Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3679 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,taigi nežinau ar mano mintis gera bet plačiau papasakosiu. Taigi kaip pasižiurėjau kad daug kas apgaudinėja kitus ant STEAM pirkimus,keitimus tai sugalvojau padaryti toki saraša. Čia visi bus įtraukti žmonės su įrodymais kaip bando apgauti kitus,jeigu jus būvote apgautas ar bandė apgauti ir turite įrodymus rašykit man į skype ir duokite įrodymus skype: ZygisDestination. Kad galėtu kiti žmonės pasižiurėti kurie žmonės yra apgavikai kad neapsigautu, manau tada mažiau žmoniu bus apgauti bent 1 % iš šio forumo.

1 NR. Nerijus kuris bandė mane scammint.

Vardas: Nerijus

El-Paštas: Nežinomas

Įrodymai;

http://www.part.lt/perziura/2da3527443f896641b8d2a41d5a72a13202.png

http://www.part.lt/perziura/e641e31c5ec1d464acd21867dc7ae111883.png

http://www.part.lt/perziura/218983490805d37d07ded5ab7c255b9c703.png

http://www.part.lt/perziura/218983490805d37d07ded5ab7c255b9c703.png

http://www.part.lt/perziura/2800c091c5482c9d6c6c97e31f4683c9803.png

Redaguota , nario Destination`
(redaguota)

Bet tu vaflis tai ne tas žodis, dar per tave pokemone kviečia visoki čiuvai į skype ir pi** prota. http://www.part.lt/img/5e9bebc426fc2c379fa728950f03b01f416.png

Valkata tu, kodėl nėjau per tarpininką aneą? - Niekada nesu per jį ėjas, nes niekada nereikėdavo, nes niekas neapgaudavo. Aš net nežinau kas ten tas lucikc ar koks ten pisprotis ir aš nepasitikėsiu juo dėl to, kad tu to nori. Esi čiuvas su 16 pranešimų ir +2rep , tai kaip tavim pasitikėt, sakiau įrodyk kaip nors, tai tu su savo tuo tarpininku. Bybi aš dėjau ant tavęs ir ant tavo to tarpininko, eilinis kadras esi, pasirodyt nori čia tam forume, ką? Visų pirma asilo tu galva prakeiktas ar aš tave apgavau, kad tu mane scameriu vadini - Ne, o pajėmiau ir išmečiau tave iš kontaktų, nes jau mačiau su tavim nieko čia neis susišnekėt.

Tai asilo berete, kad nėjau pirmas, o tau pasiūliau, tai nevadink manęs apgaviku.

Jau moderatoriai nepykit,bet išvedė iš kantrybės tokie gaidžiai

Redaguota , nario Žukas.

Išsirek išsirėk,koks durnas eitu be tarpininko arba pirmas kaip turit 25 reputacijos ir 0 atsiliepiimu ? Logika  , bei bandėt apscaminti mane, nes labai jau įtartinai rašėt ir elgiates.. Nesu kaltas kad bandėte apscaminti bet nepaėjo.

Ką tu čia pjauni, ar tu iškritęs vpš?, kaip skaitei, tai ėjau ir turiu kas tą gali paliūdyti, o tu... Esi apgailėtinas vaikas, prasmirdęs prie pc, kuris bando čia kažką įrodyti. Tu gal pridusk ok? Ir nekurk tokių daugiau temų, nes aš tau nieko nepadariau ir dar niekam nieko nepadariau, kaip sykis, labiau padedu, nei kažką apgaudinėju, bet kam tau sakyti tai? - Jug vis tiek atsirask koks asilas (tai tu) kuris čia pradės aiškinti ką kaip daryti. Kaip ir sakiau, nenorėjau ir nėjau su tarpininku, nenorėjau ir nėjau pirmas, ir galų galiausiai neapgavau tavęs. Tai atsipisk nuo manęs ok? Nes tu kaskart čia kažką parašęs nervuoji mane, ir turiu gynčytis.

