Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3783 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Teikiu keletą Minecraft serveriui paslaugų!

Kas mane žino iš Minecraft kaip Galardas arba tiesiog McEmpire Administratorių, kažkada buvęs bene geriausiu, vien žaidėjų skaičiumi! Tai žaidėjai žinantys mane, gali pasakyti ir apie mano Spawn'us, pvp arenas, Event arenas(jų apie 30 buvo). Mechanizmus su RedStone mėgstu statyti, PVP arenos mano išskirtinės, kad aš pradėjau statyti, įvairias pvz: PVP arena - be pabėgimų, PVP arena bailiukams iš kurios lengvai gali pabėgti, Lankų arena ir daugybė kitokių. Dabar dauguma serverių jau naudoja tokią areną kur neįmanomą pabėgti. 

Keletas mano spawn, visų neradau, gražiausius įkėliau kuriuos radau, o pirmus spawn tai nekelsiu kurie buvo prieš 3 metus...

d97b928ec9b99895e5c044f58d0d1b85232.png

8e87cf54d62e1c3b32700f926f59b039591.png

bcc178a034977f8a650b1a8ce444a96b757.png

Labai nemėgstu kaimelius statyti :D

3b131bcb18c665cc8cf7812639613f7166.png

b804485468f5b1b5b4bcd56382aac034136.pngŠis mapas nebuvo pabaigtas, dėl kažkokių problemų..

Esu statęs kelis spawnus skirtus SkyBlock serveriui. Buvo Salos skraidančios, gavosi gana gražiai, bet užtrukau nemažai.. Bet nuotraukos nerandu.. :|

Na darbų tik tiek radau, daugiau nepagavau momento nufotografuoti. Gražiausių žemėlapių irgi nebeturiu.. Paslaugų kaina siektu dabar nuo 5 LT - žiūrint pagal dydi ir tematiką.

Serverio patarimai kurie pritrauktų žaidėjų dėmesį, serverio klaidos kurios man kliūs į akį. Šita paslauga kainuos nuo 1LT. Čia pirmą serverį apžiūrėsiu ir jei pakankamai rasiu ką pasakyti tada ir kainą žiūrėsime.

Dar galiu pagreefinti ar kaip jūs vadinat Minecrafteriai, serverius ir kitus dalykus. Nuotraukų su greefed mano serveriais žymiai daugiau. Randu būdų kaip apeiti Safezone, Warzone, residence. Gerų serverių nenoriu gadinti, kurie tiesiog siekia savo tikslo niekam nekenkdami. Dėl kainos susitarsime.

Na, o dėl kitų dalykų galima susitarti. Gal ir nemokamai padarysiu ką nors. Darbai būtų pradėti nuo kitos savaitės, nes galėsiu tik tada statyti, be jokių laggų.

Tokios mini paslaugos. Atsiskaityti galima SMS, bet bus keliais ar 1 lt brangiau. Banku.

Galite rašyti ir čia į a.ž.! :)

Redaguota , nario Galardas
(redaguota)

Tai va tų geresnių ir neradau. Negalvojau, kad užsiimsiu dabar tuo. Reiks kokį spawną pastatyti kitą savaitę ir duoti. Iš viso per 3 metus pastačiau apie ~30-40 spawn. Neįskaitant kiek buvo PVP arenų vis atnaujinamų ir įdomių. O event trasų vis dar išradinėju, tik dabar jau su Redstone bandau daryti.. Man rodos pirmą spawną nemokamai atiduosiu. :D

Na o šiaip kiek atsimenu temų spawn tai buvo: Tarp 4 cepelinų(tų skraidančių), Tarp kalnų, kalnuose, kaimelis kalne, stačiau DemonsVsAngels modui abi pilis, apvalus-kvadratinis spawnas čia tie paprasti, Skyblock ore, Pilis, kaimelis, buvau pilį pastatęs vandenyje. Daug buvo tų temų, bet nebeatsimenu

.

Redaguota , nario Galardas

Dabar pateikti darbai man atrodo nei kiek tikroviški. Pastatyti kubai atrodo viskas, bet jau asmeniškai man labai kvadratiniai viskas lygu, o čia visas žaidimas toks nors kažką nelygaus įdėti reikia, o jeigu jau dedi čia nuotraukas tai pirmą pastatyk gražų savo spawną, ar kokį didelį namą ir tada duok forumo nariams rinktis ar rinktis tavo paslaugas ar ne. Nes tu sakai, kad čia senos foto o iš kur žinot kad tu ne taip pat pastatysi?

Jesus, sakau ne visi darbai. Seni tie darbai čia beto. Šita kvadratinė pilis kurią tu vadini. Nera ji kvadratine, bet ji ir nebaigta buvo. :)

Tie kurie matė mano visus spawnus tai žino.

Yra kas jau užsiprašė.

Sveikas,

Aš nesupratau, kodėl tu keli senus darbus, o būtent kai kuriuos net nepabaigtus? O tas pasakymas kad vadinamojo McEmpire serverio žaidėjai matė tavo statinius manau žmonių nesugundys užsisakyti tavo statinių, o ypač jei už juos prašai finansinio atlyginimo. 

Apie statinius tikrai gali pasakyti kad juose labiausiai trūksta detalumo ir įvairumo. Stenkis, tobulėk.

Sėkmės.

Parduodu originalias SteelSeries Arctis 7 ausines + odiniai ausiniu kauseliai dovanu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3783 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...