Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kodėl mums reikalingas administratorius, kuris savo vienintele pareiga laiko forumo narių užblokavimą be paaiškinamos priežasties?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3678 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Temą ištrins, bet tokio administratoriaus mums nereikia. 

Vis gi, tai būtų dar vienas pliusiukas man ir minusiukas jam, iš Aurimo pusės. Jei žinoma tik pačiam Aurimui rūpi kas dedasi jo forume :?

Moderatorius tvarko Pranas. Hm.. Iš kur ištraukei? 

Iš tvarkos, kuri buvo įsigaliojusi man būnant moderatoriumi. Kaip matau Pranas vis dar užima savo pareigas, kurios būtent ir yra - moderatorių priežiūra. 
Redaguota , nario SinTex3
(redaguota)

Pati priežiūra gal gal, bet kiek žinau jis atrenka žmogų į moderatorius Mariui, ir apsitarę išrenka. 

Na taip, Marius visada turi galimybę pasakyti: "Man šitas narys nepatinka, jį reikia baninti". O tu pats logiškai pagalvok, ką Marius gali aptarti, jei jis tarkim nėra susidūręs su siūlomu nariu, o Prano argumentai yra aiškūs ir tikslingi, arba, jei jis yra su tuo nariu susidūręs, tai tada viską lemia jo asmeninis požiūris į tą narį. Juk Marius buvo priėmęs moderatorių, kuris neatitiko pusės standartų ir buvo užsiregistravęs prieš ~1 dieną, kai jį paskyrė į moderatorių postą, bei jam suteikė netikrą pranešimų kiekį, bei pareiškė jog jam yra mokama už darbą, nors taip akivaizdžiai nebuvo. Slapyvardis berods jo "Gedas." buvo, ar kažkoks panašus iš G raidės, vardinis. 

Niekas į jūs dėmesio neatkreips kad ir kiek temų kursite, o jeigu norite rimtai kažką čia išsakyti tai susisiekite su pačiu Aurimu ir viskas.. Dėl vieno užbaninto žmogaus jiems nei šilta nei šalta, o jeigu užbanintas su priežastim tai gg kid, nieko nepasieksit savo tom temom, nei kažkas jas skaito nei ka. Ateis ištrins ir rami galva. Jeigu norit kažko pasiekt, kreipkitės į forumo vyriausiuosius asmenys :)

ed378b275ecbb745d2e36c34ad6d8b2c416.jpg

I'm inlove with the coco.

Temą užrakins bet koks pamatęs pirmas moderatorius ar aukštesnysis, o poto ištrins. Čia visi moderatoriai ir t.t. susitarę - nieko nepešim, vienintelis Aurimas čia atsakyt galėtų į šią temą normaliai - bet jis neaktyvus.

Labas. Aš temą matau, niekas kolkas neužrakinta. Your argument is invalid ^^ Tavo faktai labai jau nepagrįsti. Aš bent jau asmeniškai su niekuo nesu susitaręs, ir nepalaikau nei vienos pusės, kol man viskas nėra pilnai aišku. Vienintelį iš komandos kurį iškart galėčiau užstot, tai nebent Pranas. Su juo kolkas man sekas geriausiai susikalbėt ^^

• Teigiamai 1

Temą užrakins bet koks pamatęs pirmas moderatorius ar aukštesnysis, o poto ištrins. Čia visi moderatoriai ir t.t. susitarę - nieko nepešim, vienintelis Aurimas čia atsakyt galėtų į šią temą normaliai - bet jis neaktyvus.

Nesvaik kad visi moderatoriai yra sustare pats esu buves moderatorius niekas nėra su nieko nesusitare nežino ką daryti su šiuo asmeniu jie jį palieka ramybei taip pat ir su temomis nežino ką daryti ir palieka bet jeigu visi čia užrakinėtu ir slėptu temas tai čia nei vieno posto temos nebūtu kur galima rašyti.... Galvojam galvojam, bei mažiau reikėjo platinti ten tą projektą.. Gavai atgal už platinima dabar ir verkšleni.

Na tai, Marius visada turi galimybę pasakyti: "Man šitas narys nematinka, jį reikia baninti".

Administratoriai visada turėjo ir turės galimybę blokuot ką nori.. Tokia privilegija. Tik kai kurie tuo naudojasi kai kurie ne.

Vo va če tai nusišnekėjai, Marius užsiima su Medaliais, moderatoriai who problem ?

Kalbant apie medalius, kodėl išėjus iš pareigų atima medalius? :( Man jie patiko -_-

• Teigiamai 1

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Nesvaik kad visi moderatoriai yra sustare pats esu buves moderatorius niekas nėra su nieko nesusitare nežino ką daryti su šiuo asmeniu jie jį palieka ramybei taip pat ir su temomis nežino ką daryti ir palieka bet jeigu visi čia užrakinėtu ir slėptu temas tai čia nei vieno posto temos nebūtu kur galima rašyti.... Galvojam galvojam, bei mažiau reikėjo platinti ten tą projektą.. Gavai atgal už platinima dabar ir verkšleni.

Viską žinau apie supergames.lt esu narys nuo 2010 metų, ir viską puikiai žinau. 

Administratoriai visada turėjo ir turės galimybę blokuot ką nori.. Tokia privilegija. Tik kai kurie tuo naudojasi kai kurie ne.

Kalbant apie medalius, kodėl išėjus iš pareigų atima medalius? :( Man jie patiko -_-

Dėl medalių - jie skūpai.

Palaukite, kraunama...

Gal tu ju nevertas buvai? [ Mariaus nuomonė gal tokia ]  Atima dėl to gal kad nebeesi Administraotirus // Moderatorius ? :)

Gal tu ju nevertas buvai? [ Mariaus nuomonė gal tokia ]  Atima dėl to gal kad nebeesi Administraotirus // Moderatorius ? :)

Mariaus nuomonė man aiški, todėl jis mane vis dar užblokavęs skype :( 

O šiaip, su tokiom temom nieko nepasieksit... negi dar nepasimokėt? :/

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Viską žinau apie supergames.lt esu narys nuo 2010 metų, ir viską puikiai žinau. 

Dėl medalių - jie skūpai.

Kodėl skūpai? Jai tu nemokį nei mappinti, nei webinti, nei gfx'inti, scriptinti, tai už ką tau turi duoti medalį ? For free? No šeis laikais už dyka nieko negausi, o jai nieko nemokį tai ir negausi medalio :3

(redaguota)

Tokią teisę turi tik savininkas, kuriam už savo veiksmus turėtų atsakyti visi kiti komandos nariai, bei pateikti LOGIŠKAS PRIEŽASTIS. O jai savininkas, ar administratorius neargumentuotai kenkia savo bendruomenės nariams, tai arba jie patys nėra verti būti tos bendruomenės dalimi, arba jiems priklausanti vieta (šiuo atveju forumas), nebėra verta būti bendruomenės centru. 

Tai pat, tiems kurie galvoja, jog visa forumo komanda yra "korumpuota" ir stengiasi elgtis tik taip, kad patiems geriau būtų, tai aš, kaip buvęs moderatorius, galiu pasakyti, jog taip nebuvo ir tikiu kad ir dabar nėra. Tačiau, Aurimas turi talentą išsirinkti administratorius, kurie šiam postui tiesiog nėra tinkami. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3678 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...