia tai:

Sėkmes ;D

Nu jei tau tokie pinigai yra dideli ir jei jų neturėjai rankose , tai nereiškia , kad jie yra dideli ir , kad čia mes jų nesumokėsime.

Kaip ateinu ten nėra online žmonių , parašau pagalbos temą ir padeda už kokių 3-4 dienų. Ir ten mažai pamokų , nu jų normaliai ,bet reikalingu nematau.  :| 

Anyway sekmės su svetainę ir rinkti žmonęs :kiets: 

Tiesiog aš čia nieko bendro neturiu su žmonių neaktyvumu , nes perėmiau tik vakar viska , todėl dabar viskas būs kitaip manau. Įdėsime tų naujų ir tikrai visiems reikalingų ir svarbiausių pamokų. Ačiū.

Forumas užrakintas , nes būs pradėti reklamavimo darbai. Be to konkursas atidėtas tol , kol kaip baigsis reklamos ir būs aktyvių narių , tada ir būs vėl paskelbiamas.

Jau nebeveikia xDDD Gera pradžia vyrai ;D Kaip ir sakiau taip ir buvo. Ne jums valdyti tokius tinklapius.

Nebeveikia ? Idiote nematai , kad hostingas pasibaigė ką ? Užsakiau jau senai , o tiekėjai iki šiol dar nepaleidžia , mažiau čia verk ir ne į tema šneki jei hostingas pasikeitė tai reiškia , kad mes negalime tvarkyti. 

Nebeveikia ? Idiote nematai , kad hostingas pasibaigė ką ? Užsakiau jau senai , o tiekėjai iki šiol dar nepaleidžia , mažiau čia verk ir ne į tema šneki jei hostingas pasikeitė tai reiškia , kad mes negalime tvarkyti. 

Rimti administratoriai pirmiausia rūpinasi rimtu hostu vietoj pirkę šūdą ir dejavę, kad nepajungia :) Rimti administratoriai, pateikia mums kuo kokybiškiau, priima kritika, stengiasi išspręsti kuo greičiau iškilusias bėdas.

Jūs mano išvardintais faktais nė vienu nepasižymit :) Aš pats turėjęs webshelp.eu projektą, tvarkiausi neblogai, bet už tai ir gavau pinigus gan neblogus tad žinau ką sakau.

Jums juk su pinigais bėdų nėra, kaip šieno jų turit tai kame problemos? :D

Dergiatės savo reputacija tik, galit jūs čia mane įžeidinėti, sakyti ką norit apie tuos hostingus, bet mes visi puikiai viską suprantam. Jei atsiras kurie nesutinka tegu neigiamai vertiną šį mano postą neskaitant jūsų draugų :) Pažiūrėsim ar daug turit "pasekėjų"

Rimti administratoriai pirmiausia rūpinasi rimtu hostu vietoj pirkę šūdą ir dejavę, kad nepajungia :) Rimti administratoriai, pateikia mums kuo kokybiškiau, priima kritika, stengiasi išspręsti kuo greičiau iškilusias bėdas.

Jūs mano išvardintais faktais nė vienu nepasižymit :) Aš pats turėjęs webshelp.eu projektą, tvarkiausi neblogai, bet už tai ir gavau pinigus gan neblogus tad žinau ką sakau.

Jums juk su pinigais bėdų nėra, kaip šieno jų turit tai kame problemos? :D

Dergiatės savo reputacija tik, galit jūs čia mane įžeidinėti, sakyti ką norit apie tuos hostingus, bet mes visi puikiai viską suprantam. Jei atsiras kurie nesutinka tegu neigiamai vertiną šį mano postą neskaitant jūsų draugų :) Pažiūrėsim ar daug turit "pasekėjų"

O tu galvoji užtenka kitų vartotojų nuomonės , kad jei jiems tie tiekėjai yra geri tai galvoji , kad ir man būs ? Man hostingas.in tik per 2 savaitės atrašė dėl gmailo , o ką kalbėti apie hostinga ? Bučiau gerai žinojęs , bučiau tikrai neįmęs į hostingo.in. Va dabar jau 2 dienos kaip jie man nepaleidžia webo , nors perpirkau iš plano 2 į patį geriausia ir nieko neatsako ? Tai kaip man kreiptis ką ? Tai taip išeina , kad aš per jų nepadorius veiksmus turiu kentėti nuo tokių komentatorių kaip tu. Įdomu kaip pats šioje situacijoje galvotum. Ir kodėl dar apie reputacijas čia šneki ką ? Galvoji jei nuo senų savininkų yra sugadinta ir jei ateina nauja administracija galvoji jiems ir galioja tavo neigiama reputacija ? Nemanau žmogaus , nes nieko apie juos net nežinai kaip žinojai apie savo tuos senus lozerius. Ir baik čia pūstis dėl savo pasiekimų gerai ? Galvoji čia kažkam įdomu , ką tu pasiekei ir ką dabar nori įrodyti ? Oj tipo galvoji , kad oj jei tu tipo pasiekei tiek kiek mes dar nepasieksime , reiškia tu kietas ? Gerai būk tu tas kietas ar kaip nori save vadink bet aš nežiūriu nei į tavo pasiektus pasiekimus nei į kitų , tad gali rinkti savo tuos postus , aiškinti tai ką pats suprantu ir nurodynėti.

• Parašė po 2 savaičių...

Reputacija keliauja kartu su domenu, o ne su savininkais. Kas nori pasižaidžia šiaip saus, kas nori užsidirba pinigų. Čia kiekvienas savaip su tuo domenu elgias, bet esmė ta, kad tų webshelp jau yra tiek prikurta įvairiom galūnėm ir nė vienas nebeveikia nors savininkai turintys šiuo metu šiuos domenus žada daug. Tarp kitko ir tu vienas iš jų, nes tavo domenas kaip užšaldytas taip užšaldytas :D O šiaip per dieną galima jį būtų paleisti jeigu mokėtum :) Tad nesiskųsk, kad čia tau neatrašo ir nieko negali padaryti.

Reputacija keliauja kartu su domenu, o ne su savininkais. Kas nori pasižaidžia šiaip saus, kas nori užsidirba pinigų. Čia kiekvienas savaip su tuo domenu elgias, bet esmė ta, kad tų webshelp jau yra tiek prikurta įvairiom galūnėm ir nė vienas nebeveikia nors savininkai turintys šiuo metu šiuos domenus žada daug. Tarp kitko ir tu vienas iš jų, nes tavo domenas kaip užšaldytas taip užšaldytas :D O šiaip per dieną galima jį būtų paleisti jeigu mokėtum :) Tad nesiskųsk, kad čia tau neatrašo ir nieko negali padaryti.

Užšaldytas ? Tu teisus , nes esu ne durnas ir ne čiortas , kuris vasara prie pc kimarins ir žiūrės pro langą. Biški ne į tema šovei , kad tipo paleisti nemoku *Myliu SuperGames.lt* idiotas tu rimtai , gi aiškiai sakau , kad išjungiu nes neesu kaip tu auka , ateis ruduo paleisiu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3959 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...