Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3883 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras,

Viskas! Ruduo, mokslo metai, vaikai, jaunimas grįžta į mokyklas, darosi šalta, nebesinori lysti į kiemą. Ką veikti? - Sedėti prie kompiuterio ir kažką veikti, žaisti. Pagaliau žaisti tą patį San Andreas Multiplayer. Ta proga, noriu pasiūlyti publikai, naujo tipo serverį - UGRP. 

Kas tas "UGRP"?

UGRP - Unique GRP, tipas kaip ir GRP, bet pakeistas, įdėta kažkokių pavienių detalių, kurios pakeičia patį serverį. Pats žaidimo tikslas galima sakyti išliks toks pats: Pinigai, Patirtis, Namai, Verslai, Darbas. Bet aš turiu įdėjų kaip prie tų kelių detalių galima priklijuoti dar keletą dalykų ir tikrai įdomių grp'iniams žaidėjams, kad susirnktų ne tink grp'iniai, bet ir RP'eriai ar RPG'eriai ar kiti. Įnešti pusiausvyrą, patobulinti sistemas, įnešti daugiau veiksmo tiek darbams tiek gaujiniams ar kitiems.

Mano tikslas -

Subūrti rimtą komandą, kuri galėtų efektyviai ir organicazingai dirbti komandoje, bei padėti ir turėti noro tobulėti savo srityje. Nereikia man Lietuvos masto serverio, po 500 žaidėjų ir begalinio pelno, reikia tik geros komandos, ir ~50 žaidėjų (toliau viskas kils, domiuosi marketingu kažkiek)

Ko aš ieškau?

• Architekto mapperio - žmogus galintis trinti objektus, turinti fantaziją ir svarbiausiai gerai dirbantis ir turintis noro!
  • Grafikos dizainerio gfxerio - žmogus su galva ant pečių, darbai turi išsiskirti, originalūs.

Pakolkas tiek, sąrašas gali kisti su laiku.

Mano kontaktai - 

skype - crobbs74

When people said - "We never want to look like you", Arnold replied - "Don't worry, you never will" - Arnold Schwarzenegger

O , tu ką nors pasieksį ar būs taip ateis keli žmonės į projektą užsiregistruos ir viskas? Geriau dėkis į koki projektą ateis prisidėti ir viskas bet anyway sėkmes :]]

Galiu prisidėti į komandą kaip programeris , bet tik su tokia įdėja. Ačiū.

When people said - "We never want to look like you", Arnold replied - "Don't worry, you never will" - Arnold Schwarzenegger

(redaguota)

Pawn nera programavimo kalba

:D Gal tu žinai ką? Scriptinimas - tokio žodžio nėra lietuvių kalboje. Programavimas ir yra čia... 

Prašau, nešnekėk jei nežinai Pawn yra SAMP žaidimo skriptinimo kalba, jinai nėra programavimo kalba, nes programavimas yra visai kitas dalykas ir jisai yra visiškai kitoks.

Redaguota , nario Dr.Arnas

Citatos:

[21:45:44] crobbs74: tas quiN. aka
[21:45:54] crobbs74: Rytis, yra pagaidintas *Myliu SuperGames.lt* tai ir nusišenka
[21:45:54 | Pakeitė 21:46:09] crobbs74: good luck  [ BUVO PARAŠYTA gL ]
[21:46:11] » ᴇᴅɢᴀʀᴀs.: Pagaidintas? :D Normalus jis yra.
[21:46:14] crobbs74: ka zn
[21:46:16] crobbs74: Gabas stumia
[21:46:22] crobbs74: EisveArt stuymia
[21:46:24 | Pakeitė 21:46:25] » ᴇᴅɢᴀʀᴀs.: Be to iš tavo rašto matosi, kad tu esi Markas. GGWP

[21:46:25] Dovydas B. //: Bet jei čia Markas tai tada aš *Myliu SuperGames.lt* ;D
[21:46:28] crobbs74: kopijuotorias yra.
[21:46:32] crobbs74: kakoi ggwp
[21:46:34] crobbs74: kakoi raštas
[21:46:45] crobbs74: žaisk lolą suprasi kas yra gL && hF (cat)
[21:46:47] » ᴇᴅɢᴀʀᴀs.: Pzda, jei tu ne Markas, tai dar durnesnis už jį
[21:47:02] » ᴇᴅɢᴀʀᴀs.: Visi rašo GL, gl, o būtent tu, rašai gL
[21:47:08] » ᴇᴅɢᴀʀᴀs.: Įtartina, ne?

[21:49:09] crobbs74: tai ce
[21:49:16] crobbs74: ka turetu reiksti?
[21:49:24] » ᴇᴅɢᴀʀᴀs.: Kad tu Markas.
[21:49:24] Dovydas B. //: Kad tu Markas

[22:01:23] Juonis //: Markas čia ":)
[22:01:31] Juonis //: Vien iš bazaro, numetęs bet kokį IP'ą jis išsidavė.

---------

[21:59:56] Juonis //: Aš noriu paklaust
[21:59:57] Juonis //: čia tavo ?
[21:59:58] Juonis //: 77.90.125.160

[22:00:59 | Pakeitė 22:01:01] crobbs74: http://prntscr.com/4jzau3

JO SKYPĖ: crobbs74

JO IP: 185.26.182.34

GL MARKAI ;)

logohover.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3883 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...