Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Serveris 1.1 taip? Pagal serverio runninimo errora kalba apie kažkokį '/t'. Deje neradau tokio.

26 linijoje kažkas bloga su koduote.

Pagr. &AQUA; Skype - iąęąčę

Beje kodėl parašyta ten Counter-Strike ir po to Jailbreak? :D

Bandyk:

########################################
# AutoAnnouncer Settings by Sharkiller #
###############################################################
# To support unicode characters save the file in UTF-8 format #
###############################################################
Settings:
   # Scheduler Interval in minutes
   Interval: 5
   # true: random | false: consecutive
   Random: false
   # true: permissions security | false: only OP's
   Permission: true
Announcer:
   # Tag for Announcement. May be empty: ''
   Tag: '&GOLD;[AutoAnnouncer]'
   # true: certain groups in permissions | false: to all
   ToGroups: false
   # Groups to send announcement. Only if ToGroups is true.
   Groups:
       - 'Default'
   # Strings to announce
   # If you have problems check your syntax here:
   # http://yaml-online-parser.appspot.com/
   Strings:
       - "&DARK_RED;Counter-Strike 1.6  &GOLD;JailBreak. &DARK_AQUA; ąęąčę
       -"&DARK_GREEN;MC. Pagr. &AQUA; Skype - iąęąčę
       - "&LIGHT_PURPLE; Galite &DARK_GREEN; paremti serveri. &AQUA; Susisiekite skype iąčęėąčę
  - "&GOLD; Pritruko item? Pirk ir &GOLD; paremk serveri! &AQUA; Susisiekite skype iąčęąčę
  - "&DARK_BLUE; Paremusiams serveri &DARK_GREEN; ( Nemazai ) &WHITE; bunant aktyviems &NEW_LINE; &LIGHT_PURPLE; turite galimybe gauti &RED; OP!
  - "&GOLD; Pasiulymai ir skundai ąęąčęąčę &DARK_GRAY; ir &AQUA; Skype &DARK_PURPLE; iąęčę

Aišku vėl išsiversk viską. Man atrodo tas erroras dėl to, kad simbolius buvai lietuvišku arba dar kažkokius įdėjas.

Čia panašei tas pats bet dabar... Ai beje. Minecraft palaiko lietuviškas raides. Reikia tiesiog UTF-8 koduote išsaugoti, o ten nėra sunku.

Dabar gali išmesti arba ne. Jeigu neišmete tai net neįsivaizduoju, o jeigu išmete tokia lentetę (apie kuria pasakosiu vėliau tai skaityk \/)

Dabar kai surašiai spausk File -> Save As -> ir jeigu ten kažkokia lentelė išmeta (Dar kuri nenurodo kur įkelti. Lentelė kurioje ten rašo nesamones) tai tada prašis spausti Yes arba No tai spausk No ir ten kai saugai, toje vietoje kur reikia įrašyti pavadinimą turėtu buti Unicode parašyta berods ar kažkaip ten. Paspaudi ir apačioje bus UTF-8. Išsaugai tuo formatu ir bandyk.

Dar gali būti, kad tavo bukkit versija persena jeigu nenaudoji 1.1

Settings:
   Interval: 5
   Random: false
   Permission: true
Announcer:
   Tag: '&GOLD;[AutoAnnouncer]'
   ToGroups: false
   Groups:
       - 'Default'
   Strings:
       - "Tavo tekstas be lietuvisku raidziu"
       - "Tavo antras be lietuvisku raidziu"
       - "Tavo trecias be lietuvisku raidziu"

Naudok į sveikatą pamiršai " gale. ir buvo tarpų pamiršta po - padėti dar buvo lygiuotės klaidų..

Gerai man ir taip buvo bet man rase bad video card bet pasikeiciau ram iki 2gb ir neberase gali but ta problema ir pastave o jeigu ram 1gb arba daugiau tada daryk taip :

Eik i task_manager (buk paleides mc) susirask applications ir tada ant minecraft pro ta task_mgr spausk su desiniu peles mygtuku ant minecraft ir tada "go to proceses" tada numeta tave i procesus ir ant "javaw" (w turetu but) spausk su desiniu mygtuku vel ir tada spausk "Set priority " ir pasirink high ir tada turetu veikt (P.S: kai paleidi minecraft tada ismeta login nieko nespausk tada padaryk ta ka as esu pasakes ir tada spausk login gal iseis .

