Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3772 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabartiniai žaidimai visi su gtx 760 eis ant ultra. Bet tai ir priklauso nuo kitų dalykų kaip procesorius. Na jeigu bent i5 ar kažką panašaus turėsi tai viską žaisi.

Na jai toks rinkinys?

234.00 Lt + 699.00Lt + 263.00 Lt = 1196.00 Lt

Veš viską gerai, tačiau reikia kokio i5 procesoriaus, jog gerai temptų žaidimus

(redaguota)

Dabartiniai žaidimai visi su gtx 760 eis ant ultra. Bet tai ir priklauso nuo kitų dalykų kaip procesorius. Na jeigu bent i5 ar kažką panašaus turėsi tai viską žaisi.

Sakai ? O aš manau, kad su pentium ir GTX 970 gausiu daugiau FPS daugumoje žaidimų, daugiau nei tavo su I5 ir GTX 760. Tikrai žaidimai neis ant ultra, FarCry4 ant mano GTX 770 jau eiti nebenori.

Beto, neskubėk nieko pirkti. Kaip supratau tu updeitini savo PC taip ?... 

Jau turi 4 gb ram ir imi dar 8 GB ram, tačiau ar yra pakankamai slotų ramam, nes vėliau 4 Gb liks nepanaudoti. Beto, manau, kad tau su I3 ir GTX 760 užtektų ir tų esamų 4 GB, galbūt pataupyk tuos 250++ lt arba pridėk juos ir nusipirk GTX 770.

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

(redaguota)

Sakai ? O aš manau, kad su pentium ir GTX 970 gausiu daugiau FPS daugumoje žaidimų, daugiau nei tavo su I5 ir GTX 760. Tikrai žaidimai neis ant ultra, FarCry4 ant mano GTX 770 jau eiti nebenori.

Bus geras bottleneck'as su tuo Pentium, nebent taip OC'insi, kad jis sukeps gražiai. Be to, BF4 MP nepaloši su Pentium.

Autoriau, norint, jog GTX 760 išnaudotų visas galimybes, reikia neblogo procesoriaus. Kiek mačiau turi seną i3. Bet su juo gal per daug bėdų nebus, aišku, veliau pasikeisi :)

Redaguota , nario Tormazas
(redaguota)

Bus geras bottleneck'as su tuo Pentium, nebent taip OC'insi, kad jis sukeps gražiai. Be to, BF4 MP nepaloši su Pentium.

Autoriau, norint, jog GTX 760 išnaudotų visas galimybes, reikia neblogo procesoriaus. Kiek mačiau turi seną i3. Bet su juo gal per daug bėdų nebus, aišku, veliau pasikeisi :)

Nesakau, kad i5  yra blogas procesorius tiesiog tavo pasirinkimas iš i3 eiti į i5 kai VP tik GTX 760 nelabai logiškas.

Pentiuma G3258 galima ocinti iki ~4,5 GHz, beto BF4 aš lošiau su pentiumu kadangi tuo metu kai gavau BF4 toki pc ir teturėjau, su pentiumu ir dar su GTX 630... Nežinau iš kur trauki savo informaciją, bet mesk tai lauk.

asd1.gif

Nesakau, kad i5  yra blogas procesorius tiesiog tavo pasirinkimas iš i3 eiti į i5 kai VP tik GTX 760 nelabai logiškas.

Pentiuma G3258 galima ocinti iki ~4,5 GHz, beto BF4 aš lošiau su pentiumu kadangi tuo metu kai gavau BF4 toki pc ir teturėjau, su pentiumu ir dar su GTX 630... Nežinau iš kur trauki savo informaciją, bet mesk tai lauk.

Žinau tą OC'inimą jo. Dėl to MP... Turiu omeny, jog lošiant su gera GPU ir Pentium ant aukščiauusios grafikos MP nepaloši padoriai, nes bus dažni FPS drop'ai, jausis vieno branduoliio trūkumai. Žinoma, ant mažų grafikų to nesijaus, tas pats ir pas tave buvo. Lošei ant mažesnių grafikų, tad ir veikė. Mano patarimas būtų pirkt autoriui GPU, kokią gali pagal biudžetą ir turėt omeny, jog ateitį reikėtų keisti savo CPU :)
(redaguota)

Žinau tą OC'inimą jo. Dėl to MP... Turiu omeny, jog lošiant su gera GPU ir Pentium ant aukščiauusios grafikos MP nepaloši padoriai, nes bus dažni FPS drop'ai, jausis vieno branduoliio trūkumai. Žinoma, ant mažų grafikų to nesijaus, tas pats ir pas tave buvo. Lošei ant mažesnių grafikų, tad ir veikė. Mano patarimas būtų pirkt autoriui GPU, kokią gali pagal biudžetą ir turėt omeny, jog ateitį reikėtų keisti savo CPU :)

Ir netik CPU, nes viskas sensta labai greitai, praktiškai gali keisti detales kai jom baigias garantija, arba prieš pat pabaigą, kadangi dar parduoti gali. O vidutinė garantija 2 metai.

Mano atvėju garantija 3 metai visoms dalims, todėl kitą žiemą tokiupat metu savo pc pardavinėsiu.

asd1.gif

(redaguota)

Paimk GTX 760, PSU ir RAM'us. Jei ateity jausi poreikį, pirksi naują i5 procesorių su motinine plokšte :)

tai sitie tiktu man? :

IR kam tas procesorius reikalingas?
Redaguota , nario MManttroll

(redaguota)

Aš sakyčiau nepirk ramu o pasiimk GTX 770 geriau arba išvis tiesiog pasitaupyk. Jau turi 4gb ram tai kur dbr juos žadi dėti ?...

Jai neturi kur jų kitur padėti tai pasilik esamus ramus ir nepirk, ramus prisidėti greit gali o vp ne.

asd1.gif

Pala, pas ji gi jau stovi 4gb RAM, kam jam dar 8gb? 

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3772 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...