Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3736 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi pasipildlė mano kanalas ir ACE'is, į savo kanalą pastaruoju metu stengiuosi sukelti geriausius savo CS GO žaidimus, bei prasčiausius momentus kitų žaidėjų. Taigi ACE papildęs kanalą:

Taip pat mano kanale rasite dar daugiau video, be to noriu priminti, kad reikia dar vieno žaidėjo į mūsų clan'ą Winners Vision.

Redaguota , nario jonas2422
(redaguota)

Patarimas nekelk tokių paprastų video ,jie yra banalus ,bei neįdomus (čia tik mano nuomonė) , taip pat kažkokių "wow" fragų nebuvo ,edito gražaus taip pat nepastebėjau .

Truputį nesupratai, apie ką mano kanalas, aš nekeliu tokių dalykų kaip editu tiesiog savo žaidimus, edit'us legva kurti ir perdaug man bent jau banaliai atrodo, bet aišku galėsiu sukurti kitam ace jei padarysiu, todėl užsuk į kanalą ir pasižiūrėk apie ką kanalas, be to kiek jau esu pasiekęs savo stiliumi  :P, but still ačiū už nuomonę :P

(redaguota)

nepyk, bet silverio skilai. Būtų editas, bent už editą būčiau paspaudęs žalią, bet šį kartą sorry, nei killų gražių nėra, nei muzikos, nei edito. Norėtūs, kad būtų skoningas video ir būtų įdomu žiūrėt. Stenkis, tobulėk, pasimokink edito ir viskas bus ok. Sėkmės.

Truputį nesupratai, apie ką mano kanalas, aš nekeliu tokių dalykų kaip editu tiesiog savo žaidimus, edit'us legva kurti ir perdaug man bent jau banaliai atrodo, bet aišku galėsiu sukurti kitam ace jei padarysiu, todėl užsuk į kanalą ir pasižiūrėk apie ką kanalas, be to kiek jau esu pasiekęs savo stiliumi   :P, but still ačiū už nuomonę  :P

Vienas iš pavyzdžių iš mano video:

Nesuprantu aš jūsų, vos ace ar ninja defuse padaro jau reik kelt i youtube, lyg jus žiūrės kas nors, ypač su šitokiais killais, eco darė, čia girtis reikia kad per eco ace pasiimi? Bravo :taika:

Pritariu. Imkit pavyzdį iš manęs, kad ir padarau gražų ace, bet tyngiu daryt video, tai vat ir nesigiriu  ^_^

Visų pirma, tai kam reikėjo rodyt 30 sekundžių, kaip tu bėgioji? Toliau apkarpymas blogas, nesimato killų, kurių reikia. :)

Nesuprantu aš jūsų, vos ace ar ninja defuse padaro jau reik kelt i youtube, lyg jus žiūrės kas nors, ypač su šitokiais killais, eco darė, čia girtis reikia kad per eco ace pasiimi? Bravo :taika:

Nebijok mane žiūri, kaip ir minėjau užsuk į mano kanalą, kartais jau mane pykinti pradeda nuo durnų jūsų komentarų :|

Pritariu. Imkit pavyzdį iš manęs, kad ir padarau gražų ace, bet tyngiu daryt video, tai vat ir nesigiriu  ^_^

Visų pirma, tai kam reikėjo rodyt 30 sekundžių, kaip tu bėgioji? Toliau apkarpymas blogas, nesimato killų, kurių reikia. :)

Taigi sakiau užsuk į mano kanalą ir pamatysi, aš visus video keliu kadangi aš turiu gana nemaža youtube kanalą ir reikia būti aktyviam, pinigus juk ir moka partneris, kiek padarysiu ace'ų tiek ir įkelsiu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3736 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...