Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3742 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki šios temos skaitytojai, teikiu šokias tokias paslaugas įdomias sakyčiau.

Tos mini funkcijos kurias aš atlieku ateidamas ir pradėdamas darbą.

1. Nustautau serverio ekonominę būseną.
  2. Ieškau problemos kodėl žaidėjų skaičius gali nedidėti.
  3. Ieškau serverio klaidų.
  4. Ieškau kas netinka serveriui ir gadina jo įvaizdį.
  5. Duodu pasiūlymų ką toliau daryti, kaip daryti.
  6. Įvertinu map būseną.
  7. Ivertinu spawn.
  8. Ivertinu PVP arenas, event arenas jei yra.
  9. Galiu padėti daryti RedStone sistemas sujungtas su CommandBlock.
  10. Pasakau ką reiktų pataisyti iš statinių.
  11. Prognozuojų tolimesnę serverio ateitį jei niekas nesikeistų.
  12. Pasakau greefinimo saugumo lygi.

Atlieku nemokamai, sąžiningai ir savaitės bėgyje. Nereikalauju jokių prisijungimų prie "FTP" ar paskyrų bei nereikalauju jokių op ir pnš. Tiesiog norėčiau tokio kaip mažo atlyginimo tai pasitikėjimo saują ir rekomendaciją tiek puslapyje tiek serveryje.

Jei bus daug labai tokių užsakovų tai pradėsiu mokamai daryti, nes nespėsiu.

Pirmenybe teikiu didesniems projektams.

Op gali reikėti man tokiu atveju jei reikės padėti su 9 ir 10 punktu.

Na, o jei mane pažystate ir pasitikite su op aš greičiau viską padaryčiau.

Savo noru įvertinau dvėjuose serveriuose padėti, pranešiau savininkam. Tai: JustMC ir CraftBaltic.

JustMC daviau daug patarimų ir padėjau sutvarkyti žemėlapį, nes moku gerai su wand naudotis.

Na jei kilo klausimas kuom aš išskirtinis, tai atsakysiu jog 4metus mc domėjausi, 3 metus administravau viename garsiausių MC serverių jis vien pasižymėjo žaidėjų skaičiumo kai kiti projektai vos siekdavo 60-80online.

Susisiekite a.ž. čia ir aptarsime viską.

Jei kyla nepasitikėjimas tiesiog nerašykite čia ir neturėkite tada reikalų. :)

Redaguota , nario Galardas

Rekomendacijos? Citatos iš jų? Patikimumas?

Aš irgi galiu pasakyti, kad ale kažkur administratorium buvau, ir eit kritikuoti random paslaugas.

Nemanau, kad čia verta vargintis su Tavimi. Neturi ką veikti ir teiki tokias paslaugas.

JustMC.lt savininkas mane parekomenduotu manau, CraftMC.lt savininkas buvęs mano serverio žaidėjas, moderatorius, MCSG,LT esu dabar projekte, PlayZone.lt esu ir ten. Ir daug senu minecrafterių mane žino.

Na jei kilo klausimas kuom aš išskirtinis, tai atsakysiu jog 4metus mc domėjausi, 3 metus administravau viename garsiausių MC serverių jis vien pasižymėjo žaidėjų skaičiumo kai kiti projektai vos siekdavo 60-80online.
(redaguota)

Ponas šūdserverių ekspertas-ektrasensas. Tam nereikia vertinti kiekvieną serverį atskirai, nes visų problema ta pati. Beje, savininkai tai puikiai žino, tad...

dėja ne visi žino ką daro. Taigi nemokamai darau ir neprašau jokių prisijungimų, ko cia bambat..

Na serverio apžiura buvo WorkMC serveryje. Įvertinčiau serverį 7.5/10. Parašiau gana daug, ant ekonomikos man ten kibo labiausiai. Išsiūsta žinutė buvo privačiai tam žmogui kuris prašė. :)

Tinklalapis - 8/10 (nepridedu dizaino)

Spawn - 9/10

PVP arenas 5/10

Redaguota , nario Galardas

Kaip ir įprasta, jei žmogus save išaukština ir truputi pasigiria, nors ir netiesiogiai, visiems kyla pavydas ir žmogus turi būti nušvilptas. Beskaitydamas temos turinį jau nujaučiau, kad bus neigiamu komentarų, kad kas tu toks, kad taip darytum ir t.t. Lietuviai...

