Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ištikrųjų viskas jau buvo aišku, kai Justas pradėjo kalbėti apie pasitraukimą iš savo posto. Šiaip ištikrųjų keista, kad Marius taip ilgai laikosi neišbaninęs pusės forumo, manyčiau to nesitikėjo niekas, kam tik teko su juo artimiau susidurti.

tai pat, ar kas nors pastebėjote, jog žmonės, palaikantys Mariaus pusę, kalba taip pat durnai, kaip ir pats Marius - įžeidinėdami, bei nepateikdami argumentų?

@.marukevičius - aš šio forumo nepalikau - Marius nusprendė jog man teks jį palikti...

- ProGreen

#FreeSuperGames

Redaguota , nario SinTex3
(redaguota)

Kas sakė, kad per dydelis mastas čia per daug samperiu? Kad, pagrinde dabar liko tokie kur prifloodina forumo skiltyse po 30 pranešimu su antrais acc, ir eurus taip kalasi... čia ir yra visa statistika.

Nu jooo... Dėl šitos priežasties aš ir norėčiau iš dalies palikti šį forumą, bet to nepadarysiu, nes viliuosi, jog ateityje "freepost'eriai vaikai" išnyks... :D Bet labai abejoju, kad taip bus.

Redaguota , nario .mariukevičius

ec7bd4d3e384bee242859c369a0a9901399.png

Ar pastebėjot, kad forumas miršta? Vieni iš aktyviausiu vartotoju ( dėl kuriu šis forumas ir pakilo į auk6tumas )  yra baninami, ivedus euru systema diskusijos dingo, vaikai pradėjo spaminti su savo antrais acc ( dėl to ir susidaro ispudis, kad forumas vis dar gyvas ) bet kas iš to?

Forumas aktyvus ir kuo toliau, tuo labiau jis populiarės.

Išvardink konkrečiai tuos vartotojus, kurie iškėlė forumą į aukštumas. Jeigu kažkas ir buvo užbanintas, tai tam yra priežastis ir Administratorius neprivalo jos aiškinti. Kiekvienas vartotojas privalo būti susipažinęs su forumo taisyklėmis.

Įvedus eurų sistemą, diskusijos nedingo. O dėl eurų, tai koks skirtumas ar su pirmu acc rašys ar su antru? Vistiek rašys.

Viskas prasidėjo kai marius tapo administratoriumi
Į pasiūlymus net nereguoja, administracija.... Viskas bėga tik į dugną. Vartotojai ateina dėl savos naudos, pasireklamuoja ir išeina. Viskas!
Marius i nieka nereguoja, o kai tik sukuri apie ji tema, tada kaip iš numirusiuju prisikelia ir pradeda teisintis, net jokiu argumentu nepateigdamas.

Bent jau man Marius visą laiką atrašo ir padeda visais klausimais.

Tiesiog įdomu, ar kartais nesi nuo Mariaus gavęs kokio įspėjimo? Nes tada aišku dėl ko jo taip nekenti ir kurstai nesantaiką forume.

Kas be ko Pacituosiu Justo žinute, marius tik dėl to administratorius nes su valdu gerai sutaria, žinant tai, kad valdas yra apgavikas, kas nežino tai pasakisiu, Valdas - Buves administratoriumi, skamino apgaudinėjo forumo vartotojus, dėl to buvo išmestas iš forumo.... Tad va jie su marium draugai, čia korupcija.

Jeigu Marius pažįsta Valdą ir su juo gerai sutaria, ar tai reiškia, kad ir jis yra apgavikas? Įdomu kokius vartotojus apskamino Marius. Gal gali išvardinti?

Nu va štai toi gėdinga administratoriu turim http://www.supergames.lt/topic/215165-kod%C4%97l-mums-reikalingas-administratorius-kuris-savo-vienintele-pareiga-laiko-forumo-nari%C5%B3-u%C5%BEblokavim%C4%85-be-paai%C5%A1kinamos-prie%C5%BEasties/Žodžiu reik šalint mariu, jis čia nieko neveikiaa vistiek, tik papyldomu problemu sukelia.

Marius iškart davė suprasti, kad jis buvo užblokuotas dėl to kito projekto reklamos. Viskas aiškiai paaiškinta čia: http://www.supergames.lt/topic/206493-supergameslt-informacija/

Mariaus atveju, iškart užblokuočiau tą, kuris taip įžūliai klausinėjo per skype ar jis vertas būti Administratoriumi. Pvz. "ką gero nuveikei kaip forumo administratorius?". Negi Administratorius privalo aiškinti, ką jis gero nuveikė?

