Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3761 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Po paskutinio mano projekto praėjo beveik puse metų, net nesusigaudau kaip aš viską pamiršau, dabar vėl suku galvą dėl serverio paleidėjo ir galvoju kad naudosiu spigot... Na čia tokia įžanga. Būtent šio žaidimo serverių kūrimo ir tvarkymo patirtis pas mane yra 1,5 metai. Po paskutinio projekto pardavimo (kuris gyvavo 3 mėnesius ir neatnešė visiškai pelno, bet nenuėjau ir į minusą, nes tai buvo paprastas pvp serveris) maniau daugiau nebekurti serverių iš viso, tačiau dabar sugalvojau nežmoniškai gerą įdėją serveriui, įmanomą ir labai daug nereikalaujančią, ir jei ją pradėčiau daryti po truputį dabar gal būt tai bus pirmas serveris lietuvoje toks. Nieko jum apie jį nesiruošiu pasakoti, tiesiog noriu surasti keletą pagalbininkų. Taigi, ko man reikia:

- Builderio. (Privaloma mokėti dirbti su WorldEdit, Voxel Sniper, Redstone pagrindai)

- Pluginerio. (Turėti patirties bent 1 metus, mokėti lietuvinti pluginus ar netgi kurti)

Šiuos 2 darbus gali atlikti beabejo ir vienas žmogus ir būtų linksmiau kad taip ir būtų. Taigi, neviešinsiu savo kontaktinių duomenų, tiesiog noriu surasti keletą ar vieną patikimą žmogų. Tiesiog turėsite parašyti man AŽ žinutę su savo darbų pavydžiais jei ruošiatės užsiimti statymais, projektų pavadinimais kuriuose dalyvavote. Amžiaus apribojimų nėra, svarbu kad išmanytum savo darbą. Builderiui gale darbo bus duodami keletą pasiūlymų - atlygis pinigais bankiniu pervedimu arba leidimas dirbti kartu. 

Na žodžiu iš esmės projektą žadu atidaryti tik vasarą, nes neturiu daug laiko paprastą dieną dirbti prie kompiuterio, dėl o lėtai irsiuosi į priekį, sutvarkysiu viską iki galo ir vasarą atidarysiu. Laukiu pasiūlymų, kurie sudomins pakviesiu pats į skype jei jau jį nurodysit.

Redaguota , nario povilasl

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

dėl serverio paleidėjo ir galvoju kad naudosiu spigot... Na čia tokia įžanga

šits geras :D kiek žinau jau craftbukkit neina naudot :) nebent senesnes versijas jei dar kur nors yra jų :D o taip tai aišku geriau spigot ;) bet kaip ir sakė alter nesudominai visai :) nieko nepapasakojai ir jeigu jau dirbi 1,5m su serveriais manyčiau būt geriau tau vienam viska darytis o poto tik ieškot prižiūrėtojų ir panašiai :)

****Do Apyrankės**** Fb:

Blemba baikit jūs stumt ant to vaiko, nori dėmesio kaip jūs nesuprantat.. -.-

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

Patys pagalvokit ką aš galiu rašyt kai serverio progresas 0, ir kuo aš jus galiu sudominti? Iškalbingumu nepasižymiu iš to nėra kuo juoktis nes trumpą komentarą kokį parašot jūs lengva parašyti o keletą sakinių kad dar ir sudominti jus nelabai lengva. 

Gal jis kelių lyčių žmogus.

Jei jau nori mane įžeisti teks labiau pasistengti nes totaliai nusišnekėjai. 

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3761 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...