Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3796 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Geriau aišku dalimis susidėti į priekį keliems metams ir sėdėsi laimingas su high performance, dėkis dalis ir tas pačias dalis lygink visose el.parduotuvėse ir kur pigiau iš ten ir imk, neprošal gi sutaupyt pora šimtų litų..

O, jei žmogus susidės, ne taip viską ir bus viskas labai nuo vieno skirtingai ? :[[

http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_UNIVERSALUS_i5_HA/UNIVERSALUS_i5_HASWELL/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=535649

Su tokiu pažaisi far cry 4, medium grafika, jei dar ten ramą vieną antra dasimesi trauks ir high :)

(redaguota)

O, jei žmogus susidės, ne taip viską ir bus viskas labai nuo vieno skirtingai ? :[[

http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_UNIVERSALUS_i5_HA/UNIVERSALUS_i5_HASWELL/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=535649

Su tokiu pažaisi far cry 4, medium grafika, jei dar ten ramą vieną antra dasimesi trauks ir high :)

Nejuokauk su tokiu kompiuteriu. i5 ir GT730? Mano rinktas kompiuteris su Pentium ir GTX750 už ~1200 litų išneš žaidimus žymiai geriau. RAM nepadės dasimetimas, nes jie kompiuterio negreitina. Tad siūlau gražiai paprašyt kokio forumo nario, jog surinktų detalių sąrašą, o parduotuvėj už 20 litų sudės kompiuterio detales. Redaguota , nario Tormazas

1a.lt, kainos ten tikrai pigiau nei skytech.lt, Kiek tvėriau kompiuterius iš ten rinkausi dalis, nes pigiau išeina. Ir 1a.lt atsiuntimai man truko apie 1-3 d. Daugiau užtruke nebuvo(Aišku aš kai siunčiau dalis dėl to netruko, o jai prašysi, kad dar sutvertų 1a.lt tai užtruks truputį daugiau laiko, nes iš tiekėjų turės pas save siųst ir tvert ir išsiųst iš savęs.) 1a.lt kol kas geriausias pasirinkimas man.

Nejuokauk su tokiu kompiuteriu. i5 ir GT730? Mano rinktas kompiuteris su Pentium ir GTX750 už ~1200 litų išneš žaidimus žymiai geriau. RAM nepadės dasimetimas, nes jie kompiuterio negreitina. Tad siūlau gražiai paprašyt kokio forumo nario, jog surinktų detalių sąrašą, o parduotuvėj už 20 litų sudės kompiuterio detales.

1a.lt Nemokamai gali tverti, o skytech.lt reikalauja papildomai. Bet aišku kiek bandžiau iš ten ir ten siųst, tai sutveria vienodai, bet vistiek pats geriau susitversi jai nusimanai apie kompiuterius.

/ Intel i5-3350p /\ 8GB RAM /\ MSI GTX760 2GB(REFERENCE) /\ 1TB HDD /\ 500W PSU /\ Corsair 350d \

Nejuokauk su tokiu kompiuteriu. i5 ir GT730? Mano rinktas kompiuteris su Pentium ir GTX750 už ~1200 litų išneš žaidimus žymiai geriau. RAM nepadės dasimetimas, nes jie kompiuterio negreitina. Tad siūlau gražiai paprašyt kokio forumo nario, jog surinktų detalių sąrašą, o parduotuvėj už 20 litų sudės kompiuterio detales.

O kodel pats buildu nerenki? Nes pastaruoju metu kai skaitau postus sitam forume susidaro ispudis, kad tu geriausiai nusimanai.

(redaguota)

O kodel pats buildu nerenki? Nes pastaruoju metu kai skaitau postus sitam forume susidaro ispudis, kad tu geriausiai nusimanai.

Nes yra geresnių žmonių, kurie turi patirties. Pas mane žinos labiau teorinės. Pavyzdžiui, šitoje situacijoje, tai čia jau vos labiau išmanančiam žmogui aišku, jog tokio kompiuterio pirkt neapsimoka. Gal kada ir surinksiu kažkam, jei paprašys :D

Redaguota , nario Tormazas
(redaguota)

Aš tavęs nesuprantu ateini į forumą pasigirti ar pan kad ten visiems darai buildus paaiškink koks tavo tikslas čia ateit ir parašyt "visi jūs vaikai aš dedu kitame forume buildus"

O tu vienas is tu kurie i darba uz rep eitu? Jus supraskit viena diena, kad yra daug svarbesniu dalyku uz rep. Man nereikia pinigu, tiesiog juokinga, kaip jus ta rep vertinat.

naujokai renka buildus, bet vis geriau negu koks vaikas is supergames

Redaguota , nario Martini*

Eimantas, prieš vadindamas visus vaikais pats pagalvok ar tikrai toks nesi? Išaugai jau iš 16 tai jau erelis. Nebijok,šnapšės dar neparduos.

P.S Tormazas pabandyk surinkti buildą,pažiūrėsim kaip kas. :)

Jeigu ka tai zodis vaikai turi daug reiksmiu, situo atveju vaikus vadinu tais kurie elgias, kaip nesubrendeliai.

Aš tavęs nesuprantu ateini į forumą pasigirti ar pan kad ten visiems darai buildus paaiškink koks tavo tikslas čia ateit ir parašyt "visi jūs vaikai aš dedu kitame forume buildus"

Jeigu ka, tai as nesigiriu, tiesiog pasakau kokia situacija forume. didziaja dali vartotoju sudaro vaikai kurie stumia ant visu. pvz ikeli builda ir sulauki tokio atsako: ble ismok buildus rinkt *Myliu SuperGames.lt* asile bled *Myliu SuperGames.lt* pyderas dx ir pns.

PS Jeigu nezinai tai as cia labai ilgai buildus rinkau.

(redaguota)

Štai tokį kompiuterį, mano nuomone, būtų geriausiai pirkti už tavo nurodytą sumą (optinio įrenginio gali ir nepirkti, jei nėra poreikio): https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcbBAQAgCALAlSITovbfK%2FN1B4s8uLTzK65UaWjgq%2FAuMWbk7EQSHWm78gA%3D

Geras buildas, tik kodel tokia brangia motinine idejai? ir dar galetum pakeist hdd i seagate barracuda, nes spartesnis

Redaguota , nario eimantasd
(redaguota)

Jeigu ka tai zodis vaikai turi daug reiksmiu, situo atveju vaikus vadinu tais kurie elgias, kaip nesubrendeliai.

Jeigu ka, tai as nesigiriu, tiesiog pasakau kokia situacija forume. didziaja dali vartotoju sudaro vaikai kurie stumia ant visu. pvz ikeli builda ir sulauki tokio atsako: ble ismok buildus rinkt *Myliu SuperGames.lt* asile bled *Myliu SuperGames.lt* pyderas dx ir pns.

PS Jeigu nezinai tai as cia labai ilgai buildus rinkau.

Ir labai ilgai buvai šitame forume atėjo porą d*lbajob ir sugalvojai pereiti į kita forumą ? į mano temą irgi ateiną bando pris*pist prie kažko bet nelabai išeiną nes jei jiems parodysi kad kreipi dėmesį į jų tas nesamonęs gausi dar daugiau taigi nemanau kad eiti į kitą forumą yra išeitis ten irgi gali ateit ir bandyt prie tavęs prisip*st dėl kažko puikus pavizdis buvo valdas kuris pardavinėjo moderiatorius,pranešimų skaičius jį nušalino bet po viso šito daug kas liko vistiek forume..

Redaguota , nario Martini*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3796 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...