Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3754 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pasiklausk Mico vaikeli jam ant ass unity ant medium veikia nors vaizduske ta pati kaip ir pas mane. Tai dusk viena karta dalbajobe tu nera reikalavimu ir dusk suka.

Ir sis vaizdo plokste yra ziauriai gera tikrai gera.

OMG, pas mane r7 250 kuri yra stipresnė už tavo, ir tikiuosi kad 1920x1080 rezoliucija veš ant low 60fps be dropų o jei medium išeis tai osum bus, o jei tu žaisi kaip jau kažkas sakė ant mažų rezoliucijų tai gal ir pavyks aukštesnius nustatymus pajungt, bet vaizdas bus ant tiek suspaustas kad atrodys jog losi gta san andreas.

P.s nors as pats lauksiu piratines versijos, ir garantuoju kad daugumai cia ta sausio 27 nieko nereiskia nes crackas atsiras ne is karto..

Nufilmuot AC:Unity Medium grafikas ant r7 250x?

Kompiuterio duomenys: Intel Core i3 2120 3.30Ghz

Ram: 4GB 1333Mhz DDR3

VGA: Asus Radeon R7 250x 2GB GDDR5

Screen: 1920x1080

Kam man filmuot ant R7 250X? Man tas Arminas, pas kurį intelekto maža, protą dūmė, jog varo jis AC:Unity ant Medium su savo R7 240 ir įsivaizduoja, jog jo R7 240 geriausia GPU pasauly. Taip, R7 250X galėtų pavešti, tad VIDEO iš tavęs nereikia :)

Gerai nedarykit čato iš šios temos.

Mano kompiuterio specifikacijos: 

ProcesoriusIntel® Core™ CORE I5-4690 3.4-3.9 GHZ, 6 MB cache, 4 branduoliai  (Intel© "Haswell Refresh" šeimos atstovas)
Pagrindinė plokštėGigabyte GA-B85M-D2V
Atmintinė: 8 GB DDR3 1600 MHZ
HDD kaupiklis: 1 TB 7200 RPM  64 Mb cache SATA3
ODD: DVD-RW 22X Dual Layer
VGA: nVidia GeForce GTX 760 2GB DDR5 OC, HDMI, DVI, DP jungtys (MSI N760TF2GD5/OC Twin Frozr Gaming)

Manau pas ką panašios tokios specifikacijos tai turėtu ant full grafikos eiti :) Kolkas kuriuos turiu naujus žaidimus kaip: Far Cry 4, BattleField 4 ant full grafikų žaidžiu nelagina :)

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Gerai nedarykit čato iš šios temos.

Mano kompiuterio specifikacijos: 

ProcesoriusIntel® Core™ CORE I5-4690 3.4-3.9 GHZ, 6 MB cache, 4 branduoliai  (Intel© "Haswell Refresh" šeimos atstovas)

Pagrindinė plokštėGigabyte GA-B85M-D2V

Atmintinė: 8 GB DDR3 1600 MHZ

HDD kaupiklis: 1 TB 7200 RPM  64 Mb cache SATA3

ODD: DVD-RW 22X Dual Layer

VGA: nVidia GeForce GTX 760 2GB DDR5 OC, HDMI, DVI, DP jungtys (MSI N760TF2GD5/OC Twin Frozr Gaming)

Manau pas ką panašios tokios specifikacijos tai turėtu ant full grafikos eiti :) Kolkas kuriuos turiu naujus žaidimus kaip: Far Cry 4, BattleField 4 ant full grafikų žaidžiu nelagina :)

Woooaaah žmogau, pats kalbi iš pradžių apie išleidimo datą o dabar pažiūrėk apie specifikacijas kompiuterio, taigi buvo sukurta praeita tema apie tai, tai ten ir rašyk. :)

(redaguota)

Woooaaah žmogau, pats kalbi iš pradžių apie išleidimo datą o dabar pažiūrėk apie specifikacijas kompiuterio, taigi buvo sukurta praeita tema apie tai, tai ten ir rašyk. :)

Nu tai čia tiems kurie žliumbia, kad ar pavežs ant full grafiku. Va prašau parodžiau savo specifikacijas kompiuterio.

Redaguota , nario eXodius1337

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Nu tai čia tiems kurie žliumbia, kad ar pavežs ar ant full grafiku eis. Va prašau parodžiau savo specifikacijas kompiuterio.

Nieks dar nieko nežino apie sistemos reikalavimus, ką čia spangstat jūs visi, ką jūs parodot čia niekam neidomu jetus, jeigu turi gera kompa ir turėk, kai pasirodys sistemos reikalavimai žaidimui tada galėsi eit ir talpint koki gera kompiuteri turi ir, kad laisvai eis žaisti šita grajų, taip, kad nėra reikalo dabar skelbti tas nesamones. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3754 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...