Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3899 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikas, kadangi čia užsukai manau tave tikrai sudominau. Norėčiau savo YouTube kanalo žiūrovams padovanoti 1 Minecraft Gift Kodą. Ką tau reikėtų daryti kad galėtum dalyvauti šiam konkurse? Tiesiog užsuk į šį puslapį ir perskaityk visą informacija bei padaryk veiksmus kokie yra nurodyti norint padidinti savo šansus laimėti. Tai užtruks vos kelias minutes.

Nieko tikrai nenoriu apgauti nes tikrai nenoriu gadintis savo YouTube kanalo reputacijos, o tuo labiau prarasti žiūrovų pasitikėjimą. Dauguma manau mano taip iš lempos dovanoja Minecraft nesąmonė juk jo verte vos ne 100 Litų. Taip suprantu kad tai dideli pinigai bet aš pinigų turiu ir norėčiau pritraukti daugiau žiūrovų žiūrėti mano kanalo video. Tuos 100 Litų paaukoju jums o ne įrangai įsigyti t.y. Geresniammikrofonui bei ausinėms, montavimo programoms ir panašiai. Todėl visus kviečiu užsukti ir sudalyvauti jugnieko neprarasite ar ne taip?

Tik nekomentuokit prašau nesąmonių būkit supratingi ir draugiški ačiū už dėmesį daugiau informacijos apie konkursą čia.

Redaguota , nario Nikes

586a57b517501_E38F103250A71028BDAF59DA7C

(redaguota)

niekas nedovanoja 100 ltl vertės dovanų ypač internete, o dar labiau tokie kaip tu :D neįsižeisk tiesiog jei rašai čia turbūt nesi vyresnis nei 16 metų 

taigi mano mintis apie šį premium 1. jis card 2. tas premium acc koks nors nevikęs 3. tu tiesiog kvailas

4. arba laimetoju paskelbsi savo draugą :D

Redaguota , nario Friskis1398

SrVJvlB.png

niekas nedovanoja 100 ltl vertės dovanų ypač internete, o dar labiau tokie kaip tu :D neįsižeisk tiesiog jei rašai čia turbūt nesi vyresnis nei 16 metų 

taigi mano mintis apie šį premium 1. jis card 2. tas premium acc koks nors nevikęs 3. tu tiesiog kvailas

4. arba laimetoju paskelbsi savo draugą :D

Žmogau atsitokėk. Jeigu nepatinka kažkas tiesiog nekomentuok. Yra žmonių kurie nori kažką gero padaryt o toki kaip tu tik kiša savo nosį kur nereikia norėdami pakenkt. Bėja žmogau žinai kas yra užsienis ir kokia pinigų vertė užsienį? Manau ne tai patylėk.

586a57b517501_E38F103250A71028BDAF59DA7C

Nori labai per skype pakalbėt? Pažiūrėsim kas raulis bus tada :) Jeigu jum kažkas nepatinka tai tiesiog nekomentuokit, nes čia matau dauguma ateina dėmesio susilaukt toki kaip tu. Nebūtumėt Lietuviai....

Visokių yra, visokių reikia. ;)

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3899 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...