Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3699 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nebenusitampyk tu gal, kas nebatlnekins, i3 su GTX 280? GTX 660/R9 270 max i3. Matomai nesusidūres su tokiais dalykais praktikoje? Vien benchmarkais pasitikėti negalima, nes ten kartais stebuklus rodo, o ir bėto yra žaidimai kuriuose cpu yra naudojamas mažai ir veikia pagrinde ant gpu, tai tada nebotleneckins, bet yra tokių kur pagrindas ant cpu, tai tada galėsi verkt.

Optimaliausias yra i5 ir GTX 960(iš bėdos dar ir 760 sueitu) šiuo metu.

Nori tūrėt gerą kompą - renkiesi pats, jokių surinktų jei moki daugiau nei 400€

Deja, čia ne i3, o Pentium, kuris OC'inasi iki 4.5 GHz

Deja, čia ne i3, o Pentium, kuris OC'inasi iki 4.5 GHz

Mano klaida, bet įdėjos tai nekeičia, norint daug užocint tau pirmą reiks motinines tam skirtos su normaliu CPU maitinimu, poto reiks jau ir psu geresnio šiektiek nei įprastai imtum ir galiausiai reiks aušinimo na ir paskutinis tai reikia, bent minimalaus supratimo apie kompų veikimą norint užocinus tuos 4.5 laikyt pastoviai. O sakyk ką nori, bet pentiumas prieš i3 stockinis prapisa, tai kol visų tų punktų neįvygdys net neapsimoka žiūrėt tų ocinamų dalykų ir čia jau sakau iš savo asmeninės patirties, nes viskas pasibaigia tuo, kad planuoji ocint o galutiniam variante lieka tas pats stockinis greitis.

Mano klaida, bet įdėjos tai nekeičia, norint daug užocint tau pirmą reiks motinines tam skirtos su normaliu CPU maitinimu, poto reiks jau ir psu geresnio šiektiek nei įprastai imtum ir galiausiai reiks aušinimo na ir paskutinis tai reikia, bent minimalaus supratimo apie kompų veikimą norint užocinus tuos 4.5 laikyt pastoviai. O sakyk ką nori, bet pentiumas prieš i3 stockinis prapisa, tai kol visų tų punktų neįvygdys net neapsimoka žiūrėt tų ocinamų dalykų ir čia jau sakau iš savo asmeninės patirties, nes viskas pasibaigia tuo, kad planuoji ocint o galutiniam variante lieka tas pats stockinis greitis.

gali ocint paprastas motinines, o papildomo ausintuvo sitam procui nereikia, nes tik du branduoliai ir mazai kaista. uzocinus pentium jo greitis mazdaug, kaip i3

Nu gal tu nebejuokink, kiek pats esi ocines? Norint normaliai užocint tūrėsi kelti įtampą, norint kelti stabilai įtampą reiks ir padaraus maitinimo porto tam cpu kaip ir psu su normaliu railu. Aš išvis nelabai suprantu paskaitęs tavo komentarus iš kur tu toks čia išdygai, vien forumus skaitai? benchmarkus vien žiūri? vien yt.com remiesi? Tai nėra svarūs argumentai sakyti, kad su paprasta m/b už 50€ aš iš pentiumo išbezdėsiu 4+ghz.

Tūrėtum dar atsiminti mane čia prieš puse metų? ar metus, kai komentavau irgi dėl buildų ir spėk kodėl taip dingau. Jei pasuksi galvą teisingą kryptim suprasi, kad čia net JEI  ir būtum tu čia baigęs kokia IT ižineriją,ten administravimus chujavimus ar dar kažką, tu galėsi įrodynėt kam tik ir ką tik nori, vistiek darys savo, lygiai taip pat kaip aš dabar rašau šitą nesamonę, kuri esu įsitikinęs, tu, net neperskaitysi ir nesigilinsi ką aš sakau iš savo asmeninės patirties dirbant su kompais. :)

Nu gal tu nebejuokink, kiek pats esi ocines? Norint normaliai užocint tūrėsi kelti įtampą, norint kelti stabilai įtampą reiks ir padaraus maitinimo porto tam cpu kaip ir psu su normaliu railu. Aš išvis nelabai suprantu paskaitęs tavo komentarus iš kur tu toks čia išdygai, vien forumus skaitai? benchmarkus vien žiūri? vien yt.com remiesi? Tai nėra svarūs argumentai sakyti, kad su paprasta m/b už 50€ aš iš pentiumo išbezdėsiu 4+ghz.

Tūrėtum dar atsiminti mane čia prieš puse metų? ar metus, kai komentavau irgi dėl buildų ir spėk kodėl taip dingau. Jei pasuksi galvą teisingą kryptim suprasi, kad čia net JEI  ir būtum tu čia baigęs kokia IT ižineriją,ten administravimus chujavimus ar dar kažką, tu galėsi įrodynėt kam tik ir ką tik nori, vistiek darys savo, lygiai taip pat kaip aš dabar rašau šitą nesamonę, kuri esu įsitikinęs, tu, net neperskaitysi ir nesigilinsi ką aš sakau iš savo asmeninės patirties dirbant su kompais. :)

Matau zmogus googles nemates. Jei jau toks specas, yra webas www.google.lt (nereklama), lengvai o gal tau ir sunkiai.. ivejas i sita puslapi, bus langas irasyti ko tu nori.. gali spausti enter arba "Google"paieska. Tai va, tiesa su stock fan 4.5ghz ilgai nepalaikysi (2valandos gero zaidimo ir pasieks leistina riba), bet visados galima nuspirkti is turgaus papigiai (50lt) normalu ausintuva.Maitinimo bloko nereik galingesnio, motinine tinkanti oc kuri yra sarase :)

huh.jpg
(redaguota)

