Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sunku negalvot, kai 9 iš 10 "merginų" internete yra kažkokie gėjai transvestitai vaikai...

Jo ir dar tas vienetas dazniausiai buna noliferes, jei protingos - isvaizda nepasizymi, ne, nieko nesakau gal nikita yra kitokia, tikekimes kad ji kitokia ir balsa turi gera, nes kitaip! kitaip video nebus labai idomus arba idomesnis nei kada buve priestai. :lol:

Redaguota , nario BoQsc

Jo ir dar tas vienetas dazniausiai buna noliferes, jei protingos - isvaizda nepasizymi, ne, nieko nesakau gal nikita yra kitokia, tikekimes kad ji kitokia ir balsa turi gera, nes kitaip! kitaip video nebus labai idomus arba idomesnis nei kada buve priestai. :lol:

Koks jums skirtumas kokia išvaizda ar ką?? jums tiktai ir rūpi... išgirstumėt sakytumėt bernas, nes patys jau tokei žiaurus, kad neatskiriat merginų nuo savęs

c95b489fe36070b48fa78a4cc8599124203.png
(redaguota)

Mes čia biškį nuo tėmos krypštam ^.^

O ar gi tai svarbu? gi moderatoriai neuzklysta! :lol: i TOKIUS PAKAMPIUS... :P

Koks jums skirtumas kokia išvaizda ar ką?? jums tiktai ir rūpi... išgirstumėt sakytumėt bernas, nes patys jau tokei žiaurus, kad neatskiriat merginų nuo savęs

Zinai, jei dabar suskaiciuociau visus rimtus komentarus kuriuos esu parases tai jie butu 18 is 315 :lol:

Redaguota , nario BoQsc

(redaguota)

Normalios merginos nežaidžia kompiuterinių žaidimų. Dažniausiai buna sutrikus genetika arba daugiau vyriškų hormonų, kas lemia baisia išvaizdą arba negražų balsą. Šimta kartų prašiau internetinių merginų nuotraukų - šimta kartų nestovėjo.

Neįsižeisk Nikita.

Redaguota , nario Piktas

Šventės baigtos..

Normalios merginos nežaidžia kompiuterinių žaidimų. Dažniausiai buna sutrikus genetika arba daugiau vyriškų hormonų, kas lemia baisia išvaizdą arba negražų balsą. Šimta kartų prašiau internetinių merginų nuotraukų - šimta kartų nestovėjo.

Neįsižeisk Nikita.

Merginos jei žaidžia žaidimus aš čia nieko blogo nematau. Kitos fyfos, o jei aš kam ir nepatikčiau man visiškai *Myliu SuperGames.lt*. Jums vyrams tik gražios manikenės, fyfos, anoreksikės :D

c95b489fe36070b48fa78a4cc8599124203.png

Merginos jei žaidžia žaidimus aš čia nieko blogo nematau. Kitos fyfos, o jei aš kam ir nepatikčiau man visiškai *Myliu SuperGames.lt*. Jums vyrams tik gražios manikenės, fyfos, anoreksikės :D

Nesusireikšmink, mėgstu saviškei paimt už putlaus užpakalio ir tikrai niekam nepatinka anoreksikės. O dėl žaidimų, tai retai pažįstu noliferių mergaičių. P.S. žinau kaip tu atrodai, atsiminiau katik iš senojo SG. (chuckle)

Šventės baigtos..

(redaguota)

Neįsižeisk Nikita.

Jo, geriau nepazinot zmoniu is interneto. Net savo gerai pazystamo klasioko... :lol: sliaip man teip pat panasiai buvo kaip ir piktui isskyrus gal 2 normalias. :lol:

Nesusireikšmink, mėgstu saviškei paimt už putlaus užpakalio ir tikrai niekam nepatinka anoreksikės. O dėl žaidimų, tai retai pažįstu noliferių mergaičių. P.S. žinau kaip tu atrodai, atsiminiau katik iš senojo SG. (chuckle)

Baik sakau, baik. Labai baisus komentarai prasideda. Tam yra skirtos Pm, sms :lol:

Redaguota , nario BoQsc

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...