Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3685 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Turiu pora sprendimų bet nežinau vienas ar samoningas :D Kitas tikrai geras :)

• Nusipirkti nauja kompą , galinga
  • Išsitrinti visus modus, susimažinti žaidimo grafika
  • Isiražinti FPS delimited programa kuri gali kelti FPS [ bent ant gta veikia o ant cs nežinau lyg ir veikia kažka esu girdėjas :D ]
  • Teigiamai 2
(redaguota)

dėl cortex tj nlb nes pas mane win XP bet nk bandysiu su razer game boosteriu girdėjau kad jis taip pat nėra blogas,naujo pc man kol kas nereik :D veža ir šitas neblogai.Pasižiūrėjau pas mane high ir dar bšk geresnės graphics sumestos tj iki medium susivariau 80-110 fps viskas lyg ir nrml

Redaguota , nario Arminas_Drift

duxJLid.gif

dėl cortex tj nlb nes pas mane win XP bet nk bandysiu su razer game boosteriu girdėjau kad jis taip pat nėra blogas,naujo pc man kol kas nereik :D veža ir šitas neblogai.Pasižiūrėjau pas mane high ir dar bšk geresnės graphics sumestos tj iki medium susivariau 80-110 fps viskas lyg ir nrml

Va iškur pas tau tiek FPS dėl Win XP.. Pažiūrėčiau kaip tu pažaistum su W7, W8 :D O jei rimtai Razer Game Booster neveikia ant WinXP tai gali net ir nebandyt.

Čia tavo vienintelis galimas patarimas? :D jei iš tikro yra daug pamokų internete,bet mano pasiūlymas butu atsisiųsti programą   cortex game booster jį gali atsisiųst čia : http://www.razerzone.com/cortex

Taip :) Nes dažniausiai tos programos kaip tik sumažina FPS'ą o ne ji padidina.

Turiu pora sprendimų bet nežinau vienas ar samoningas :D Kitas tikrai geras :)

• Nusipirkti nauja kompą , galinga
  • Išsitrinti visus modus, susimažinti žaidimo grafika
  • Isiražinti FPS delimited programa kuri gali kelti FPS [ bent ant gta veikia o ant cs nežinau lyg ir veikia kažka esu girdėjas :D ]

Sake gi be grafikos mažinimų.

• Teigiamai 1

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3685 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...