Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Galvojama , reikia padaryti Jei žinote Avatar filmuką , Būtų 4 Tautos : Ugnies , Vandens , Oro , Žemės . Kiekviena Tauta Turi savo Abillities . Kiekviena Tauta Turi Savo žemės lopinėlį , tautos gali tarpusavy kovoti , kad rinktų kill taškus ir būtu dominuojanti tauta .

nk gero :) jau buvo nemažai panašiu serveriu 

SrVJvlB.png

Tai čia turėtum sukurt super duper truper plugina gal net visa platforma serveriui jei tiek Lt prašai....

Na už tai, jog nuo nulio sukurtum visiškai unikalų serverį (sukoduotum įskiepius), tai čia jis palyginus tikrai labai mažai prašo...

Bet šiaip, kaip ir sakė, yra jau nemažai tokių serverių, ne vienas ir Lietuvoje buvo bandęs plėtotis, tik nemačiau nei vieno pasisekusio... Šiaip ar taip, čia per daug komandinio žaidimo - keli pasišika ir visa komanda (tauta šiuo atveju) kenčia, taigi, šis serveris tikrai ne Lietuviams. Asmeniškai aš nemačiau Lietuvoje nei vieno pasisekusio Factions serverio, kur tie factions būtų normaliai įgyvendinti (užgrobimai ir t.t.), bet tokių serverių buvo nemažai, tiesiog lietuviai nemoka juose žaisti - eina, viską daužo, išnaudoja sistemines klaidas ir t.t., kaip ir visur... O čia kaip suprantu, būtų dar daugiau, nei Factions, dar giliau į tą pusę... Tai čia gausis tokia mėsmalė, tokia nesąmonė jaučiu... Ta prasme, ką aš noriu pasakyt, jog tai bus neproduktyvus serveris, nors jis ir bus geras, kietas, gerai išdirbtas, unikalus, bet jis mano nuomone nebus nusisekes projektas... Aišku, čia developeriam spręst, bet aš tik sakau, jog paskui nebūtų tiek nusivylimų. Pats panašaus tipo projektus turėjau, panašių serverių statistikas stebėjau... Vienintelį tokio tipo pasisekusį serverį matau tik Factions įskiepio kūrėjų (MassiveCraft) serverį, kuriame žaidžia 200-400 žaidėjų. O tai juk globalus projektas, kaip ir koks Hypixel, ar HiveMC kur žaidžia po kelis, ar keliasdešimt tūkstančių žaidėjų, tad ar vis gi tą MassiveCraft galime vadinti nusisekusiu? Nors man daug įdomiau buvo išbandyti žaidimą MassiveCraft serveryje, nei mini žaidimukų serveriuose...

Filthy-Frank.jpg

Tai čia turėtum sukurt super duper truper plugina gal net visa platforma serveriui jei tiek Lt prašai....

Matosi, kam neteko pabuvoti užsieniečių rinkoje ten kainos trigubai didesnės ir aš suprantu kodėl, nes darbo žymiai daugiau, o kad lietuvoje beveik visi įskaitant ir tave gerą dalyką nori už kapeikas gaut, tai atsiprašant "idi ty **" :D ir šiaip įskiepis bent jau kaip jis jį apibūdino yra tikrai nemažas tarkim jeigu kalbėti tik apie taškus . Na pagal mane reikėtu sukurt komandą /taskai, kad patikrintum kiek jų turi,bet gal jis norės, kad taškus atvaizduotu scoreborde? Aišku reikia, kad taškus kažkur išsisaugotu, kad po serverio išjungimo jie niekur nedingtu tarkim mysql duombazėje ar json faile, jeigu kursi su mysql, tai reikės ir configą kurt (nebūtina, bet pravers jei norėsi pakeist slaptažodį ar pnš), nors jį nėra labai sunku sukurt visdėlto porą minučių reikėtu paplušti, ir kaip jjis sakė cituoju "kad rinktų kill taškus ir būtu dominuojanti tauta ." tai reikėtu sukurti /toptaskai komandą, kad patikrintu kieno tauta dominuoja ir jeigu ims tuos taškus iš json failo reikės rašyt tam tikrą kodą, kad juos išgautu ir čia tik pradžia..

http://sampserveriai.lt- samp serveriai!

Na už tai, jog nuo nulio sukurtum visiškai unikalų serverį (sukoduotum įskiepius), tai čia jis palyginus tikrai labai mažai prašo...

Bet šiaip, kaip ir sakė, yra jau nemažai tokių serverių, ne vienas ir Lietuvoje buvo bandęs plėtotis, tik nemačiau nei vieno pasisekusio... Šiaip ar taip, čia per daug komandinio žaidimo - keli pasišika ir visa komanda (tauta šiuo atveju) kenčia, taigi, šis serveris tikrai ne Lietuviams. Asmeniškai aš nemačiau Lietuvoje nei vieno pasisekusio Factions serverio, kur tie factions būtų normaliai įgyvendinti (užgrobimai ir t.t.), bet tokių serverių buvo nemažai, tiesiog lietuviai nemoka juose žaisti - eina, viską daužo, išnaudoja sistemines klaidas ir t.t., kaip ir visur... O čia kaip suprantu, būtų dar daugiau, nei Factions, dar giliau į tą pusę... Tai čia gausis tokia mėsmalė, tokia nesąmonė jaučiu... Ta prasme, ką aš noriu pasakyt, jog tai bus neproduktyvus serveris, nors jis ir bus geras, kietas, gerai išdirbtas, unikalus, bet jis mano nuomone nebus nusisekes projektas... Aišku, čia developeriam spręst, bet aš tik sakau, jog paskui nebūtų tiek nusivylimų. Pats panašaus tipo projektus turėjau, panašių serverių statistikas stebėjau... Vienintelį tokio tipo pasisekusį serverį matau tik Factions įskiepio kūrėjų (MassiveCraft) serverį, kuriame žaidžia 200-400 žaidėjų. O tai juk globalus projektas, kaip ir koks Hypixel, ar HiveMC kur žaidžia po kelis, ar keliasdešimt tūkstančių žaidėjų, tad ar vis gi tą MassiveCraft galime vadinti nusisekusiu? Nors man daug įdomiau buvo išbandyti žaidimą MassiveCraft serveryje, nei mini žaidimukų serveriuose...

MassiveCraft galėtu turėt nors ir +1000 žmonių, bet jie jų negaus, nes nesivargina pakeist žinutes iš visiems žinomų dev.bukkit.org pluginų, o dėl jų statynių, tai išvis patylėsiu tokiam serveriui pagal mane čia tragiška.

http://sampserveriai.lt- samp serveriai!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...