Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3762 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nežinau, galima čia skelbt apgavikus ar ne, bet šiuo fruktu tai norėčiau pasidalint.

Viskas buvo taip, kad pardavinėju CS:GO raktus (po 1,6 euro), jis man parašę, esąs nori pirkti 30 raktų. Nei aš, nei jis pirmi eiti nenorėjom, bet kai parodė, kad turi šiek tiek rsbot reputacijos, tai nusprendžiau pažaisti ir duoti jam iš pradžių 2 raktus, jis turėjo už juos man pervesti pinigus, sakė, kad pervedė 4 eurus, bet pas jį šiaulių bankas, tai pinigai būtų buvę tik kitą dieną, paskui siūlė padaryt taip, kad aš jam duodu dar 2 raktus ir jis iškarto perveda 48 eurus už visus raktus, kad ryt jau duočiau jam ir nereikėtų laukti. Bet šiandien jis mane išmetė steame iš draugų, o pinigų taip ir negavau, atidavęs jam 4 raktus. Pora nuotraukų:
Viso čhato iš skype nekelsiu, bet pagrindinė vieta:

b8feef539642c6ae2c7f2fc6a2858ff3645.png

Ir nuotrauka, kad tuos raktus aš jam tikrai daviau:

23d064108fff6acbee8ce973f6a6f26d242.png

Veikėjo icialai:
Vardas Pavardė - Justas D.

Jo steam - http://steamcommunity.com/profiles/76561198025280288

Rsbot acc - http://rsbot.lt/index.php?/user/17172-undead4you/

Skype - justas269

Tiesiog taip sakant, buvau durnelis ir pasitikėjau, bet bent dar vienu apgaviku daugiau bus paviešinta.

Redaguota , nario J.Š

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

Nežinau, galima čia skelbt apgavikus ar ne, bet šiuo fruktu tai norėčiau pasidalint.

Viskas buvo taip, kad pardavinėju CS:GO raktus (po 1,6 euro), jis man parašę, esąs nori pirkti 30 raktų. Nei aš, nei jis pirmi eiti nenorėjom, bet kai parodė, kad turi šiek tiek rsbot reputacijos, tai nusprendžiau pažaisti ir duoti jam iš pradžių 2 raktus, jis turėjo už juos man pervesti pinigus, sakė, kad pervedė 4 eurus, bet pas jį šiaulių bankas, tai pinigai būtų buvę tik kitą dieną, paskui siūlė padaryt taip, kad aš jam duodu dar 2 raktus ir jis iškarto perveda 48 eurus už visus raktus, kad ryt jau duočiau jam ir nereikėtų laukti. Bet šiandien jis mane išmetė steame iš draugų, o pinigų taip ir negavau, atidavęs jam 4 raktus. Pora nuotraukų:

Viso čhato iš skype nekelsiu, bet pagrindinė vieta:

b8feef539642c6ae2c7f2fc6a2858ff3645.png

Ir nuotrauka, kad tuos raktus aš jam tikrai daviau:

23d064108fff6acbee8ce973f6a6f26d242.png

Veikėjo icialai:

Vardas Pavardė - Justas D.

Jo steam - http://steamcommunity.com/profiles/76561198025280288

Skype - justas269

Tiesiog taip sakant, buvau durnelis ir pasitikėjau, bet bent dar vienu apgaviku daugiau bus paviešinta.

Visų neišgaudysi. Bandyk per supportą susigražint arba pranešk supportui kad jis apgavikas gal prabanins lašarus

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

(redaguota)

Visų neišgaudysi. Bandyk per supportą susigražint arba pranešk supportui kad jis apgavikas gal prabanins lašarus

Jeigu ir galim ką padaryti tai užreportinti jį kaip scamer'į. Tačiau jokių raktų Steam Support'as negražins. Beto manau galėtum į tą patį RsBot.lt įmesti, jog užblokuotų vaikiną, gal labiau vaiką.  :)

Redaguota , nario STEAM žaidimai

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Jeigu ir galim ką padaryti tai užreportinti jį kaip scamer'į. Tačiau jokių raktų Steam Support'as negražins. Beto manau galėtum į tą patį RsBot.lt įmesti, jog užblokuotų vaikiną, gal labiau vaiką.  :)

Ačiū už pasiūlymą, taip ir padariau.

Turėsiu omeny, cs go gift parduodi dar? Reikėtų man vieno.

Taip, mano kontaktai profilyje.

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

Gali gražinti raktus , jai turėsi pilnus įrodymus ten roll back padarys ar kažkas tokio , panašiai draugui buvo

Gražina, jeigu revokina gift'ą kurį išsitradinai su žmogumi. O čia buvo raktai tiesiog duoti, labai labai abejoju kad Steam Support'as gražintų kažką, nes jis pardavinėja raktus, kur pagal Steam taisykles, nei Steam paskyros, nei gift'ai nei dar kas neturėtų būti pardavinėjami už valiutą. :) 

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3762 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...