Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jeigu klausi apie windows tai pas mane jie yra windows 7.Iš pradžių maniau kad ta problema dėl jų tačiau pasirodo ne. Gal koke pamokėle kad galėčiau susitvarkyti? :bumba:

As nezinau bandik Youtubei. As manau kad Daugelis cia nebuwo susitaike su tokia kliutim :)

o Youtubei Gal Gal.

Ateinam Visi i Sanlife! Pagarbiai: Allex_Tyller

SanLife

Ateikit visi i Sanlife!

Nu sveiki forumiečiai,yra tokia problema,kad kai paleidžiu servą ir kai statau tai būna dingsta blokai ir trumpam atsriranda ir vėl dingsta ir neina dėti normaliai gal galite padėti?Nes noriu pastatyti normaliai miestą ,bet neina ir reikia naudoti dėl 1 bloko world edit .Ir kartais kaikurios funkcijos būna minutei neveikia...Gal ,kad mano pc lievekas(7m.) nžn ,bet mane tai erzina....

8410f31de99856edc00cfad1dfefb616366.png

Tai va užsinorėjau pažaisti šita smagų žaidimą. TIk vat kai isirašau pažaidu kažkiek ir grinai kompiuteris išsijungia per internetą taip pat išsijungia galiu pažaisti nuo 2-20 min kaip kada. seniau viskas ėjo nebuvo problemų kiti žaidimai taippat eina be problemų tai kodėl šitam taip? :/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4367 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...