Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3699 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nei vienas. Nes tolimesniam PC upgrade'inimui netinka visai. Reiks keist galima sakyt viska..

O upgrade'int neuzilgo tikrai reikes, nes jau pasene pc.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nei vienas. Nes tolimesniam PC upgrade'inimui netinka visai. Reiks keist galima sakyt viska..

O upgrade'int neuzilgo tikrai reikes, nes jau pasene pc.

Ne kiekvienas gali sau leist nusipirkt brangu kompa pvz mano pc: gt 9500, AMD Athlon II X2 250.

Tai man čia kokiam pusei metu paskui nauja pirksiu

Tai koks tolkas pusei metu pirkt, geriau iskart normalu pirk.

Tai man čia kokiam pusei metu paskui nauja pirksiu

Labai protingai, kist bapkes i gaidy, o paskui po puses metu vel kist i normalu pc.. tiesiog well done!

Ne kiekvienas gali sau leist nusipirkt brangu kompa pvz mano pc: gt 9500, AMD Athlon II X2 250.

Tai koks tolkas pusei metu pirkt, geriau iskart normalu pirk.

Tegul issimoketinai ima ar kazka.. nes imt gaidy uz "paskutines bapkes" irgi nekazka.. 

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Žiūriu čia pagrindiniai veikėjai įsisukę "expertai" kompiuteriuose mat :D per visas temas vaikšto.

//

Jeigu jau turi 315 tai už juos jau galima šiokį tokį naujesnį kompiuterį nusipirkt. O jau už 500-600 eu jau ir padorų nusipirksi ir susirinksi iš dalių

Kai iš to pinigus uždirbi, tai karts nuo karto ir padėt negaila, ypač kai yra laisvo laiko :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3699 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...