Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5187 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1673220.jpg

Champions Online tai mmorpg žaidimas leidžiantis įsikūniti į tam tikrą heroju kaip City of Heroes/Villains plėtojamos "Cryptic Studijos".

Lažinuosi bet vienas iš jūsų vaikystėje žiūrint tokius filmus vaikams kaip "DBZ" "Naruto" ar kokius tai kitus filmus pasvajodavote pabūti kokiu nors tai super herojumi gelbstinčiu nekaltuosiu.Jūs turite proga tai patirti,kadangi Champions Online yra nemokamas MMORPG žaidimas leidžiantis pasirinkti net 10 herojų .

Žaidimo aplinka yra išties didelė,užduočių įvairovė taip pat didelė,tai kas belieka?! Tik griebti valdymo pultą arba klaviatūra ir pasinerti į herojaus pasauli!

Žaidimas dabar FTP stovyje, tada galime žaisti FOR FREE, ir tai tikrai šaunu nes žaidimas išskirtinis nebu kitokie MMORPG,aišku standartas QUEST,itemu rinkimas raid bosu zudymas O TAI TIKRAI SMAGUMELIS ;) Ypac su pazistamais,ARBA UTC kovos ;)

49812836.jpg

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=udxOjR8rTN8&feature=player_embedded[/youtubecom]

Minimum System Requirements

* CPU:2.5GHz Single Core or 1.8GHz Dual Core

* Memory:1GB RAM

* Video:NVIDIA GeForce 7600 / ATI Radeon X700 / Intel GMA 4

* Sound:DirectX 9.0c Compatible Soundcard

* DirectX:Version 9.0c or Higher

* HDD:5GB Free Disk Space

* Network:Broadband Required

* Disc:6X DVD-ROM

Recommended System Configuration

* OS:Windows XP SP2/ Windows Vista/Windows 7 (32 or 64-bit)

* CPU:Intel E8400 Core2Duo or Better

* Memory:2GB RAM or Better

* Video:NVIDIA GeForce 8800 or Better / ATI Radeon HD 3850 or Better

* Sound:DirectX Compatible Soundcard

* Disc:6X DVD-ROM or Better

Mano nick zaidime Kehtuk19 ;)

sigasdd.png

Grižau ir vėl atnaujinsiu Supergames.LT :)

Jeigu padėjau +r3ep ;)

1673220.jpg

Champions Online tai mmorpg žaidimas leidžiantis įsikūniti į tam tikrą heroju kaip City of Heroes/Villains plėtojamos "Cryptic Studijos".

Lažinuosi bet vienas iš jūsų vaikystėje žiūrint tokius filmus vaikams kaip "DBZ" "Naruto" ar kokius tai kitus filmus pasvajodavote pabūti kokiu nors tai super herojumi gelbstinčiu nekaltuosiu.Jūs turite proga tai patirti,kadangi Champions Online yra nemokamas MMORPG žaidimas leidžiantis pasirinkti net 10 herojų .

Žaidimo aplinka yra išties didelė,užduočių įvairovė taip pat didelė,tai kas belieka?! Tik griebti valdymo pultą arba klaviatūra ir pasinerti į herojaus pasauli!

Žaidimas dabar FTP stovyje, tada galime žaisti FOR FREE, ir tai tikrai šaunu nes žaidimas išskirtinis nebu kitokie MMORPG,aišku standartas QUEST,itemu rinkimas raid bosu zudymas O TAI TIKRAI SMAGUMELIS ;) Ypac su pazistamais,ARBA UTC kovos ;)

49812836.jpg

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=udxOjR8rTN8&feature=player_embedded[/youtubecom]

Minimum System Requirements

* CPU:2.5GHz Single Core or 1.8GHz Dual Core

* Memory:1GB RAM

* Video:NVIDIA GeForce 7600 / ATI Radeon X700 / Intel GMA 4

* Sound:DirectX 9.0c Compatible Soundcard

* Disc:6X DVD-ROM

Recommended System Configuration

* OS:Windows XP SP2/ Windows Vista/Windows 7 (32 or 64-bit)

* CPU:Intel E8400 Core2Duo or Better

* Memory:2GB RAM or Better

* Video:NVIDIA GeForce 8800 or Better / ATI Radeon HD 3850 or Better

* Sound:DirectX Compatible Soundcard

* Disc:6X DVD-ROM or Better

Mano nick zaidime Kehtuk19 ;)

o Visai idomus zaidimas,apsimoka zaisti? :D

money gaat money komt money blijft nooit!

Nu apsimoka aš pavyzdžiui prie ji prisedu 1h kartais 2h, na bet galimybiu daug ir man jis toks neiprastinis,kai buna MOBAI ,tai zmobiai visokie viską o čia gaujos tokios, na nezinau man jis patinka ;) Jeigu atsisiusi man i PM parasyk sueisim ; )Mano nick Kehtuk19

sigasdd.png

Grižau ir vėl atnaujinsiu Supergames.LT :)

Jeigu padėjau +r3ep ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5187 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...