Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi užėjo noras kurti Minecraft projektą, bet žinau, kad vienam yra labai sunku, todėl čia ieškau žmonių kurie norėtų kurti minecraft projektą reikia tik ištikimų žmonių neišdavikų ir pnš. Metai nesvarbu, tik reikia turėti nors kažkiek patirties su minecraft serverio kūrimu, arba su web'o/video kūrimu. Kol serveris bus kuriamas bus ant mano pc kaip bus sukurtas, perkelsime ant host'o. Esu sažiningas žmogus ir už pastangas bus viskas atlyginta.

Ačiū už dėmesį na ir lauksiu prisijungusių prie manes ;) .

Rašykte į skype: samperis951 :lok:

graphic.png

Svečias

Padekit del "Failed bind to port" error. Nezinau kodel taip pasidare bet seniau viskas buvo norma. Bandziau visus imanomus ip keisti portus ir net port forvarding dariau

Svečias

Lamer online... prieš 2 metus minecrafto nebuvo.. :DDDDD

Metai žaidime - nuo vasaros.

Moku - sulietuvinti pluginus, nusimanau biški su pluginų kurimu.. moku elgtis su serveriais (galėčiau laikyti serverį.)

Apie save - žaidžiu minecraftą nuo Birželio ~ mėnesio.. pats pirmas sukūrtas serveris - bukkit be pluginų, todėl pradėjau kilti į viršų, kūriau permissions, sulietuvinau pluginus, užsisakinėjau tinklapių kurimus, ir viskas žlugo.. visi mano projektai yra žlugę, bet tikiuosi su geru partneriu projektas nežlugs.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...