Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Minecrafte egzistuoja toks dalykas kaip chunkai(16x16x16 minecraft map dydzio plotas) . Chunkai uzkraunami/parsiunciami is serverio i clienta/tavo kompiuteri. Jie sugalvoti tam kad nereiktu laukti kelesdesimties minuciu kraunant sugeneruota mapa/Stipriai apkrauti serverio tinklo issiunciant mapa zaidejui. Kiekvienu kartu kai prisijungi prie betkokio minecraft serverio tau atsiuncia chunkus pagal tavo cliente nustatytus nustatymus, kuo daugiau atsiuncia chunku, tuo daugiau resursu tavo kompiuteriui reikia norint apdirbti kiekviena parsiusta mapo plota, pajudejus is vietos nuo vieno chunko i kita atsiunciami nauji chunkai kuriuos reikia vel apdirbti tavo kompiuteryje. Todel kai vaikstai labai daug jie tau siuncia, siuncia chunkus - kompas apdoroja, apdoroja butent todel tavo kompas neatlaiko ir tiesiog nebespeja ju apdoroti ir tuomet prasideda lagas.

Nezinau ar gerai paaiskinau galima sakyti net nesistengiau, tyngejau dar kokius 2000-2600 zodziu rasyti vien tam kad paaiskinti kazkokiam i minusa ilindusiam zmogui kaip veikia chunkai ir kodel kartais kalti ne vien clientai del lago serveriuose.

Redaguota , nario BoQsc
  • Teigiamai 2

(redaguota)

Sveiki visi, MineCraft [MC] serverių naujokai.

Taigi sugalvojau sukurti šią temą, nes pagalvojau, kad daugelis MineCraft [MC] naujų serverių neturi "Permissions" ir normaliai sukonfiguruotų plugin'ų.

Ir ką gi aš moku?

Aš moku naudotis "Permission'ais", įvairiais plugin'ais. Galiu sukurti serverį labai populiarų.

Mano skype - meinardosius

Tikiuosi padėsiu. :)

Redaguota , nario HardinCore

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...