---

Beveik visi čia rašantys yra tik pilka masė, kurie neturi ką pasakyti arba parašo kažką abstraktaus be jokių argumentų. Daugelis pasiduoda šiai provokacijai. 

Pvz.:

"Pritariu, kad mariu reikėtu mesti, nes kadangi nesimato jog kažkas čia judėtu."- ir kas gi čia turėtų judėti?

"Šiaip ištikrųjų keista, kad Marius taip ilgai laikosi neišbaninęs pusės forumo"- dėl ko jis turėtų išbaninti pusę forumo? Šiaip iš tikro, čia yra nemažai tokių, kurie pažeidinėja taisykles, todėl nieko čia keisto. Forume turi būti tvarka.

Bent jau aš manau, kad Marius yra puikus Administratorius, kuris čia dažnai lankosi ir prižiūri tvarką.

Nesuprantu kodėl jūs manote, kad blokavimas kiekvieno kuris pasako kitokia nuomonę yra puikus administravimas. #freeProGreen

Jums tas ProGreen dievaitis koks? :mucha:

Jei žmogus šmeižia, netoleruoja projekto kolektyvo, skleidžia gandus, tai ir gauna BAN. BAN - puiki išeitis tiems, kurie nekenčia šio projekto, bet išeit dėl neaiškių priežasčių negali, kaip ir pusė šios temos dalyvių :|

(redaguota)

Forumas aktyvus ir kuo toliau, tuo labiau jis populiarės.

Išvardink konkrečiai tuos vartotojus, kurie iškėlė forumą į aukštumas. Jeigu kažkas ir buvo užbanintas, tai tam yra priežastis ir Administratorius neprivalo jos aiškinti. Kiekvienas vartotojas privalo būti susipažinęs su forumo taisyklėmis.

Įvedus eurų sistemą, diskusijos nedingo. O dėl eurų, tai koks skirtumas ar su pirmu acc rašys ar su antru? Vistiek rašys.

Bent jau man Marius visą laiką atrašo ir padeda visais klausimais.

Tiesiog įdomu, ar kartais nesi nuo Mariaus gavęs kokio įspėjimo? Nes tada aišku dėl ko jo taip nekenti ir kurstai nesantaiką forume.

Jeigu Marius pažįsta Valdą ir su juo gerai sutaria, ar tai reiškia, kad ir jis yra apgavikas? Įdomu kokius vartotojus apskamino Marius. Gal gali išvardinti?

Marius iškart davė suprasti, kad jis buvo užblokuotas dėl to kito projekto reklamos. Viskas aiškiai paaiškinta čia: http://www.supergames.lt/topic/206493-supergameslt-informacija/

Mariaus atveju, iškart užblokuočiau tą, kuris taip įžūliai klausinėjo per skype ar jis vertas būti Administratoriumi. Pvz. "ką gero nuveikei kaip forumo administratorius?". Negi Administratorius privalo aiškinti, ką jis gero nuveikė?

---

Beveik visi čia rašantys yra tik pilka masė, kurie neturi ką pasakyti arba parašo kažką abstraktaus be jokių argumentų. Daugelis pasiduoda šiai provokacijai. 

Pvz.:

"Pritariu, kad mariu reikėtu mesti, nes kadangi nesimato jog kažkas čia judėtu."- ir kas gi čia turėtų judėti?

"Šiaip ištikrųjų keista, kad Marius taip ilgai laikosi neišbaninęs pusės forumo"- dėl ko jis turėtų išbaninti pusę forumo? Šiaip iš tikro, čia yra nemažai tokių, kurie pažeidinėja taisykles, todėl nieko čia keisto. Forume turi būti tvarka.

Bent jau aš manau, kad Marius yra puikus Administratorius, kuris čia dažnai lankosi ir prižiūri tvarką.

Iš tikrųjų tai ir tie, kurie užstoja Marių, rašo lygiai tokias pačias nepagrįstas nesąmones ir berods tavo vienintelio komentaras yra vertas dėmesio.

Forumas populiarėja ir populiarės? Žinoma, kadangi esminiai dalykai buvo nuveikti tada, kai dar tik formavosi Lietuvos internetinės bendruomenės, na ir tos, kurios susiformavo pirmosios, visados išliks lyderėmis vien dėl jose esančio informacijos kiekio, bei savito populiarumo. Na ir žmonės, kurie yra už tą populiarumo sėkmę atsakingi, yra forumo įkūrėjai.

