Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Sveiki. Ieškau narių į Minecraft projektą. Man pačiam yra 13 metų. Neieškau jaunesnių 11 metų.

1. Builderis.

2. Šiek tiek nusimanantis apie RPG minecraft serverį, reikiamus pluginus.

3. Rėmėjas. (20 LT - 40 LT banku)

Kyla klausimas, ką aš pats moku?

Šiek tiek statyti, kurti svetaines, pilnai panaudoti pluginus.

Kas norite, rašykite čia. Mano IP išorinis (statymui), bet po ~savaitės pirksiu VPS.

Svečias

Su savo pasakymu " moku prižiūrėti tvarką " nieko nenustebinai.. betkuris žaidėjas moka prižiūrėti tvarką, aišku įgalusis.

Svečias
Hyper_Life Tai sakai, kad galeciau jungtis i tavo projekta...veliau tu jungiesi i kita...nesuprantu

Žinai ką? Tu mane jau pradedi už*isti.

1. Melavai, jog tau 31 (ir taip aišku buvo, [email protected], sakė tada teises laikė :liuxas: good one...)

2. Į skype parašė šią nesamonę :

[3/18/2012 2:54:51 AM] WhiteBalls: nagi nagi

[3/18/2012 3:42:36 PM | Pakeitė 3:43:29 PM] WhiteBalls: Vardas: Justas

Gyv. Vieta: Gargždai

Adresas: Dar nerasta

Amžius: Nepilnametis

Jau sekioja tave :)

me.png

3. Jei tikrai būtum 31-mętis, nežaistum tokių game kaip CS ar MC, ir nemokėtum papildymais už svetainę.

1. Ko kišiesi į nesavo gyvenimą?

2. Prie kompiuterio sėdim: Aš ir mano kuminas (Kuriam yra 31m).

3. Moku papildymais kadangi tau taip patogiau ir negaliu atsiskaityti bankiniu pavedimu.

4. Lankausi aš tokiose svetainėse kadangi "Pačiam įdomu ir semiuosi informacijos"

5. Tokius laiškus rašiau į skypę todėl, nes noriu, kad užbaigtum darbą, kadangi puse padirbai, o kitos dalies NE, o pinigai buvo sumokėti.

6. Vadinasi tiesiai šviesiai sakant tu - APGAVIKAS.

Sveiki.

Ieskau zmogaus kuris prisidetu prie serverio nusimanytu su pluginais kaip dirbti pvz:

1.Man reikia serveryje NPC robotu.

2.Teleporto, kad kai paspaudi mygtuka atsirastum mano pasirinktoje vietoje.

3.Ir kad padetu is anglisku komandu pakeisti i lietuviskas :) As moku pakeisti bet nelabai veikia pvz: auth me pluginas noriu kad rasytu mano kalbom :D Nu zodziu per skype pakvieskit paaiskinsiu placiau :)

50FLT ir 2+R3P

4013abc89376c67120344e1651063ce2390.png

Naujas SAMP serveris SampStyle

minecraft.png?height=100&width=100

MINECRAFT SERVERIO KŪRIMAS

Taigi, esmė tame, kad už nedidelę kainą galiu sukomplektuoti, ar modifikuoti Vanilla Minecraft arba Minecraft Bukkit serverį, bei jeigu reikės ir paleisti serverį Jūsų pasirinktame hoste. Už tokį dalyką prašau nei daug nei mažai - savo kainą pasiūlykite patys. Aptarsime detales, tuomet bus galima nutarti ir kainą.

Turėkite omenyje, kad esu užimtas žmogus, turiu ir kitų darbų, todėl serverio padarymas gali vėluoti iki poros dienų.

Praktiškai į kiekvieną mano kuriamo serverio standartinį paketą įeina:

• [*:1x5f9kef]Administravimo komandos
    [*:1x5f9kef]Serverio vartotojų grupės su joms priskirtomis galimybėmis
    [*:1x5f9kef]Pasaulio tvarkymo ir apsaugos galimybės

Kitos paslaugos, kaip vps parengimas serverio laikymui (java, mysql, screen sistemos) kels kainą, nes visgi tai užima laiko, už kurį norėtųsi, kad būtų visgi atlyginta.

Susitarus dėl kainos ir atlikus darbą, serverį gausite tuomet, kai atsiskaitysite už paslaugas, nes jau teko susidurti su keletu apgavikų, kurie žadėjo pinigus, tačiau gavus serverius dingo kaip į vandenį ir savo pažadus užmiršo.

Kiekvienas, gavęs serverį pirmiausiai neturi pulti jo paleisti o pasiskaityti prie kiekvieno serverio pridėtą administratoriaus gidą.

Norėdami gauti normaliai pagamintą serverį, pildykite šią anketą ir pasistenkite viską nurodyti kuo aiškiau:

Kodas:
Serverio versija:
Pageidaujami pluginai:
Kokios vartotojų grupės turėtų būti serveryje?
Ką turėtų galėti tos vartotojų grupės?
Ko dar reikėtų? (Įdiegimas į vps, paleidimas ir t.t.)
Šią paslaugą įvertinu tokia suma:
Papildomi komentarai:
Kontaktai:

KONTAKTAI:

EL.PAŠTAS: [email protected]

banner.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4368 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...