Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3759 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

1eff810076d38856c9d7a45f1617069887.png

Po švenčių pasidarė sunkiau rasti klientų, tad ieškau žmonių galinčių ir norinčių užsidirbti.

Viskas labai paprasta, jūs ieškote klientų, o aš jiems piešiu. Už kiekvieną atvestą klientą jūs gaunate 25% viso užsakymo užmokesčio, tad jei nori užsidirbti, visos galimybės suteiktos. Itin aktyvus "ieškotojas" gaus papildomą premiją.

Susidomėjai?

Parašyk man per Skype: pulixx475 arba tiesiog palik trumpą žinutę apie save komentaruose. :)

Redaguota , nario Amazing

NTYfKMx.jpg

Grafikos paslaugos. Spausk ant paveikslėlio.

Man reikia žmonių, kurie pastoviai man ieškotų klientų, pats neturiu pakankamai laiko, kad ieškot kiekvieno kliento ir dar kitus darbus piešt. Kitaip tariant ir tau ir man gerai. 

Nelabai supratau, kam reik gfx darbų ar kaip? :D

Viskas apie mano veiklą parašyta čia - http://www.supergames.lt/topic/202908-smulk%C5%ABs-grafikos-darbai/

NTYfKMx.jpg

Matosi, kad nesugebi parodyti savo paslaugų.. Tai trunka vos pora minučių, užsiregistruok į ten tiesiog sukurk savo tema ir parodyk pavyzdžių, bet ten tave turbūt tik išpeiks, nes tie tavo darbai labai silpni ir liūdni...  :taika:  

esme yra kad jis vapse net nedirba nu as gal ji izeisiu bet tiesa yra  tiesa.. o kaip ir tu sakiai ''  tave turbūt tik išpeiks, nes tie tavo darbai labai silpni ir liūdni'' tai taip ir bus ka jis padaro tai uzdeda texta,kazkoki random CC ir job done.. ir cia kazka raso kitiem kad jis dirba prie tu spalvu ten valandas galima sakyt tai pff cia yra daug geresniu gfx'eriu kurie uz ta +rep padarys grazesni darba nei kad jis uz saibas... soz mate but true is true. ^

Jei pats užsisakau paslaugą, gaunu 25% nuolaidą?

Pats užsisakydamas, gauni 20% nuolaidą.

Matosi, kad nesugebi parodyti savo paslaugų.. Tai trunka vos pora minučių, užsiregistruok į ten tiesiog sukurk savo tema ir parodyk pavyzdžių, bet ten tave turbūt tik išpeiks, nes tie tavo darbai labai silpni ir liūdni...  :taika:  

esme yra kad jis vapse net nedirba nu as gal ji izeisiu bet tiesa yra  tiesa.. o kaip ir tu sakiai ''  tave turbūt tik išpeiks, nes tie tavo darbai labai silpni ir liūdni'' tai taip ir bus ka jis padaro tai uzdeda texta,kazkoki random CC ir job done.. ir cia kazka raso kitiem kad jis dirba prie tu spalvu ten valandas galima sakyt tai pff cia yra daug geresniu gfx'eriu kurie uz ta +rep padarys grazesni darba nei kad jis uz saibas... soz mate but true is true. ^

Žinot kas juokingiausia? Jog jūsų pačių darbai dar labai toli gražu iki "vau". Atsiranda vis kokių kenkėjų, kurie turi kažką durno pasakyt. Yra galerija, komentuokit apie mano darbus ten, čia visai kita tema. Ernestai, kur aš rašiau, kad dirbu valandų valandas prie spalvų? Blogai gal perskaitei kažkur.

NTYfKMx.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3759 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...