Marius visada padeda ir atrašo? Tikrai taip. Tol kol su juo, kaip su žmogumi, sutari be problemų. O kad rastum su juo nesutarimų, tau užtenka tiesiog pateikti savo nuomonę, kuri nesutaps su jo nuomone. Marius tiesiog negeba suprasti, jog kas nors gali galvoti kitaip negu jis, bei juolabiau, niekada nesusitaiko su tuo, jog kieno nors mintis/idėja/nuomonė yra geresnė, nei jo. Tai pat Marius, patirdamas kokį nors spaudimą, tiesiog nebegalvoja blaiviai. Pats matai, kaip jis komentaras, po komentaro, vis labiau pratrūksta ir pradeda įžeidinėti įvairius forumo narius, vietoje to, jog, kaip paprastas, brandus žmogus, atsikirstų ir apgintų savo nuomone diplomatiniu būdu. 

Marius sutaria su Valdu, todėl jie abu panašiai blogi? Na, Marius daugeliu atžvilgiu tikrai yra geresnis už Valda, bet vis gi, pats Marius man asmeniškai yra minėjęs, jog moderatoriaus pareigas gavo mainydamas savo serverio privilegijas, į tą moderatoriaus postą. Vėliau dėl tikriausiai panašių priežasčių jis tapo lygus Justui, na o jau paskui sekė nesusipratimas, dėl kurio jis dabar yra administratorius. Tai no shit. Nėr ką lyginti, kai į administratoriaus postą patenkama už gerus nuopelnus ir kai ten yra tiesiog sulendama už atitinkamas, su forumo nesusijusias paslaugas ir nesusipratimus. 

Marius mane užblokavo dėl kito forumo reklamos? Na, pagal tą logiką, jis turėjo užblokuoti pusę forumo, nes apart parašo, su nuoroda į tą forumą (o parašus su nuorodomis į įvairius forumus/projektus čia turi daugelis), aš prie to forumo reklamos niekaip kitaip neprisidėjau. Bet... Čia išvis kita kalba, kadangi tuo atveju buvau užblokuotas ne aš vienas, bei Aurimas mane, kaip ir kitus - atblokavo. Šis atvejis yra įdomesnis... Šis atvejis yra tiesiog iš lempos. Kaip aš suprantu, tai buvau užblokuotas už užduotą klausimą, į kurį atsakydamas Marius praktiškai pasižemino, nes nuo to komentaro ir mano užblokavimo praėjo mažas laiko tarpas. Na, bet jis pats neįvardija to, kaip priežasties. Galbūt gėdijasi. Temą tai pat ištrynė. Ką jis sugebėjo įvardyti, atmetus įžeidinėjimus, tai tik tai, jog jam nepatinkančiame forume dalyvaujantys nariai, šiame forume nepageidaujami. Kur taisyklėse parašyta, jog negalima diskutuoti kituose forumuose? Įdomu, kokia būtų tavo, bei kitų forumo narių reakcija, jei Marius neatsižvelgdamas į jokias taisykles, nuspręstų, jog jūs čia irgi nepageidaujami ir jus užblokuotų? 

Jums tas ProGreen dievaitis koks?  :mucha:

Jei žmogus šmeižia, netoleruoja projekto kolektyvo, skleidžia gandus, tai ir gauna BAN. BAN - puiki išeitis tiems, kurie nekenčia šio projekto, bet išeit dėl neaiškių priežasčių negali, kaip ir pusė šios temos dalyvių  :|

Šmeiži mane dėl šmeižto? Tai taip miela... O nenorėtum pateikti konkretesnių faktų, ar įrodymų, ar dar ko nors, kurie patvirtintų tavo pačio išsakytas mintis, kalbant apie patį forumą? Kolektyvas? Ne. Man nepatinka tik Marius. Man jis nepatikti negali? Aš už tai turiu būti užblokuoti? NO SHIT, Hitlerio laikai senai baigėsi. Aš jį šmeižiu? Galbūt taip ir gali atrodyti, kadangi kai kurių teiginių įrodyti negaliu, dėl per daug seniai vykusių įvykių, tačiau apie dabartinius Mariaus nusižengimus taisyklėms, kurioms prižiūrėt jis ir skirtas, forumo narių užgauliojimus (ir nebūtinai mūsų, kurie diskutuojam "svetimame" forume), kelis įrodymus aš pateikiau, o likusieji slepiasi pačio Mariaus komentaruose. 