Padejau ???? +R3P

atexas_creeper_padejau_R3_P.jpgbannerismyliu.jpg

noliferis.png

Re: Help juodas ekranas ikeltas video! kas pades +R3P

Gerai man ir taip buvo bet man rase bad video card bet pasikeiciau ram iki 2gb ir neberase gali but ta problema ir pastave o jeigu ram 1gb arba daugiau tada daryk taip :

Eik i task_manager (buk paleides mc) susirask applications ir tada ant minecraft pro ta task_mgr spausk su desiniu peles mygtuku ant minecraft ir tada "go to proceses" tada numeta tave i procesus ir ant "javaw" (w turetu but) spausk su desiniu mygtuku vel ir tada spausk "Set priority " ir pasirink high ir tada turetu veikt (P.S: kai paleidi minecraft tada ismeta login nieko nespausk tada padaryk ta ka as esu pasakes ir tada spausk login gal iseis .

Padejau ???? +R3P

NEpadejo!!!

200.gif

Sveiki SuperGames lankytojai. Minecraft žaidžiu apie tris metus. Išmanau tikrai daug tiek su modifikacijomis tiek su pačiu žaidimu. Norėčiau su jumis pasidalinti savo žiniomis :) Na bet už pagalba norėčiau atlygio. (/+/ rep arba FLT)

Žemiau rasite punktus ką galiu padėti.

1. Serverio sukurimas (bus sukurtas ir atsiustas jums arba ikeltas i failu talpykla)

2.Modifikaciju idiegimas + norimo modo suradimas (pasakote kokio modo norite ir jis bus surastas,ir viskas labai smulkiai (esant norui video medziaga) paaiskinta kaip modifikacija idiegti.

3. Kiti klausimai / problemos kurias turite jus ar jusu draugai. (klausikite ir bus atsakyta)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Norint kazka paklausti klauskite i PM arba skype matas1221 . Taciau i PM atsakysiu 100% o skype 50%.

Atsakau per 1d. Jai klausimas susijes su 1 arba 2 punktais, klausimas bus sprendziamas ""Skype". Tad galite iskart i skype rasyt arba pirma i PM tada i skype. :) Taigi lauksiu jusu klausimu ;]

TasPatsMatas

Man reiketu zmogaus kuris nusimano apie Minecraft serverio permissions tvarkyma. Pas mane bukkit serveris nedaug pluginu bet man reiketu kad padetu sutvarkyti permissions arba nors pamokytu atsilyginciau gan gerai visus savo FLT ir +Rep + Admin mano serverije. Ypac pagalbos su Iconomy pluginu visas permissionams reikalingus tekstus turiu bet nezinau kaip juos sudeti tad jei kas nors gerai nusimano apie Permissions tai parasykite man i skype

ATLYGIS BUVO NURODYTAS TEKSTE^^^^

• Teigiamai 1

Sveiki,man iškilo toke problema

Bad video card drivers!

-----------------------

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.

This can usually be fixed by updating the video card drivers.

--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------

Generated 12.2.27 11.39

Minecraft: Minecraft 1.1

Java: 1.6.0_30, Sun Microsystems Inc.

VM: Java HotSpot Client VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc.

LWJGL: 2.4.2

[failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated

at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)

at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)

at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)

at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)

at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)

at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)

at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)

at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:230)

at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:648)

at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

--- END ERROR REPORT a5ea17e4 ----------

Kaip suprantu tai atnaujinti savo vaizdo draiverius.Bet kaip juos atnaujinti?Winwos 7 nemeta jokių atnaujinimų bandžiau pats ieškoti bet niekas nesigavo.Gal sakau kasnors padėtų?Gal kam buvo iškilus toke problema kaip susitvarkėt?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...