Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3677 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Parduodu csgo itemus. "Centais" neužsiimu, addinkitės mane ant steamo.

Pgr. accountas: http://steamcommunity.com/profiles/76561198136611486/

Kitas accountas: http://steamcommunity.com/id/KUKLY1337/

Tik rimti pirkėjai, pirmas internetinio turto neduosiu. Banko pavedimas, galbūt galimas ir susitikimo variantas. Dėl kitos informacijos klauskite per steamą.                        

Justas S.

(redaguota)

Neturi reputacijos normalios. Visi repai pirkti arba mainyti. (rep to rep) Prisiregistravai šiandien į supergames. Viršui silwer parašė kad "rimtas" nors pats ir pakvietė. ar nebus pats silwer... Žodžiu keistai atrodantis žmogus.

Redaguota , nario Personas

Batsiuvys be batų

(redaguota)

Galiu pasakyt, kad taip, as daviau jam pakvietima. Jeigu nematai, as Dominykas, o jis Justas... tai koks dar tas pats asmuo? Zmogus papasakojo savo veikla, pamaniau jums pravers(taipat gal ir man), be to, malonus zmogus. :) Tiesiog, neturi supergames.lt, tai jau nepatikimas? Apgailetini jus.

Redaguota , nario silwer

aZtmeZ0.png

70+rep - naujas parasas [V]

85+rep - naujas avatar'as [V]

100+rep - naujas nick'as [V]

Patikimas... nepatikimas... jeigu jus apgavo bent 1/10 minimalaus atlyginimo, galite kreiptis tiesiogiai i teismą. O tie rep ant mano profilio yra iš tikrų žmonių, su kuriais as treidinau ir, kaip matot, itemai irgi iš tradinimo, nevogti ar panašiai. Beto neigiamų komentarų netrinsiu, nes, mano nuomone, neigiamų komentarų nebuvimas sukelia nepasitikėjimą. Nei nuo steamo profilio netryniau, nei čia nesiruošiu trinti, ištikro net nežinau ar galiu čia kažką trinti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3677 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...