Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3769 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi norėčiau įsigyti kompiuterį su kuriuo galima būtų žaisti naujus žaidimus(GTA V, FarCry4 ir pnš.) bei naudotis SonyVegas(kad nelagintų). Tai va, gal galėtumėte atsakyti į mano pateiktus klausimus apačioje? :

1. Kokių dalių kompiuteriui išvis reiktų, kad jis pilnai ir gerai veiktų?

2. Iš kur geriausia pirkti kompiuterį? (mano manymų www.1a.lt, nes ir sudeda)

3. Kokie geriausi pasiūlymai būtų iki 2,000 LT[gali būti truputį ir daugiau](kompiuteriai surinkti iš dalių, pavyzdžiui iš www.1a.lt)?

4. Ar įmanoma surinkti gerą kompiuterį iki 1,500 LT?[Durnas klausimas, bet verta pabandyti]

Kol kas tiek, manau jei atsakysite į mano klausimus, aš sugalvosiu jų dar daugiau :D

P.s. Žinote, kas už pagalbą laukia.

Labai prašau, tegul atsakinėja tie, kas tikrai nusimano apie kompiuterius, o nėra tiesiog mėgėjai paspėlioti, ačiū :)

Iki 1500LT gali laisva nusipirkti pc, kuris butu pastovus be lag gta V and low grafiku, pridejus dar 500Lt isviso 2000Lt tai butu iskarto nusipirktum Gamerio kompa, zinoma kuri susidetum pats.

Dabar pats zadu pirkti pc svarbiausiu daliu.

Cia svarbiausios dalys.

Tu motinine su pagrindine plokste turi? jai turi drasiai uz 1300Lt nusipirksi :)

(redaguota)

Nelabai aš gaudosi

Iki 1500LT gali laisva nusipirkti pc, kuris butu pastovus be lag gta V and low grafiku, pridejus dar 500Lt isviso 2000Lt tai butu iskarto nusipirktum Gamerio kompa, zinoma kuri susidetum pats.

Cia svarbiausios dalys.

Tu motinine su pagrindine plokste turi? jai turi drasiai uz 1300Lt nusipirksi :)

Nelabai žinau kas ir kur yra motininė ir pagrindinė plokštė :/ Galėtum paaiškinti kas tai?

Redaguota , nario Egis47

Cia svarbiausios dalys.

:DD Tai tas pats dalykas jeigu nežinojai :D Tik vieni vadina ,,motinine plokšte'' kiti ,,pagrindine plokšte''...

(redaguota)

Motinine yra ta deze.

Motininė nėra dėžė, tai pagr. plokštė :lol:

O toks build'as geras? Dvi nuotraukos yra http://imgur.com/ZucHMq7,oE9EIGm

Jei ne, ko jam tada trūksta?

P.s. Travian nelošiu.

Senokas procesorius, nėra korpuso, silpnas maitinimo blokas. Štai mano rinktas build'as, tačiau šiek tiek viršija 2000 litų, bet prekė bus kokybiška. Rinkau Skytech'e, nes 1a.lt neturi reikiamų dalių, jos vis pranyksta iš sąrašo...

da6f01bdc4342f35455d7eb5752214b0600.png

Redaguota , nario Tormazas
(redaguota)

Motininė nėra dėžė, tai pagr. plokštė :lol:

Senokas procesorius, nėra korpuso, silpnas maitinimo blokas. Štai mano rinktas build'as, tačiau šiek tiek viršija 2000 litų, bet prekė bus kokybiška. Rinkau Skytech'e, nes 1a.lt neturi reikiamų dalių, jos vis pranyksta iš sąrašo...

da6f01bdc4342f35455d7eb5752214b0600.png

O kompiuteriui daugiau nieko nereiktų? Ir ar tikrai jis būtų toks geras, kad pavilktų tokius kaip GTA V, BattleField 4 ir panašius žaidimus? :) Girdėjau, kad kai kuriems žaidimams būna, kad vaizdo plokštės netinka, ar tiesa čia?

Redaguota , nario Egis47
(redaguota)

O kompiuteriui daugiau nieko nereiktų? Ir ar tikrai jis būtų toks geras, kad pavilktų tokius kaip GTA V, BattleField 4 ir panašius žaidimus? :) Girdėjau, kad kai kuriems žaidimams būna, kad vaizdo plokštės netinka, ar tiesa čia?

Nieko jam netrūksta, jog veiktų, nebent tau yra poreikis kažką įsidėti, pvz., optinį įrenginį. GTA V reikalavimų nėra, tad nebent galima spėlioti. Mano nuomone, GTA V turėtų gan gerai išvežti, o BF 4 ant Ultra vežt turėtų, kartais gali drop'inti FPS iki ~45 FPS, tačiau tai nesudarys problemų :)

Redaguota , nario Tormazas

Nu ir kas bus kai aš proca pasikeisiu ? Vaizdo plokštės tai nėra, o jai keisti proca tai tik į kitą APU kadangi čia FM2+ shoketas...

O toks build'as geras? Dvi nuotraukos yra http://imgur.com/ZucHMq7,oE9EIGm

Jei ne, ko jam tada trūksta?

P.s. Travian nelošiu.

Tiesiog labai nesubalansuotas, imi I5 su GTX 750 ir dar nekokios kokybės pgr plokštę...

asd1.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3769 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...