Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3847 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Iš temos supratote ,kad "lietuvinu" pluginus tiesiog nemokamai už ačiū, gal ir kažkada man prireiks pagalbos iš jūsų.  Esu dar tik žalias ant :pluginieriavimo" todėl nepeikite jei atsirandą klaidų, stengsiuos viską daryti kuo geriau ,bet nebūną tobulai. Esu sulietuvines pilnai "authme" jame padares gražiai visas spalvas "norėsite pasikeisite" ,bet tiesiog noriu padėti ir pasymokyti tokių dalykų. Dėl lietuvinimo į skype justas.justas29 "bei jame jeigu reikia atsiūsiu authme"

sakė, kad galbūt jam kadanors pagalbos prireiks, beto, kam jam vogti pluginą, jeigu jį galima rasti http://dev.bukkit.org/ ?

sakė, kad galbūt jam kadanors pagalbos prireiks, beto, kam jam vogti pluginą, jeigu jį galima rasti http://dev.bukkit.org/ ?

Nieko apie minecraft kurimą neįsivaizduoju, tai ir prirašiau, jog tik išreiškiau savo nuomonę.

Žmogus gal šeip neturi ką veikt arba tiesiog bandys taip nerti į kokį serverį, kad gautų privilegijas. Aš pats buvau sulietuvinęs beveik pilnai essentials ir tuo džiaugiuosi, kadangi parsisiuntimų kiekis gan nemažas buvo ir tiesiog malonu buvo tai daryti. Manau ši persona irgi bando kažką panašaus daryti arba tiesiog renkasi praktika, jog galėtų vėliau ją kažkur pritaikyti. Daug čia ko nepridarysi su tokiomis paslaugomis nei užsidirbsi nei ką mano manymu jau geriau eik mokytis programavimą negu visą dieną sedėt prie įskiepių vertimų, bet čia jau tavo reikalas aš tau tik patariu. Sekmės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3847 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...