Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, as neseniai naudojau vipgame.lt hostinga, ir neseniai webas tesiog stojo veikti, ir nebepriejau prie savo failu ir t.t Tada Nusprendziau pirkti hostinga is geresnes svetaines kur webas neuzsidarytu ir manes niekas nehackintu. Tai ir nusipirkau per vpsnet.lt savo hostinga. Na jeigu jus zinote as buvau priprates kad console budavo pacioje svetaineje, bet dabar turintis vpsnet.lt reike naudotis putty ir as niekados nesu naudojes tokios programos ir tikrai sunku viska pradeti, tai jeigu yra norinciu man padeti su tokiais dalykais, kaip mano ta serveri prijungti prie pacio putty, labai busiu dekingas jums kita karta!

Projectas Kuriamas!

Moki statyti arba configuriuoti?

Prisijunk!

Host Name: tavo VPS IP

Port: 22

Connection type: SSH

Spaudi Open, tuomet, kai paklaus ar norite išsaugoti .key, spaudi taip, jį tau išsaugo, tuomet tavęs paklaus, kaip kas nori prisiloginti, įrašysi root

Kai tavęs paprašys įvesti slaptažodį, neišsigąsk, kad teksto nerodo - taip slaptažodis yra maskuojamas.

Tuomet:

cd Tavo_serverio_failų_aplanko_pavadinimas

screen java -Xmx1G -Xms1G -jar craftbukkit.jar nogui

Serveris paleistas.

• Teigiamai 3
banner.png

man nerodo pvz [sell] melinai niekoneduoda pirkt gal pluginaikokie trugdo?

Reik config.yml faile pakeist kad leistu juos:

Susirask:

# Essentials Sign Control
# See http://wiki.ess3.net/wiki/Sign_Tutorial for instructions on how to use these.
# To enable signs, remove # symbol. To disable all signs, comment/remove each sign.
# Essentials Colored sign support will be enabled when any sign types are enabled.
# Color is not an actual sign, it's for enabling using color codes on signs, when the correct permissions are given.
enabledSigns:
#  - color
#  - balance
#  - buy
#  - sell
#  - trade
#  - free
#  - disposal
#  - warp
#  - kit
#  - mail
#  - enchant
#  - gamemode
#  - heal
#  - info
#  - spawnmob
#  - repair
#  - time
#  - weather 

Ir nuo kuriu reik # nuimk

-Your code works, now what?
-I don't know, I didn't think I'd get this far.

(redaguota)

Sveiki taigi kaip jungiuosi į serverį nerodo mano privelegijos prieš nicka štai:

dbb17eca5d25bae8415c61c58ac1fcda873.png

Turėtų būtį Online (1/20) : [Moderator] Tautvydas

O kaip užsidėdu aukščiausias privelegijas rodo štai normaliai viska:

5479663ad88fdbd75865e6672a140125491.png

Naudoju plugins: Authme CommandBook Essentials LWC PermissionsEx WorldEdit WorldGuard AutoSaveWorld iConomy

Gal žinot kaip sutvarkyti?

Redaguota , nario Torr3s

Kaip žinote aš padariau tas grupes per premissionsEX, padariau tuos prefix, viskas veikė, bet kai įkėliau įskiepį Factions, man nieko nerodo, tą prasme nerodo to kaip buvau pasidaręs prefix, ir spalvų kodai neveikia, naudoju Chat Manager įskiepį.

Už pagalbą +REP

100 PRANEŠIMŲ (Pasiekta)

50 REPUTACIJOS (Nepasiekta)

1 APDOVANOJIMAS (Nepasiekta)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...