Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3755 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O kur dingo 2012-ųjų pasaulio pabaiga?(Neskaitant gal dar 5 išpranašautų pasaulio pabaigų tarp 2000-ųjų — 2012-ųjų metų tarpo) Niekas nežino, kaip čia yra iš tikrųjų, bet aš iš prigimties esu truputi skeptikas, ir ekstrasensais ir kitokiais dalykais paprasčiausiai netikiu. Žinoma, kad kažkada III pasaulinis karas bus, tai čia kas be ko, žmonija juk negali gyvent taikoje, jiems per mažai bėdų kaip mirtinos ligos, teroro išpuoliai ar stichinės nelaimės.

Tie patys teroro išpuoliai . buvau susirades visas tas kortas kaškokiam anglu webe , tai daba kur vyksta tie terorai kur vakar per žinias rode jie jau suplanuoti tuose kortuose.. aš kuo toliau tuo labiau tikiu . kad mums jau bus pize . arba mus nušluos nuo žemes paviršiaus arba sedesim lageriuose ir dirbsim.. kaip žydai 

Tie patys teroro išpuoliai . buvau susirades visas tas kortas kaškokiam anglu webe , tai daba kur vyksta tie terorai kur vakar per žinias rode jie jau suplanuoti tuose kortuose.. aš kuo toliau tuo labiau tikiu . kad mums jau bus pize . arba mus nušluos nuo žemes paviršiaus arba sedesim lageriuose ir dirbsim.. kaip žydai 

Tu neatsakei į mano klausimą dėl išpranašautų pasaulio pabaigų :)

Tu neatsakei į mano klausimą dėl išpranašautų pasaulio pabaigų :)

Tom išpranašautom pasaulio pabaigom ir netikiu kur buvo 2012 , ar 2001 .ten galiu tau pritarti kad pieva ten . žiniasklaidos gazdinimai.. 

Bet su tuom kortom tikrai rimtas dalykas dedasi , per daug atsitektinumu buvo.. su ta beyjonces daina jau ji buvo suplanuota 95? ar teroristasi rugsejo 11 ar kur per žinias vakar rode..

Pamatysit lapkričio vienuolikta visi jūs suprasit kad viskas susiją. nes pasaulį niekas neatsitinka nesuplanuota. O žeme valdo iliuminati . Pasidomekit per kur net iliuminati valdo , ji net supista telika valdo . o apie interneta tyliu, iliuminati priklause toki žmones kaip Niūtonas , džordžas bušas , ar kiti svarbūs pasauliu žmones.. Nes iem jie reikalingi kad galetu per kitus skelbti naujienas . ar kita. trečias pasaulinis išpranašautas kortuose. tos kortos 95 jaij neklystu. o buvo išpranašauta rugsejo 11 įvykiai , epidemija kiauliu gripas - ebola. doleris buvo išpranašautas kad bus labai nevertingas . 2008 metai dolerio kursas krinto labai daug .. Tai kaip čia tu man paiškinsit?

Tie patys ateivia , manot nepasirode? pasirode . kodel visi iš seniausių laiku visi juos piešiai žaliai, kodel visi įsivaizduoja žalius? su dideliom galvom ir dideliom akim ? nes jau buvo susitike,mate . ir nuo to laiko visi piešia taip kaip mate. o po velniu kam skirta area 51 ? kodel jaw vyriausybe pora metu net apsimete kad nežino apie ten ta pastata? kodel ją išvis pastate jaij ten niai kas vyksta nei prie jos ką prileidžia? kodel prie jos prisiartinus kariam leidžia nušauti ? 

Tą pati rusija irgi turi panašiai baze prie kurios neleidžia prisartinti.. 

*Myliu SuperGames.lt* jos tada?

1. Lapkričio vienuolikta? Iš kur tu tą skaičių ištraukei? Jei jau tavo logiką įjungus, gal lapkričio septinta?

2. Žemę valdo illiuminati? Argumentų bent pateik, kad jie kažką įtakoja (jei jei išvis egzistuoja).

3. Kortos.. tarkim, yra illiuminati sekta. Kokia jiem nauda yra kurti kortas su iš anksto nuspręstais ateities įvykiais?

4. Ateivius piešia? Tai gal nori pasakyti, kad angelai, Dievai ir visokie monstrai irgi egzistuoja? Nes tavo logika - jei kažkas nupiešė, tai reiškia egzistuoja.

5. Žmogau, tai karinis objektas, kuriame yra įvairių slaptų technologijų ir pan. Negi imsi ir leisi ten visus žmones, net jei jie šnipai?

6. Nušluos nuo Žemės paviršiaus.. koks tikslas tai daryti? Kad išmirtų dauguma žmonių, nebeliktų mokslininkų, įvairių kitų darbuotojų, ir kad progresas sustotų ir patiem illiuminati sektos nariams reikėtų pradėti dirbti juodą darbą?

7. Lageriai? Kaip tu priverstum didelę dalį žmonijos dirbti labai mažam skaičiui illiuminati sektos narių?

Tom išpranašautom pasaulio pabaigom ir netikiu kur buvo 2012 , ar 2001 .ten galiu tau pritarti kad pieva ten . žiniasklaidos gazdinimai.. 