- ProGreen

#FreeSupergames

Redaguota , nario SinTex3
  • Teigiamai 2

Nenustebčiau, jeigu rytoj neberasčiau šios temos, ar jos autoriu. Pritariu sintex, mintys logiškos, bet nėra prasmės čia diskutuoti apie tai. Nes administracijai neįdomu ką mes manom.

Nebijok rasi dar tema, bet tikriausiai bus užrakinta :) Palauk reikia nusikopijuoti viską ir sukursiu naują :DDD

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Išsakyta tikrai nemažai protingų idėjų tik gaila jog administracija pohui...

#freeProGreen

Tai ir acc naują sukusikur, nes visko gali būti, jog gausi baną. :-D

Tai jei jau gaus baną, tai bus su visam ( Marius Nesiterlioja, jis iškart dės IP BAN'ą )

P.S gal baigiam? atsibodo man jau tie verkimai... žinom koks jis yra.. bet negi reikia čia diskutuoti diena iš dienos? negi rimtai jau tiek nebeturit ką veikt?

Tai jei jau gaus baną, tai bus su visam ( Marius Nesiterlioja, jis iškart dės IP BAN'ą )

P.S gal baigiam? atsibodo man jau tie verkimai... žinom koks jis yra.. bet negi reikia čia diskutuoti diena iš dienos? negi rimtai jau tiek nebeturit ką veikt?

Reikia užsibrėžti tikslą! Juk, jei Marius užblokuos pakankamai didelį kiekį narių, jog tai pastebėtų Aurimas - prasidės pokyčiai :D

Gausiu baną, nueisiu pas draugą prisijungsiu su kitu IP ir viskas....

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Neturiu ką atsakyti į susijungusia vaiku grupuote iš labirinto kolektyvo.

Viskas prasidėjo tuom, kad visi pradėjo reklamuoti tą projekta, šmeižti supergames ir kviesti visus tenais.

Tiek aš , tiek Aurimas užblokavom pagrindinius herojus ir buvo įvesta taisyklė del to projekto . ( jo reklama pas mus forume draudžiama )

Aprimo viskas menesiui kol didysis labrintas nepradėjo žlugti ir atbėgo atgal jo nariai vienas iš jų ' proGreen ' kuris buvo užblokuotas ir ankščiau už taisyklių pažeidimus ( bet kadangi aš per daug atlaidus žmogus ) suteikiau jam antra šansą.

Tačiau ką jis gero nuveikė kai pradėjo lankytis supergames? Temos apie tai kaip čia blogai, kam čia tie supisti eurai, kaš čia per durnos taisykles, jūs visi šio forumo nariai ęsate " debilai " ..........................

Okey, jeigu tau blogai aš padėsiu tau nesilankyti čia. Taip ir padariau, vargša žmogelį išlaisvinau nuo SuperGames kalėjimo ir paleidau jį.

Dabar kas toliau? Kuriate temas be jokio pagrindo, išsigalvojate visokiausias istorijas lygiai taip pat kaip mūsų prezidentė  " Rusai puola "

Klausymas tik vienas kiek ilgai tai tęsis ir kada visa tai atsibos? Klausimas kitas ką aš turiu ir turėčiau daryti?

Lengviausias ir efektyviausias dalykas tokia grupuote kuri kursto nesantaika forume ir varo kitiems žmonems kaškokius vėjus apie administracija - UŽBLOKUOTI. ( Niekam neidomus tas progreen, kiekvienas žinome,kad labirinto bendruomene turi buti tvirta, juk jie žlugęs reikalas ir eis visais keliais siekdami įgauti didesnio lankytojų skaičiaus. ) Aš nieko prieš... Tai vadinama konkurencija.

Tiesa... ProGreen kai buvo moderatorius, jis pasirodė išties fainas berniokas kuri aš pastoviai užgindavau ir pagirdavau, bet nežinau del kokios priežasties jis pasirinko butent labirintą. Gal todėl , kad moderatorių čhate visą laiką be jokios priežasties sedėjo SuperGames.lt įkūrėjai ir visą jų administracija? Variantu daug, bet žmogaus pasirinkimas.

