Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

sveiki snd kazkaip panorau pabandyt minecraft bukkit serveri padaryt.

viskas kaip ir ok. bet kai paleidi srv. server.txt faite pasirado online-mode=true

nors man reikia, kad butu online-mode=false. as ji pakeiciu, bet jis vel pasidaro kaip ir buve kaip paleidziu srv.

ar galit padet labai prasau, nes nzn kaip tai istaisyt :( aciu

Redaguota , nario jarusys

Šiaip manau jam reiktų įdėti screenshotą į forumą viso to erroro, kaip suprantu tas MC greit užsidaro parodydamas tą errorą, tai dėl to SS patariu daryt, bet jei ilgai būna, tai gali tada ir Copy/paste viską, na šiaip ar taip, man tai pat buvo, tai nebūtinai Vidio kortos driveriai kalti, dar yra tokie vidio driveriu papildyniai kaip Direct X, CC++ Redistributable ir pnš, bet šie abu kaip ir visiems padoresniems žaidimams, yra būtini, tad jei ką, iš pradžių atsisiųsk juos, o paskui pandyk pačius vidio card driverius atsinaujint, sutaupysi laiko, bei kompiuterio resursų...

P.S.

Nežinau kame esmė, bet man viena kartą tą patį rodė, persirašiau java ir viskas išsisprendė, bet nemanau kad čia dažnas atvėjis...

arba nufilmuok error.

Nei tas, nei tas nepadės. Visą error jau parašė. Kas dar neaišku ?

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Sveiki prasau padekit man esu susikures Bukkit serveri mano ip yra isorinis bet kai paleidziu per savo ip ismeta tokia lentele :

208 recipes

27 achievements

21:42:46 [iNFO] Starting minecraft server version 1.4.2

21:42:46 [iNFO] Loading properties

21:42:46 [iNFO] Default game type: SURVIVAL

21:42:46 [iNFO] Generating keypair

21:42:47 [iNFO] Starting Minecraft server on 78.61.118.244:25565

21:42:47 [WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT!

21:42:47 [WARNING] The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requ

ested address: JVM_Bind

21:42:47 [WARNING] Perhaps a server is already running on that port?

>

O Kai darau per hamachi ip neina kitiems prisijunkti rodo serveri off, Gal zinot kas gali buti?

• Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...