Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3685 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pakviečiau ir manau gausiu žaidimą.

Tu mane ignoravai kaip aš sužalotas buvau?

Tu man nepadėjai kaip aš bėdoje buvau.

Prisimink kaip aš pergalę švęsiu o tau bus bėda neatsisuksiu neatsakysiu į tavo pagalbos šauksmą.

Tegul tavo venos užšala,ir susimala kraujagyslės.Numirk ramiai ir tyliai, niekam nepakenkdamas šiam pasaulyje.O jei ir pakenkiai atsiprašyk. <<< Verkimo verti žodžiai created/author - Lukas_Zero // Lukinis.

< Prigausim arba SCAMERĮ arba nescamerį :D >

Prisimink kaip aš pergalę švęsiu o tau bus bėda neatsisuksiu neatsakysiu į tavo pagalbos šauksmą.

Tegul tavo venos užšala,ir susimala kraujagyslės.Numirk ramiai ir tyliai, niekam nepakenkdamas šiam pasaulyje.O jei ir pakenkiai atsiprašyk. <<< Verkimo verti žodžiai created/author - Lukas_Zero // Lukinis.

Niekas nekvieskite jo į SKYPE tai yra SCAMERIS! Nuvogė el'paštą :) - Nepasitikėkite juo

(redaguota)

Niekas nekvieskite jo į SKYPE tai yra SCAMERIS! Nuvogė el'paštą :) - Nepasitikėkite juo

Pritariu tau  del jo sukuriau kita el pasta bet dar nieko nepadare :D Jai kas zinot Tiksle jo asmenybe is Laisves praneskit man i skype mantas877 :) Dekui

Ir kodel adminai jo nebanina ? Tokiu sitame Forume reikia kuo maziau !!!

Redaguota , nario Avici

PRIGAUTAS:Scameris įjūngė steampowered.com >Įvedate duomenis išjūnge TeamWiewer ir nuscamina jūsų el'paštą parašai kad nuscamino tai dar ir atsijūnge.Tai yra labai baisus dalykas.< Kaip sakoma vaikai neturi ką veikti > <

O aš uždėjau gerą email'ą kaip durnas ir nukentėjau gta-host vartotoju ant 56 kreditų. - Bet manau man jos gta-host Administratorius gražins.

- Tuojaus susirinksiu apie jį visą informaciją < Atsiprašau už FREE-POST nėėjo editinti >

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3685 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...