Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žodžiu, man tas monitorius nepatinka jis kažkoks jau senas turbūt dėlto negaliu žaisti daugumos žaidimos, o gal būt tai vaizdo kortos bėdos ?

Ar Geforce GT 630m 1GB, bent jau gerą yra :) ?

Intel® Pentium® CPU G3420 @ 3.20GHz 3.20 GHz

Ir daleiskim far cry 4 žaidžiu low grafika ir šiek tiek to laggo tarpais yra, arba užeina visad laggina -.- o kartais no lagg. O jei darau ultra nuotraukom :D

(redaguota)

Laginti nuo monitoriaus (ekrano) senumo negali, kaip tik naujesni monitoriai su didesne raiška reikalauja geresnio kompiuterio. Pas tave problema yra vaizdo kortoj, nes ji labai silpna. Tokiam procesoriui siūlau įsigyti GTX 750 arba GTX 750Ti, nes procesorius panašus į mano ir man problemų su GTX 750 nėra, veikia viskas, kas ir turi veikt su mano vaizdo plokšte :)

Be to, gal klaidą įvėlei, nes CPU stacionaro, o vaizdūškė laptopo, pasitikslink.

Redaguota , nario Tormazas
(redaguota)

Laginti nuo monitoriaus (ekrano) senumo negali, kaip tik naujesni monitoriai su didesne raiška reikalauja geresnio kompiuterio. Pas tave problema yra vaizdo kortoj, nes ji labai silpna. Tokiam procesoriui siūlau įsigyti GTX 750 arba GTX 750Ti, nes procesorius panašus į mano ir man problemų su GTX 750 nėra, veikia viskas, kas ir turi veikt su mano vaizdo plokšte :)

Be to, gal klaidą įvėlei, nes CPU stacionaro, o vaizdūškė laptopo, pasitikslink.

Na, bent jau ačiū Dievui jog tu atsakei, daug ką nusimanantis, na taip 1gb vaizdo korta ir ji kainuoja tik 190 LT tai vien gali reikšti jos silpnumą, o man reiktų kokios vaizdo kortos kad ir gta 4 vilktų full grafika su shaderiais užtektų ir tokios kortos :) Aš dabar žiūrėjau ta GTX 750 tik bijau jog gali jungtys nesueit ;/

Tai, va problema aiški jog čia vaizdo kortą blogą :) Teks pirkti nauja, jei kas galit suraskit kokią gera iki 300, o GTX 750, jei nebus geresnės kas pasiūlys teks pirkti :)

Redaguota , nario GoodBoy`
(redaguota)

Jungtys atitiks, jei ir sena atitiko, tik pažiūrėk ar PSU turi 400W. Šiaip pigesnės už GTX 750 neapsimoka imti. Beje, GTA IV nėra gerai optimizuotas, tad su GTX750 ant pačių aukščiausių nevilks, tačiau vis vien ant neblogos kokybės paloši

http://www.kilobaitas.lt/PCI-E_16x/Gainward/Gainward_GeForce_GTX_650Ti,_1G/426018336-2814_GTX_650Ti_1GB/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_433&ID=452254 Apie šitą ka manai ?

http://www.kilobaitas.lt/PCI-E_16x/Asus/ASUS_GTX560_TI_DCII_TOP_PCIE_1/ENGTX560_TI_DCII_TOP/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_433&ID=386799 Radau kas šia už 300 LT parduoda beveik nenaudota o.o

Ai žodžiu reiks pirkti GTX 750 1gb ir tikiuosi vilks bent jau fc 4 :/ medium

Redaguota , nario GoodBoy`

Pirmoji gera, tačiau paieškok patikimesnės firmos, kaip ASUS, MSI, Gigabyte. Antra jau yra senoka, labiau kaista, ryja daugiau elektros ir yra silpnesnė už GTX 750

Na pirkt tai šią dabar jau ruošiuos - https://www.varle.lt/vaizdo-plokstes/vp-zotac-geforce-gtx750-1gb-zt-70706-10m--1005872.html geresnės neradau na yra ti kas reiškia boost, 2gb, bet kažkaip ant 100 LT daugiau kainuoja tai skirtumas ir neturėtų būti didelis, ir šjp kuo skirias boost vaizdo plokštė, nuo ne boostintos ?

Geriau šitą imk: http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/vaizdo_plokstes/asus_gf_gtx750_2gb_gddr5_pcie_gtx750phoc2gd5. Ta "Ti", tai tiesiog greičiau veikia ir tiek, nieko mandro :soka:

Tai teks šitą imti, kuria atsiuntei, nes nėra ji nei brangi ištikro nei ką na iki kalėdų teks nusipirkti turbūt :) Na Dėkui už pagalbą. :P

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3790 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...