Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3674 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Karočia šnd atsisiūnčiau CS:GO žaidimą ir noriu pirkti raktą spaudžiu buy ir panašiai..

Ir išmeta error tokį:

CS:GO STORE

There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. 

Sakė perašyk CS:GO nepadėjo kas toliau???

Padėjas išspręsti bėdą gaus kas yra parašyta pavadinime :)

839c017d9b56930e031f9d9235038a11877.png

Prisistatymas: http://www.supergames.lt/topic/215517-hypocrite-prisistatau/

Skype kontaktai ID: hypocritesx

(redaguota)

Pinigų lygiai 25 $ meginsiu parašyti steam support gal padės.. Steam guard žalias aktyvuojas veikia čytų nenaudojų ar kitų nesąm.. Su market jo reik laukti man dar, bet kaikurie sakė per market reik laukti, o per CS:GO turi eit pirkti.

Redaguota , nario Hypocrite

Pinigų lygiai 25 $ meginsiu parašyti steam support gal padės.. Steam guard žalias aktyvuojas veikia čytų nenaudojų ar kitų nesąm.. Su market jo reik laukti man dar, bet kaikurie sakė per market reik laukti, o per CS:GO turi eit pirkti.

Jaigu markete paciame raso kad reikia laukti reiskias turesi laukti steam support sio klausimu nepadeda pats esu bandes.O paciame cs go zaidime raktus laisvai galima nusipirkti bei nelaukti kol steam guard aktyvosis pilnai.

Jaigu perki raktus is market tai reikia laukti 30dienu kol market atsidarys jai tesiai is cs:go game tai tereik wallet'e tureti saibu ir viska nusipirksi.

Tiesiai ir perku iš CS:GO ir meta šita error tai dėl to ir sakau, o su market tai žinau man kitą men tik leis ..

Jaigu markete paciame raso kad reikia laukti reiskias turesi laukti steam support sio klausimu nepadeda pats esu bandes.O paciame cs go zaidime raktus laisvai galima nusipirkti bei nelaukti kol steam guard aktyvosis pilnai.

Tai jo suprantu perku iš pačio cs:go žaidimo ir neduoda pinigų turiu užtektinai ant 10 raktų..

Padaryk foto su sio ''failed'' pirkimu bus geriau man pasakyti kame problema...

Kaip man padaryti SS žaidime CS:GO? Paaiškink tada ok nes einu į žaidimą darau ctrl alt plius prt sc nufotkina dekstop :D

marketu naudojantis PERKANT ŽAIDIMUS nereikia laukti, o norint pirkti kitus dalykus reikia laukti 30d

Tai jo gali būti, bet man žaidimo nereik man reik raktų cs:go

Kas padės??? Gi turi eiti pirkti per žaidimą steam guard aktyvuotas market neleidžia dar, bet ne tame bėdą gi ne per market bandau pirkti..

(redaguota)

Kaip man padaryti SS žaidime CS:GO? Paaiškink tada ok nes einu į žaidimą darau ctrl alt plius prt sc nufotkina dekstop :D

Tai jo gali būti, bet man žaidimo nereik man reik raktų cs:go

Kas padės??? Gi turi eiti pirkti per žaidimą steam guard aktyvuotas market neleidžia dar, bet ne tame bėdą gi ne per market bandau pirkti..

berods kaip esi zaidime F12 spaudi ir pasidaro foto jai ne F12 per nustatymus paziurek su kurio reik.

Redaguota , nario Ричард`

Case turi? Nes gali būti tokia tikimybė kad case kai neturi tai ir neleidž pirkti raktų.

Neturiu, bet nusipirkčiau.. Gi turi eiti :D

berods kaip esi zaidime F12 spaudi ir pasidaro foto jai ne F12 per nustatymus paziurek su kurio reik.

Ok tuoj pameginsiu.

Visą laiką šitą errorą duodavo man kai:

• VALVe serveriai turi problemų
  • Nesutampa valiutos tarp marketo ir žaidimo arba šios valiutios nepalaiko šalyje kurioje dabar gyveni.

Jo valiūtą nesueina su mano šalies valiūtą. Pas mane steam dolleriai, o šalies pas mane Kronom mhmm gal todėl?

Neturiu, bet nusipirkčiau.. Gi turi eiti :D

Ok tuoj pameginsiu.

Jo valiūtą nesueina su mano šalies valiūtą. Pas mane steam dolleriai, o šalies pas mane Kronom mhmm gal todėl?

Žaidime kronom ar eurais rodo? Jeigu eurais tai vistiek kaip ir normaliai viskas. Mes gerai nežinom kaip Steam matuoja šitus rodiklius, bet tada turi rašyt Steam supportui jog eursu į kronus pakeistų.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3674 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...