Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3773 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Patarimas: Pirk kompiuterio dalis ATSKIRAI! Sutaupysi daug pinigėlių ir būsi užtikrintas, kad nebus koks nors brokas.

Aš asmeniškai niekada nepasirenku AMD produktų. Aš imu iš NVIDIA ir pnš.

Jeigu nemoki surinkti kompiuterio, internete yra pilna tų pamokėlių. Pamatysi, tai tau tik išeis į naudą. Sužinosi daug kitų dalykėlių kurių turbūt tu nežinai.

Pats susirinkau kompiuterį už 2k ir veikia viskas puikiai, pats viska susirinkau ir sužinojau tai ko nežinojau. Sekmės sprendimuose. O, šiaip pasitaupyk pinigėlius ir nusipirk GERĄ KOMPIUTERĮ.

7efe817087def97b2a1bedaacec7ed02884.gif

"Failure is simply the opportunity

To begin again,
This time more intelligently..."

(redaguota)

csgo ant max turetu pavest.

Tu glušas stopudovai esi, sakau nefreepostint, neidomu koki man game isnes...

Patarimas: Pirk kompiuterio dalis ATSKIRAI! Sutaupysi daug pinigėlių ir būsi užtikrintas, kad nebus koks nors brokas.

Aš asmeniškai niekada nepasirenku AMD produktų. Aš imu iš NVIDIA ir pnš.

Jeigu nemoki surinkti kompiuterio, internete yra pilna tų pamokėlių. Pamatysi, tai tau tik išeis į naudą. Sužinosi daug kitų dalykėlių kurių turbūt tu nežinai.

Pats susirinkau kompiuterį už 2k ir veikia viskas puikiai, pats viska susirinkau ir sužinojau tai ko nežinojau. Sekmės sprendimuose. O, šiaip pasitaupyk pinigėlius ir nusipirk GERĄ KOMPIUTERĮ.

Na nelabai yra noras susirinkt tą pc, nieko neišmanau apie pc,o dėl pinigu, kaip ir minėjau viską visada perku iš savo litų, tai nėra man kada taupyt, tai pirksiu kol turiu litu ^^ Bet pc manau geras yra :/

Redaguota , nario NoHs

Na nelabai yra noras susirinkt tą pc, nieko neišmanau apie pc,o dėl pinigu, kaip ir minėjau viską visada perku iš savo litų, tai nėra man kada taupyt, tai pirksiu kol turiu litu ^^ Bet pc manau geras yra :/

Pasitaupyk, galbūt tas kelias kokias "varkes" prasuksi. Ar taip uždirbsi, o vėliau galėsi nusipirkti padoru kompiuterį. Geri šio forumo nariai kurie nusimano apie kompiuterius galės pasiulyti dalių ar parduotuvių iš kur pirkti. Nes čia ne vien lankosi vaikai, bet ir tikrai geri žmonės. Sulauksi pagalbos, pamatysi jeigu nebusi labai jau didelis mandruolis ar šiaip nekokybiškas žmogus.

Jeigu reikės galėsiu tau parašyti detales kurios yra mano kompiuteryje. Bet, jeigu jau gaming kompiuterį imsi. Tai jau daugiau reikia mesti aky į procesorių ir vaizdo plokšte. Pirma eina vaizdo plokštė ir tik paskui procesorius. Dėže kiti sako gali pats pasigaminti, bet tau kaip naujokui tai nusipirk gerą dėže kurioje būtų vietos, nes ateityje turbūt papildysi savo kompiuterį.

Nežinau, ką kiti pasakys. Bet aš savo tokios nuomonės laikausi ir manęs ji nepražudo :).

7efe817087def97b2a1bedaacec7ed02884.gif

"Failure is simply the opportunity

To begin again,
This time more intelligently..."

(redaguota)

Dėl surinkimo dalių tai nesuk galvos. Atsiverti manualą ir sujungi tas kelias dalis. Aš irgi pirmą karta neseniai rinkaus pc tai viskas gerai išėjo. Jeigu išvis nenori kišt rankų tai internetinės parduotuvės turi paslaugas surinkimo. Surenka už kokį 20lt. 

Už tokią sumą gali padorų susirinkt. Aš lygiai už 2k susirinkau. Įdėjau i5 procesorių ir AMD r9 270x vaizdo plokštę. Sniper elite 3, battlefield 3 ant ultra grafikų eina be jokio laggo.

Tai jeigu gerai susikombinuotum dalis tai eitų irgi įsidėt i5 ir gal tą pačią 750 ti vaizdo plokštę.

Na, jeigu vistiek nori gatavo pc tai pasižvalgyk skytech ir 1a shopuose. Kilobaite neapsimoka pirkt surinktų pc. (apskritai visur neapsimoka pirkt :D)

Redaguota , nario EdgarT

Kaip ir daugelis minejo - neapsimoka pirkti surinktu, labiau apsimoka paciam susideti, bei viska isideti PRAPORCINGAI!

O jeigu labiau noretusi iskart Build'o, sis tavo pasirinkimas yra tikrai neblogas. Kaip ir daugelis sake: turetu vezti naujausius zaidimus (2 metu) begyje bent jau ant Normal grafiku! :) Senesni zaidimai eitu ant aukstesniu! :)

0eb44ed839baf6d287a7b56eabc40ed9165.png

http://www.supergames.lt/topic/205717-padedu-sukurti-serverius-surenku-serverius-sudedu-pluginus-statau-mapus/

Padedu sukurti MC serverius, surenku serverius, sudedu Plugin'us, statau Map'us, Gfx'inu

(redaguota)

O tai kur GPU?

I tema pc neblogas visada ateity galesi upgradintis.

Galvoji žaidimas build'insiu kompiuterį be GPU? :D Tik nesuprantu to 1a.lt, kiek žmonėm sudedu kompiuterius, vis kas nors dingsta pas juos. Tai dingo PSU Cooler Master'io, tai dabar GPU...

Redaguota , nario Tormazas

Galvoji žaidimas build'insiu kompiuterį be GPU? :D Tik nesuprantu to 1a.lt, kiek žmonėm sudedu kompiuterius, vis kas nors dingsta pas juos. Tai dingo PSU Cooler Master'io, tai dabar GPU...

Reiktu ne build'o nuoroda duot, o screen'a padaryt. Tada tikrai nieks ne pradings.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Ai radau žmogų kuris sudės ir galingesni už šitą 2x :P

Oho, 2x ? Už tą kainą ? Kai sudėsi dalis surašyk, noriu sužinoti ką ten tas burtininkas tau pribūrė. 2x Galingesnis turėtų būti koks I7, ir bent jau GTX 970 ( jų dviejų kaina jau ~2k o kur dar kitos dalys.. :funny:  )

Kaip sakė dlc pc ok, tačiau galima pasidaryti geresnį ( bet tu nenori dėtis savo rankom ), tačiau ta akcija yra netikra, kadangi jis tiek ir kainuoja dalim sudėtas...

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3773 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...