Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3772 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki supergames.lt lankytojai ,pastebėjau padažnėjo žmonių kurie siūlo savo paslaugas ir skaitosi ,kaip builderiai ,pirmiausia noriu išsakyti nuomuonę ,ką aš skaitau builderiu (statytoju). Builderis tai tikrai nėra žmogus kuris stato simetriškai ,kiekvienas blokas ,tam tikroje vietoje ir t.t ,gal kas ir pasiginšis ,bet siūlyčiau pažiurėti geriausių minecraft builderių statynius ir pamatysite ,kad visas gražumas susidaro iš smulkmenų ir random blokų ,jei dar nesupratote apie ką kalbu suprasite pamatę mano statynius. Taigi nenukrypstant nuo temos ,kaip sakiau statau ,dažniausiai statau MEDIAVAL statinius į MEDIAVAL stilius reikalauja labai daug laiko ,kruopštumo, detalių ,be jų statinys atrodys negražus. Aišku jei reikalausit galėsiu ir pastatyti ir netikrovišką spawną ,bet tokie manau tikrai nepatenkins žaidėjų akies. Mielai prisidėčiau prie kokio ROLE-PLAY arba kitų vadinimo RPG tipo projekto ,o už statymą tai ,net nežinau ,tikriausiai domintu piniginis atlygis ,bet galėsime susitarti pagal patį savininką ;) 

STATINIAI

8c76b60856d7a63e621dc50be9aab2f6164.png

3cc711ae6d71ad9abbbf0023c111244a269.png

c2ad605edfebb3e5488c96cf4c1727b3799.png

http://www.part.lt/perziura/ba83a612a538ef33dea95a7a837466ae494.png

http://www.part.lt/perziura/69d0b4938cb0b7ccb2eb28f10a4bab6f915.png

http://www.part.lt/perziura/2f14fcee08704dde4ac27f9e493b602d905.png

Taip pat galiu sukurti jūsų projektui tinklapį (dirbu su IPB) ,taip pat galiu ir sugfx'int logo ir kitus reikiamus dalykus jūsų projektui.

Laukiu komentarų ,kritikos ,jei kas nepatiko mielai rėžkite :)
Susidomėjai ? Skype : Kimazas1230

P.S Atsiprašau del gramatinių klaidų ,ir nerišlaus teksto labai skubu !

Redaguota , nario -Prefix-

i39_7823f6d106588dc2741203554f9d1819806.

Pavarei pas mane temoje, kad nemoku buildinti ir save vadinu jau statytoju. Bet taigi čia easy, ką tu dabar rodai. Be to tu savo kažką sukurk, tokių kaip tas kaimelis mini pilna. Namai beveik kiek vienam mape jau vienodi darosi. Matei mano tą kaimelį? manau 10 kartų didesnis ir kruopščiau padarytas. Atitaikytas ir pagal biomus. Čia toks random laukuose. Kad vadini jau save statytoju, tai dabar parodyk rimtus darbus, nes mane pavadinai žmogumi kuris vadinas builderiu, bet 0 iš jo.

Sakysi dabar darbas nebaigtas ir kitus dalykus atsišaudysi, taip ir pas mane darbas nebaigtas, bet sakau tu susidarei nuomonę apie, kad esu "builderis" iš kurio 0 naudos. Stato simetriškas pilis. Aš pirma simetriškumą padarau, poto dailinu ir gaunasi jį įdomesnė, o ne kūbinė dėžė kaip tu vadini. Dar vienas dalykas, jog tą darbą dariau kur ten įmečiau prieš 1-2 metus ir tu šmeižti pradedi mane, kad nemoku buildinti.

Ir tokių kaip tavo namukų aš ant lapo nesuskaičiuočiau kiek stačiau. :)

Na parodyt daugiau darbų mūsų Builderi laukiame! Ir parodyk kažką naujo savo sukurto. ;)

Pavarei pas mane temoje, kad nemoku buildinti ir save vadinu jau statytoju. Bet taigi čia easy, ką tu dabar rodai. Be to tu savo kažką sukurk, tokių kaip tas kaimelis mini pilna. Namai beveik kiek vienam mape jau vienodi darosi. Matei mano tą kaimelį? manau 10 kartų didesnis ir kruopščiau padarytas. Atitaikytas ir pagal biomus. Čia toks random laukuose. Kad vadini jau save statytoju, tai dabar parodyk rimtus darbus, nes mane pavadinai žmogumi kuris vadinas builderiu, bet 0 iš jo.

