Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pristatysiu visiems šio forumo dalyviams ši žaidima,svarbiausius qestus,map'us ir t.t

Kadangi Lietuvoje yra tik vienas šio žaidimo serveris Gserver.lt aprašysiu tik ji bet tai nelabai skiriasi ir nuo kitu anglu serveriu.

Aš asmeniškai esu šio žaidimo didelis fanas jis man patinka del kaikurių savo įpatumu pvz Guildo karai kai vienas su kitu skerdžiasi mapuose,dar žaidimas sužavejo del to kad kita žaideja gali pribeges užmušti įvairiose vietovese (yra safe zonos kur mušti negalima)

C - atidaro statusu lentele ir points galesi suskirstit

I - Inventorius atsidaro

w,s,a,d - valdimo migtukai (pirmyn,atgal,kaire,dešnę)

Patariu rinktis LOA castle pradedant žaidimą

Vykusio konkurso laimetoju OverDose video:

[youtubecom]

[/youtubecom]

Štai padariau foto iš žaidimo ir suskirčiau kas kur yra:

http://www.ipix.lt/images/98917106.jpg

Sukursiu atskiru temu su qestu darymo pamokomis ir pns

www.webforum.zones.lt

Forumas kuriame jums bus suteikta pagalba visais tinklalapio/puslapio/svetainės kūrimo,redagavimo klausimais,registruokites ir rašykite jums bus padėta,išmoksite susikurti nuosavą svetainę.

300exp dabar padaryta siūlau pereiti,nemažai draugišku žaidėju tarp jų aš,jei reiktu kokios nors help skype: ketzep rašyk :)

www.webforum.zones.lt

Forumas kuriame jums bus suteikta pagalba visais tinklalapio/puslapio/svetainės kūrimo,redagavimo klausimais,registruokites ir rašykite jums bus padėta,išmoksite susikurti nuosavą svetainę.

• Parašė po 5 mėnesių...

Mėginsiu pažaist, tai aš tau į skypę parašysiu jei ką paaiškinsi ;}

Geras zaidimas o servas geras vien del to jog LT ir jame yra idetas naujas mano kurtas modas costiumas pavadinimu Ghost rider sake jau ideja sakiau kad to name detu ant summonere toks kai ghostrider panasus turetu but pavadinimas ghost rider da nezejau ... bet sake yra admins tai va nori daryti modus dekaronui rasykit man i skype :justonixs parodysiu kaip daryti bet mazesni nei 15m nesivarginkit ir negaisinkit kol isaiskinsi tokiem tai sakes...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...