Viena pagrindinių priežaščių kodėl tokie komentarai, nes jis serverius vertina pagal žaidėjų skaičių - o tai nesusija su pačiu serveriu. Antroji ne ką menkesnė: serveris vertinamas pagal tuos kvailus survival/faction(aka šūdserveriai/eiliniai) punktus. Na o trečioji, kad jis įsivaizduoja, jog kažkokiam serveriui jo reikia. Serverių savininkai puikiai suvokia ką jie kuria. Dauguma savininkų nepyksta net kai pavadini jo serverį eiliniu, dar ir pritaria ir puikiai tą supranta - kuria tai ką nori. Tad kvaila vertinti pagal tokius punktus... Ir dar tas prognozavimas, čia juk ne orai...

Viena pagrindinių priežaščių kodėl tokie komentarai, nes jis serverius vertina pagal žaidėjų skaičių - o tai nesusija su pačiu serveriu. Antroji ne ką menkesnė: serveris vertinamas pagal tuos kvailus survival/faction(aka šūdserveriai/eiliniai) punktus. Na o trečioji, kad jis įsivaizduoja, jog kažkokiam serveriui jo reikia. Serverių savininkai puikiai suvokia ką jie kuria. Dauguma savininkų nepyksta net kai pavadini jo serverį eiliniu, dar ir pritaria ir puikiai tą supranta - kuria tai ką nori. Tad kvaila vertinti pagal tokius punktus... Ir dar tas prognozavimas, čia juk ne orai...

Atsiprašau, bet beprasmių komentarų nereikia. :) Eik į savo sritį ką darai ir sėkmės tau. Na jei gavau 4 žinutes del šitos menkos paslaugos tai matyt reikalingas esu. Na, o tu ateini čia pavyduliaudamas ir siekdamas +Rep susirinkti su savo "protingomis" mintimis. Teikiu viską nemokamai ir neprašau jokių prisijungimų ar op, o tu vistiek ateini ir bandai įterpti savo protingas mintis ten kur joms ne vieta. Todėl prašyčiau tavęs, kad čia nebekomentuotum.. Ačiū ir ačiū už tas mintis. Eik ten kur tavęs reikia. :)

Viena pagrindinių priežaščių kodėl tokie komentarai, nes jis serverius vertina pagal žaidėjų skaičių - o tai nesusija su pačiu serveriu.

Gal nepastebėjau, bet nematau kur parašyta, kad vertina pagal žaidėjų skaičių.

Serverių savininkai puikiai suvokia ką jie kuria.

Na, kalbant apie pupelerius serverius, taip. Tada dažniausiai savininkas turi daug patirties ir pats gali viską spręsti. Bet manau yra ir žmonių kurie dar nieko nemoka, kuria serverį (Nors tam nepritariu...) ir manau jiems praverstu pagalba iš žmogaus kuris manau tikrai daugiau žino apie Mc.

๖ۣۜCloudMinders™

Reik atidžiau skaityt.

Jei būtum teisus, tiesiog numestu citatą kur taip parašyta.. :D

Na niekur neturėjau minties vertinti serverį pagal žaidėjus? Ir jei žaidėjų daug tai reiškia serveris gerai paruoštas ir jame daugės.

Na  šį karta galėčiau ir tau paprieštarauti. Kadangi serveris gali būti tikrai nieko vertas, tačiau didelė reklama, pritraukia daug žaidėjų, tačiau ar ilgam? Žaidėjai per trumpą laiką susipras kokia apgaulinga reklama ir dings iš serverio.

๖ۣۜCloudMinders™

Jei būtum teisus, tiesiog numestu citatą kur taip parašyta.. :D

Na  šį karta galėčiau ir tau paprieštarauti. Kadangi serveris gali būti tikrai nieko vertas, tačiau didelė reklama, pritraukia daug žaidėjų, tačiau ar ilgam? Žaidėjai per trumpą laiką susipras kokia apgaulinga reklama ir dings iš serverio.

Na tai mano paslauga viena ir yra susijusi su žaidėjais. Kodėl skaičius nedidėja, ir kodėl jie gali trumpam laikui pasilikti. WorkMC gana ilgoką laiška parašiau. Ir ten savaitė laiko ir vaikštai max ir daviau sprendimų kaip tai ištaisyti.

rekomenduoju, šitas yra ekspertas totalus, randa net mažiausias problemas

Ačiū! 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3742 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...