Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3920 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, manau žinote tokį supergames.lt nary kaip - Kšenas, BonQi, - Edvinas ir panašiai, jis kaip sakant yra ,,hackeris". Dėl webų, laužia jau ne pirma kartą, pirmas kartas buvo su www.ltgyvenimas.lt ar koks ten buvo mano projektas, antras - www.sanf.us.lt - trečias, www.srg.lt, laužia kaip begali, padaro backgroundus baltus, ką patartumėt daryti? Labai reikia pagalbos..

CHATAI DĖL SVETAINĖS, KURIA NULAUŽĖ DĖL MANO SERVEROFFER.LT ACC.

f7b00d7724752b13440ac147fa09d62b177.png

WEBAS KURIS YRA NULAUŽTAS : www.SRG.LT

APIE ASMENY:

Telefonas: Nežinomas

Vardas: Edvinas

Slapyvardžiai: Kšenas, - Edvinas, - Down

Skype duomenys: bonqi.

Pavardė: Nežinoma

IP ADRESAS: 78.157.85.170

Kaip atrodo žmogutis: https://www.facebook.com/KsenasLT/photos/a.279231625589949.1073741825.279220108924434/279231638923281/?type=1&theater - Aktorius.

NETURĖKIT REIKALŲ SU ŠIUO ASMENIU!

Redaguota , nario L00K.

(redaguota)

Manau jeigu būtų legalus IPB tai nenulaužtu, arba turi komandoi stukačiu tai yra tie kurie turi prieiga prie ACP.

> Kiekvienam tinklalapije / MP Žaidime naudoti vis skirtingus slaptažodžius.

> Nesaugoti kompiuterije slaptažodžiu jokiu.

> Nesisiusti visokiausio šlamšto.

Beje mano web`a irgi buvo nulaužė, betai koks jų ten nulaužimas :D Tiesiog prisijungia į ACP išjungia foruma, ištrina temas, ir Forumo išjungime lange įrašo HACKED BY DZIBIL. :D

Redaguota , nario DonSnolva

Samai raminkis.

Tikseri, bet, kad webas normalus ir buvo, kodėl mus būtent turi pasirinkti, o ne kitus?

Supranti, niekas nėra tobulai apsaugota. Vieni daugiau, kiti mažiau, bet spragų net ir bankų sistemose būna. Tik skirtumas tas, kad jūs nesinaudojate profesionaliomis web paslaugomis, tad nėra garantuotas saugumas. Darykit paprastą html ir galėsite baimintis tik dėl plagijavimo. :)

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

Aham.. Pirmas patarimas. Nenaudokit IPB. Nepriimkite jokių failų iškart. ir pasiskaitykit šitą

2.0 Ivadas i WebHackinga

Tinklapio nulaužimas yra gana sudetingas procesas, laužiant tinklapi siekiama prieiti prie slaptu failu, duombazes, ar administravimo pulto. Kaip tai vyksta? - Tai galima padaryti išnaudojant tinklapio klaidas.

kanceliaras-kanceliariniu-prekiu-parduotuve-logo-1629956975.jpg.73f67dac566b020eb40dedc129a3e06c.jpg

Bet pažiūrėkit ypač į jo veidą. Kažkoks nesveiko proto biški.

Bet žiūrėk tu man, už tave tai gudresnis, skųskis nesiskundęs, bet tavo svetainės sako jog čia atvirkščiai viskas yra... :D

Šiaip ar taip, keli skirtingi atvejai, nemanau jog jau jis toks "supder duper hackeris", arba tu visur naudoji tas pačias pasenuses sistemas su klaidomis, arba visur tokius pačius slaptažodžius, arba jis turi priėjimą prie tavo kompiuterio... Būnant tavo vietoje, kaip ir aišku ką daryt būtų...

Filthy-Frank.jpg

IPB, kad ir kokias sukelsi ten apsaugas, vistiek jis turės spragų, man tai pasakė žinomas žmogus, su tokia ipb praktika, kad dar jūs tokios net nematėt. Svarbu, laiku klaida pamatyti ir mėginti ją ištaisyti, apsaugų ten nepridėsi, vistiek jei žino slaptažodžius tai jau ir kitką padarys.

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

Subinė subunei patarimus dalina, nebūtų supergames.lt forumas...  :funny:

00c9f00b5e.jpg

Normaliai čia užstūmei :D

LOL LOL LOL LOL..... Gyvenime nebenaudosiu PHP-F dėl nulaužinėjimų, IPB kur kas geriau.

Geriau jau naudosiu tą pasenusį php f v7 negu ipb kalbant apie apsaugas... Per ipb 13-metis mano pass sužinojo... O php f kažkaip nelabai turėjau nusiskundimų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3920 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...