Kitas dalykas. Jeigu jūsų vaikų grupuotė galvoja, kad aš apsiverksiu jeigu neteksiu administratoriaus? Labai klystate, jis man nieko nereiškia. Atlieku savo darbą, prižiūriu šį foruma, gaištu prie jo laika praktiškai nieko už tai negaudamas. Pyknaudžiaut pareigom nepyknaudžiauju, žmonių neapgaudinėju, žmonems kiek galiu padedu, bendra forumo tvarka prižiūrėta. Tiesa pasakius nuo mažens internete tapau šiektiek žinoma asmenybę ir esu įpratęs kai atsiranda durneliu kurie bando man pakenkti, bet supraskite rašydami kvailas nesąmones jus nieko nepasieksite, o tuo labiau sugaišite tik savo laika, tai yra visiškai tas pats ką naujienų portale parašyti jog laikas keisti prezidenta, arba jis toks ar anoks ( bet juk nuo to niekas nepasikeis ) ir patikėkite jis net neskaitys tai ką jus parašėte kaip ir aš nesidomiu jūsų nesamonem ir net neskaitau kokiu čia pievu ęsate priraše ( nes tai jau darosi ne tik,kad nebe juokinga, bet ir neįdomu ) tačiau yra daug žmonių kurie skundžiasi jūsų elgesiu.

Jeigu forumo savininkas pamatytu ką jus išdarinėjat forume ir kokias temas kuriat ir ką bandote čia pasiekti, jis jus užblokuotu visiems laikams. O vyresnio amžiaus žmogui nėra lengva į galva įkyšti kaškokia nesamone apie mane ar apie pati SuperGames taip kaip 14-mečiui kuris išgirdo ir pletkus leidžia toliau.

Kaškur mačiau kaškas parašė ,kad ištryniau vieno iš labirinto įkurėjų Yiin vartotoją, tai jeigu jums širdyje bus geriau, tai asmuo pats paprašė manęs, kad ištrynčiau jo vartotoja iš šio forumo. Tačiau svarbu nieko nežinant sekti pasakas... :)

Jeigu esu toks koki mane apibūdinot volia, pateikite įrodymus savininkui ir jis pradės paieškas naujo administratoriaus, o nekurkite kvailas temas.

Tačiau jus to nepadarote del kelių priežaščiu :

1. Neturite ką blogo apie mane pasakyti apart sutartu pasakų.

2. Negalite nieko įrodyti.

3. Žinote, kad atlieku savo darbą tinkamai.

4. Žinote,kad labai labai stipriai nusišnekat sakydami jog forumas žlunga arba jau žlugo.

5. Kurdami kiekviena diena po kelias vienodas temas kuriuose jau viskas buvo aptarta sulaukiate daugiau naudos.

6. Jums visiškai nerupi kas šio forumo administratorius ( jums svarbu šio forumo nariai kuriuos bandote gauti tokiu budu )

7. Siekiate sukiršinti šį foruma ir žmonems į galva įvelti nesąmones, kad čia blogas forumas , jis " žlunga " ( tai girdžiu jau ne vienerius metus ) kokie čia blogi administratoriai ir moderatoriai , O VISA TAI TAM jog žmones ateitu į labirintą.

Gaila, kad realybėje nėra tokiu atkakliu Lietuviu... Galėtumete mitingus organizuot , kad valstybe mažiau žmones dulkintu, bet kurgi... Geriau kaškokiam internetiniam forume išsiliesiu, tai pakeis mano gyvenimą :)

0

Tai buvo paskutinė tokia tema kurios autoriaus aš nenubaudžiau.

Trumpai pasakius......

Jeigu turiu nuosava klubą ir jame lankosi lankytojai kurie nesilaiko viešos tvarkos taisyklių aš juos išspyriu iš jo.

Taip pat ir forume, jeigu žmones nesilaiko taisyklių jie išspiriami iš čia ir yra nepageidaujami, o jeigu dabar galvojat,kad galite daryti ką norit ir jūsų niekas nebanins nes jūsų grupuote protestuos, tai galiu palinkėti tik sekmės.

• Teigiamai 2
(redaguota)

Marius, nepastebėjai, kad tiek daug prirašiai bet kažko konkretaus nėra, prišoki prie vieno, tuomet tavo mintis jau skrenda visiškai kitur. Ar tai nereiškia jog tu šiek tiek nevaldai situacijos? O šnekant apie labirintą, tai pirmą kartą girdžiu jog jis buvo pradėjęs žlugti, lankomumas laikėsi pastoviai stabilus, tad iš kur tu traukį šią informaciją (kaip ir visas kitas) aš net neįsivaizduoju.

Redaguota , nario BatMan

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3680 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...