Bet tu vaflis tai ne tas žodis, dar per tave pokemone kviečia visoki čiuvai į skype ir pi** prota. http://www.part.lt/img/5e9bebc426fc2c379fa728950f03b01f416.png

Valkata tu, kodėl nėjau per tarpininką aneą? - Niekada nesu per jį ėjas, nes niekada nereikėdavo, nes niekas neapgaudavo. Aš net nežinau kas ten tas lucikc ar koks ten pisprotis ir aš nepasitikėsiu juo dėl to, kad tu to nori. Esi čiuvas su 16 pranešimų ir +2rep , tai kaip tavim pasitikėt, sakiau įrodyk kaip nors, tai tu su savo tuo tarpininku. Bybi aš dėjau ant tavęs ir ant tavo to tarpininko, eilinis kadras esi, pasirodyt nori čia tam forume, ką? Visų pirma asilo tu galva prakeiktas ar aš tave apgavau, kad tu mane scameriu vadini - Ne, o pajėmiau ir išmečiau tave iš kontaktų, nes jau mačiau su tavim nieko čia neis susišnekėt.

Tai asilo berete, kad nėjau pirmas, o tau pasiūliau, tai nevadink manęs apgaviku.

Jau moderatoriai nepykit,bet išvedė iš kantrybės tokie gaidžiai

Kam taip spalvingai rodyt savo amziu? :) galetum ir trumpiau parasyt, suprastumem, kad tau 14 metu:)

(redaguota)

Kam taip spalvingai rodyt savo amziu? :) galetum ir trumpiau parasyt, suprastumem, kad tau 14 metu:)

Pataisau tave, man 16. O tu spdv. neturi, nei 12 metų, nes matau dar taves nemokinę be klaidų rašyti.

Ir vpš. Ko čia atsivilkai, neįdomu tavo nuomonė niekam, o pafreepost'int gali eiti į tą "samp" skiltį, nes matau daugiau niekur tu ir netiktai.

Redaguota , nario Žukas.

Ko tie vaikuciai turi tiek agresijos . :)

Pasol nahui tu avine kaimyno išnaudotas, ko čia prisipisai?

Mynk iš šitos vpš. temos, nes neįdomus tu esi kiaušini tu. "vaikučius", kiek tau suagėli mėtų, čj 13 bus +-.

Tarpinkas yra nemokamas pats luconic + jis modernatorius tai zmogus tikrai nesigadintu savo reputacijos tiek ce tiek savo steam profili :)

Tai žinau, bet paprasčiausiai nenorėjau eiti per tą tarpininką ir viskas, o čia va kokį burbulą išpūtė. Būčiau norėjas apgauti, visų pirma aš jį būčiau šnekinęs ir pnš. Bet jo pajėmiau ir taip lengvai pasidaviau... Sakau aš apgauti nieko nenoriu, nes man tai visiškai nenaudinga yra. O tas lucino, net nežinojau ar juo galima pasitikėti, nes visgi nenori nudegti ir pnš. Nu žodžiu, aš jo neapgavau ir viskas ko dar čia diskutuoti, tik bereikalo gaištam laiką.

Pasol nahui tu avine kaimyno išnaudotas, ko čia prisipisai?

Mynk iš šitos vpš. temos, nes neįdomus tu esi kiaušini tu. "vaikučius", kiek tau suagėli mėtų, čj 13 bus +-.

Tai žinau, bet paprasčiausiai nenorėjau eiti per tą tarpininką ir viskas, o čia va kokį burbulą išpūtė. Būčiau norėjas apgauti, visų pirma aš jį būčiau šnekinęs ir pnš. Bet jo pajėmiau ir taip lengvai pasidaviau... Sakau aš apgauti nieko nenoriu, nes man tai visiškai nenaudinga yra. O tas lucino, net nežinojau ar juo galima pasitikėti, nes visgi nenori nudegti ir pnš. Nu žodžiu, aš jo neapgavau ir viskas ko dar čia diskutuoti, tik bereikalo gaištam laiką.

Nusiramink, zujki :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3679 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...