Sakysi dabar darbas nebaigtas ir kitus dalykus atsišaudysi, taip ir pas mane darbas nebaigtas, bet sakau tu susidarei nuomonę apie, kad esu "builderis" iš kurio 0 naudos. Stato simetriškas pilis. Aš pirma simetriškumą padarau, poto dailinu ir gaunasi jį įdomesnė, o ne kūbinė dėžė kaip tu vadini. Dar vienas dalykas, jog tą darbą dariau kur ten įmečiau prieš 1-2 metus ir tu šmeižti pradedi mane, kad nemoku buildinti.

Na parodyt daugiau darbų mūsų Builderi laukiame! Ir parodyk kažką naujo savo sukurto. ;)

Tavo namai tikrai ne detalūs yra ,stogas yra primityvus ir pačio namo struktura . Miestelį tavo vadinamą sudaro kelį retai išdėstytį namai ,taip pat keli netikroviški oro balionai ,o jie netikroviški vien del to ,kad nepričiom fence padėta ,nu tikiuosi supratai ką pasakiau.

Sveikas , kad buildint moki tai nesu įsitikinęs ,bet kad pagal tut ,tai tikrai https://www.youtube.com/watch?v=2uIOa7mKUS8&list=UUnj7FzYS_fuFZV5DaBtrMxA .Nesakau kad tai yra blogai ,bet geriau pats pradėtum buildinti.

Jo šis yra iš Tut ,bet visi mokomes ,bet pats kaimelis ,laivas ir kitą nėra iš tutų ir sumanyta mano pačio .

Tavo namai tikrai ne detalūs yra ,stogas yra primityvus ir pačio namo struktura . Miestelį tavo vadinamą sudaro kelį retai išdėstytį namai ,taip pat keli netikroviški oro balionai ,o jie netikroviški vien del to ,kad nepričiom fence padėta ,nu tikiuosi supratai ką pasakiau.

Sveikas , kad buildint moki tai nesu įsitikinęs ,bet kad pagal tut ,tai tikrai

.Nesakau kad tai yra blogai ,bet geriau pats pradėtum buildinti.

Jo šis yra iš Tut ,bet visi mokomes ,bet pats kaimelis ,laivas ir kitą nėra iš tutų ir sumanyta mano pačio .

Gerai tu prikibai prie mano namų, jie netikroviški. Stogas primityvus. hmm, kuo skiriasi tavo stogas nuo manojo? Tavo pailgesnis? ir ant tavo namo Fence yra?.. Tai man nereikia sugrūsti į viena vieta apie 20 namelių, kiek vienas savo vietą turi. Dėl oro balionų tau jau jie vien netikroviški, kad fence yra uždėtas? :DDDD Tai, kam tada tu dedi ant savo namo Fence?? Aš nesuprantu ką tu čia puti, builderiu bandai būti? Šmeiži mane, kad statyti nemoku ir laikau save builderiu, bet, kad tu pats čia pievas statai, kopijuoji.. Reta tokių..

(redaguota)

Gerai tu prikibai prie mano namų, jie netikroviški. Stogas primityvus. hmm, kuo skiriasi tavo stogas nuo manojo? Tavo pailgesnis? ir ant tavo namo Fence yra?.. Tai man nereikia sugrūsti į viena vieta apie 20 namelių, kiek vienas savo vietą turi. Dėl oro balionų tau jau jie vien netikroviški, kad fence yra uždėtas? :DDDD Tai, kam tada tu dedi ant savo namo Fence?? Aš nesuprantu ką tu čia puti, builderiu bandai būti? Šmeiži mane, kad statyti nemoku ir laikau save builderiu, bet, kad tu pats čia pievas statai, kopijuoji.. Reta tokių..

Vienas statinys iš tut'o pastatytas ,tai prikibo ,gal nori build battle ?

Nu gerai išsakei savo nuomonę ir užtenka...

Redaguota , nario -Prefix-

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3772 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...