Bet su tuom kortom tikrai rimtas dalykas dedasi , per daug atsitektinumu buvo.. su ta beyjonces daina jau ji buvo suplanuota 95? ar teroristasi rugsejo 11 ar kur per žinias vakar rode..

8. Pala, tu minėjai, kad žiniasklaidą valdo illiuminati. Koks tikslas jiem patiem nusišnekėti apie pasaulio pabaigas?

9. Beyoncės daina? Aš tau nuorodą pateikiau, tu dar neįkirtai? Jei ne, pažiūrėk tos dainus lyricsus.

10. Na ir galiausiai - kodėl illiuminati delsia? Gi taip pat sėkmingai gali pradėti karą ar tą savo pasaulio užkariavimą tuojau pat.

1. Lapkričio vienuolikta? Iš kur tu tą skaičių ištraukei? Jei jau tavo logiką įjungus, gal lapkričio septinta?

2. Žemę valdo illiuminati? Argumentų bent pateik, kad jie kažką įtakoja (jei jei išvis egzistuoja).

3. Kortos.. tarkim, yra illiuminati sekta. Kokia jiem nauda yra kurti kortas su iš anksto nuspręstais ateities įvykiais?

4. Ateivius piešia? Tai gal nori pasakyti, kad angelai, Dievai ir visokie monstrai irgi egzistuoja? Nes tavo logika - jei kažkas nupiešė, tai reiškia egzistuoja.

5. Žmogau, tai karinis objektas, kuriame yra įvairių slaptų technologijų ir pan. Negi imsi ir leisi ten visus žmones, net jei jie šnipai?

6. Nušluos nuo Žemės paviršiaus.. koks tikslas tai daryti? Kad išmirtų dauguma žmonių, nebeliktų mokslininkų, įvairių kitų darbuotojų, ir kad progresas sustotų ir patiem illiuminati sektos nariams reikėtų pradėti dirbti juodą darbą?

7. Lageriai? Kaip tu priverstum didelę dalį žmonijos dirbti labai mažam skaičiui illiuminati sektos narių?

8. Pala, tu minėjai, kad žiniasklaidą valdo illiuminati. Koks tikslas jiem patiem nusišnekėti apie pasaulio pabaigas?

9. Beyoncės daina? Aš tau nuorodą pateikiau, tu dar neįkirtai? Jei ne, pažiūrėk tos dainus lyricsus.

10. Na ir galiausiai - kodėl illiuminati delsia? Gi taip pat sėkmingai gali pradėti karą ar tą savo pasaulio užkariavimą tuojau pat.

1. Bejonces dainos pavadinimas, yra kortose apie tai rašoma..

2. Viską valdo pinigai "illiuminati" . Ie esa seniai susikure čia viskas rišasi ir su tikejimu daug rašyt neišsipletosiu

3.Nauda tokia kad ie nori viską valdyti. paskute korta rodo 20 žmoniu komanda kurie atsikleidžia..

4.Noriu pasakyt kad jau ie pasirode. tik vyriausybes slepia kad ne kiltu panieka , tada būtu sunaikinta biblijos žodis kad dievas sukur pagal savo atvaizda žmogu.

5.Tai kam slept valdžiai ta teritorija , ir tik prejus žmogiu karininkiu leidžiama nušauti. Buvo iš ten toks mokslininkas atskleidias faktus apie tai kur jis dirbo ir po savo paskleidimo ką jis ten mate jaute dare, iškart dingo. mire.

6.Ne nušluos taip nesakiau , tesiok daug žmonių mirs ir kaip turi būt kad žmoniu perteklius tikrai bus tai juos reikia biški apmažinti nes per pastaruosius pora metu žmoniu skaičius išaugo 2 milijardais..

7.Tai kaip- ie priverte rugsejo 11 įvykius padaryti , kaip privers 3 pasauliny kara 

8. Į šita klausima negaliu atsakyti , bet turbut pas juos toke schema..

9. gali rašyti ten tie anti-iliuminati, tai iš šudo gali dramly padaryti .. o kortuose jau ta daina buvo nuspeta . kaip ir sakiau kortos pasirode 95

10.Delsia daug ažmių. neįsivaizduoju kodel , mažu laukia tam tikro laiko , ar kaip taip lengvai neišsiduot ar gal kaška kito suplanave

Viskas susiriša į iliuminati . Jūs čia visi labai juoketes iš tu trikampių bet kaip ateis lenksites ir maldausit pasigailet..

Teorija tai pagrysta visa žeme , teorija tai kosmosas. tai teorija gali tu igi iškelti . o aš faktus rašau.. 