Matau zmogus googles nemates. Jei jau toks specas, yra webas www.google.lt (nereklama), lengvai o gal tau ir sunkiai.. ivejas i sita puslapi, bus langas irasyti ko tu nori.. gali spausti enter arba "Google"paieska. Tai va, tiesa su stock fan 4.5ghz ilgai nepalaikysi (2valandos gero zaidimo ir pasieks leistina riba), bet visados galima nuspirkti is turgaus papigiai (50lt) normalu ausintuva.Maitinimo bloko nereik galingesnio, motinine tinkanti oc kuri yra sarase :)

Kaip ir sakiau, kartok nekartojęs, dėl manęs tu toj savo googlėj gali ieškoti ir 8ghz su skystu azotu, nematau skirtumo, psu tau reiks padoraus, su normaliu transformatorium kuris netrūkčiotu ir pastoviai tiektu tokia pat sumą amperų per railą, poto norint stabiliai išlaikyt paocintą cpu, tas maitinimas ir per m/b tūrės stabiliai eit, reiškias 1x4 cpu power pino neužteks reiks 2x4 o kaip matau pateiktoj H81M m/b 1x4 cpu power pinas. Na ir galiausiai, pamatyti benchmarkus, vienadienius ar savaitinius testus negana, tu ocinsi ir naudosi ne dieną ar savaitę, o mažiausiai puse metų, metus ar net daugiau, tai dabar pagalvok pats, jei nebus normalus maitinimas,normali m/b, aušinimas (salyginas dalykas čia), tai tu stabilumo netūrėsi, tai lūžinės, tai bsod'us mes tai bus chujne mujne.

EDIT: p.s. šitas psu thunderis tokiai sistemai ocinimui per akis, bet šita m/b tai nežinau ką jūs čia su tiek užocint norit...

Redaguota , nario Hyperion

Kaip ir sakiau, kartok nekartojęs, dėl manęs tu toj savo googlėj gali ieškoti ir 8ghz su skystu azotu, nematau skirtumo, psu tau reiks padoraus, su normaliu transformatorium kuris netrūkčiotu ir pastoviai tiektu tokia pat sumą amperų per railą, poto norint stabiliai išlaikyt paocintą cpu, tas maitinimas ir per m/b tūrės stabiliai eit, reiškias 1x4 cpu power pino neužteks reiks 2x4 o kaip matau pateiktoj H81M m/b 1x4 cpu power pinas. Na ir galiausiai, pamatyti benchmarkus, vienadienius ar savaitinius testus negana, tu ocinsi ir naudosi ne dieną ar savaitę, o mažiausiai puse metų, metus ar net daugiau, tai dabar pagalvok pats, jei nebus normalus maitinimas,normali m/b, aušinimas (salyginas dalykas čia), tai tu stabilumo netūrėsi, tai lūžinės, tai bsod'us mes tai bus chujne mujne.

Dar pasakyk, kad reikia storus laidus atitemt, eina 10+ amperu srove ;D. Jei fizika trauki , stockas ryja 53w, OC visus duomenis sudaugines jam reiks papildomu 35w nuo maitblokio (priklauso kiek kelsi). Sutinku lyginant sita procesoriu su i7 kurio kaina 280eur++, neturesi tokiu pat greiciu. Bet jei zmogus zais zaidimus to procesoriaus pakaks pilnai, jei ruosias dirbt su autocadu, reiketu rinktis kazka rimtesnio.

huh.jpg
(redaguota)

Jungsiu 30 gyslų aukštos įtampos kabelį :funny: . Koks skirtumas kiek ryja, bet ar tu esi pats ocines kadanors +1.2ghz ? Bent įsivaizduoji kokia apkrova eina? Na žodžiu, aš pasakiau savo nuomonę ir tai ką jau žinau ir tai ką esu bandes, dėl manęs galit ir fx 8350 jungt ir ocint iki 9ghz su azotu ant codegen 450w psu.. :)

Redaguota , nario Hyperion

Jungsiu 30 gyslų aukštos įtampos kabelį :funny: . Koks skirtumas kiek ryja, bet ar tu esi pats ocines kadanors +1.2ghz ? Bent įsivaizduoji kokia apkrova eina? Na žodžiu, aš pasakiau savo nuomonę ir tai ką jau žinau ir tai ką esu bandes, dėl manęs galit ir fx 8350 jungt ir ocint iki 9ghz su azotu ant codegen 450w psu..

Bandes sita pentiuma butent... Azotu perbrangu ausinti, zmogu samdyt, kad stovetu tiek kiek tau reik sunkiai, nebent papigiai darai tai 

huh.jpg

Sneki taip, lyg pats turetum ta g3258. Sitas procas berods yra pirmas pentium, kuri galima ocinti ir jam pilnai uztenka 1x4 pin.

Tave puikiai prisimenu ir, kaip suprantu isejai is forumo del to, kad visokie vaikai tau aiskino, kaip rinkt buildus. Man pirma reik mokykla pabaigt ir tik tada galesiu kazka studijuot, nors apie visokius it inzinierius esu labai blogos nuomones pvz vienas cia neseniai aiskino kad hd 7990 yra galingiausia vaizduske :D (bet abejoju, kad jis buvo kazka pabaiges is IT srities)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3699 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...