Išeik gryno oro į lauką įkvėpti, nes žiūriu tau tie visi "illuminati" smegenis suspaudė. Kažkas prirašo internete nesąmonių, o po to tokie "dundukai" kaip tu jais tiki. ^_^

tumblr_static_illuminati.png

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Hah. Niekad netikejau ziniasklaida ir tokiais idiotais kaip sios temos autorius. As galiu db sukurti kortas, tokias pat, su tokiais ivykiais ir pasakyt va cia 95 kortikes. Zmogau, illuminati isviso isgalvotas dalykas, trikampis paprastas ir tiek. Man kelia juoka lapkricio 11d. Cia is kur? Biblijos? Tu daug sudo apsiskaites, internetas PILNAS melo, viska galima suklastoti del LANKOMUMO BEI PINIGU. Suprantu esi mazvaikis kuris perskaite ta bruda, bet tai ka perskaitei nebuvo tiesa.

Guess who's back

(redaguota)

Ka galiu pasakyti, gyvenkim sia diena :D

----------------------------------------------------------

Paziurejau googlei apie tai ka galiu pasakyti, jeigu zaidimas tikrai buvo kurtas 1995m tai as cia nieko nematua blogo, viski paprastas zaidimas, tiesiog sutapimas kad taip viskas yra, manau cia per daug ispustas burbulas, nes to meto zmones tikrai galeso prisifantazuoti kurdami ta zaidima, nes ant kortu jokiu metu nieko neraso, tiesiog kazkoks ivykis ir viskas. is viso yra 330 kortu ziurejau kad 7 ten panasios su ivykiais, 3 dar gali buti apie kitas kortas nieko negirdeta.

Tai vat mano manymu viskas tiesiog paprastas sutapimas, fantazavo tiesiog kurdami si zaidima ivairius ivykius ir todel taip gavosi. Taspats cia kai dabar visi prisiziureja Back to future visi lauke hovarboard(kaip ten vadinas nepamenu xD) tai ka dabar taip iseina kad ir viskas turi buti sias metais kaip is to filmo? (kadangi hovarboard isrado)

bandziau cia kazka irodyti, pats netikiu tuo, nors ateiviais, Dievu ir kitu pasauliu tikiu:D No hard feelings, prasyciau neuzsirauti. Peace.

Redaguota , nario Transformer

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Žmogau, ką rūkai? Duok ir man tada, kad pradėčiau tokias temas kurti. Šita tema man tiesiog juokinga. Prisiskaitei per daug apie "Iliuminati" kuris šiuo metu net neegzistuoja, jis egzistavo viduramžiais, ar kažkur tuo metu. O karas kada nors tikrai bus, bet nemanau, kad artimiausiu metu. Manau žmones pakankamai protingi, kad patys neišnaikintų visos savo civilizacijos. Dėl tų pastatų, tai ten tiesiog prikurtos pasakos, kad žmonės netrukdytų jiems dirbti. O ateiviai piešiami tokie, nes visi galvoja, kad jie visiškai skiriasi nuo žmonių, nors gali būti ir panašūs. Be to kur tu matai tik žalius ateivius piešiamus, kas kaip isivaizduoja, taip ir piešia.

Žodžiu, viskas yra paaiškinama.

(redaguota)

Šitie Illuminati pranašautojai visalaik kabanoja akis, kai įvykis jau įvyksta, sakydami "taip jau buvo išpranašauta prieš tai". Koks jums tolkas būtų nieko nepasakyt prieš tai, jeigu Illuminati viską valdo? Ir dar norėjau paklausti, kas tau čia dabar rašyti, jeigu sakai, kad niekas Illuminati nesustabdys ir niekas nesikeis? Gal tave irgi pasikvies į tą kambariuką? Bus kaip su SSRS? Aktyvus žmogus bendruomenėje, pluši skleisdamas čia savo teorijas ir už tai gausi būstą ir privilegijas? :D Sekmės su tokiu požiūriu.

Štai žmonės, ką sugeba žiniasklaida ir troliai! Visi protinami, kad netikėtų visokiomis propagandomis ir t.t. Bet yra štai tokių nevispročių, kurie nieko nesupranta ir nežino kaip viskas klostosi. Kodėl mūsų seneliai, proseneliai gal net ir tėvai nieko nežino apie visokius Illuminati? Nes jie paaugo su mažiau žiniasklaidos. Sutapimas? Ne? Vadinkit mane dabar detektyvu morka teoristu. ŽIŪRĖKIT SUTAPIMAS - TRIKAMPIS TURI 3 KAMPUS, MANO MAMA TURĖJO TREČIA GUOLI. NEBEPIRKIT VOLKSWAGENU!!1!!!111!!!1

Redaguota , nario Spookas

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Kam imat į galvą tokius š..?:D Bus tai bus. Nieko nepakeisim. Aš pvz netikiu kad bus, bet ir nesakau kad nebus. O dėl tų emigravimų kur rašet, tai kai numes bombą, ir emigravimas nepadės :D Arba del ekstrasensų.. kai buvo 2014m per lnk,tv3, visur kalbėjo ekstrasensai, kad bus pasaulio pabaiga. Man tai išvis *Myliu SuperGames.lt*, bus ar ne, nes neateisi ir nepasakysi jam kad nekariautų. Bent kažką gyvenime patirsim :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3755 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...