Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , kadangi neseniai išėjo GTA V ir mano pc su juo susitvarko tik minimum nustasymais ir tai dar fps daznai padropina , nusprendziau atnaujinti jį.

Dabartinis pc: i3-3220 , Nvidia GTX 550 Ti , 8Gb ram , 1tb hdd.

Tai procesoriu galvoju imti i5-4460 , MB irgi galvoju keisti nes maniškė nepalaiko naujos kartos procu tai galbūt patartumet kokia nebrangia nes OC tikrai nedarysiu ( pats galvoju gal tokia ? http://www.1a.lt/asrock_h81mvg4_r20 ) , tada GPU tai gpu imsiu manau vėliau todėl užteks ir turimos kuriam laikui , ram pasilikciau turimus , tada hdd , nzn ar verta ji keist ar ne ?? nes toks jausmas , kad man fps dropina dėl jo , ar gali taip būti ??? ir tada PSU , dabar turiu 420w tai klausimas ar užtektu viskam tokio psu ar vis gi naują imti ??

Sveiki , kadangi neseniai išėjo GTA V ir mano pc su juo susitvarko tik minimum nustasymais ir tai dar fps daznai padropina , nusprendziau atnaujinti jį.
Dabartinis pc: i3-3220 , Nvidia GTX 550 Ti , 8Gb ram , 1tb hdd.
Tai procesoriu galvoju imti i5-4460 , MB irgi galvoju keisti nes maniškė nepalaiko naujos kartos procu tai galbūt patartumet kokia nebrangia nes OC tikrai nedarysiu ( pats galvoju gal tokia ? http://www.1a.lt/asrock_h81mvg4_r20 ) , tada GPU tai gpu imsiu manau vėliau todėl užteks ir turimos kuriam laikui , ram pasilikciau turimus , tada hdd , nzn ar verta ji keist ar ne ?? nes toks jausmas , kad man fps dropina dėl jo , ar gali taip būti ??? ir tada PSU , dabar turiu 420w tai klausimas ar užtektu viskam tokio psu ar vis gi naują imti ??

Geriau pasitaupyk, ir žvėri imt, nes atnaujinus kažką - reikia ir kitką naujinti, nes jei procesorius stiprus, o motina ne kažką, žaidimą gero nepažaisi. Aišku tai tik mano nuomonę ir nevisai domiuosi tuo. :)

6rSXNWf.png

(redaguota)

Neapsimoka jo naujint, nes pardavęs jį geresnį nusipirksi vienu metu. Nes dabar pagalvok, įsimesi i5, GTA V geriau neveiks, nes GPU lieva

Tai aš skaityk jį po truputi ir išparduosiu nes gi rašiau , kad GPU tik kuri laiką pasilikčiau , po mėnesio-dviejų atsinaujinčiau manau , tai dėl to ir klausiu ar PSU tokio užtektu naujam CPU ir ar gali būti hdd kaltė dėl tu fps dropu nes tarkim pas draugą lėvesnis pc bet fps labai labai retai dropina ( čia kalbant būtent apie GTA V ).

P.S. kiek galėčiau gauti už tokį PC jei pardavinėčiau be RAM nes jeigu ir dėčiausi naują tai RAM pasilikčiau turimus. 

Redaguota , nario Tomas*
(redaguota)

Tai aš skaityk jį po truputi ir išparduosiu nes gi rašiau , kad GPU tik kuri laiką pasilikčiau , po mėnesio-dviejų atsinaujinčiau manau , tai dėl to ir klausiu ar PSU tokio užtektu naujam CPU ir ar gali būti hdd kaltė dėl tu fps dropu nes tarkim pas draugą lėvesnis pc bet fps labai labai retai dropina ( čia kalbant būtent apie GTA V ).

P.S. kiek galėčiau gauti už tokį PC jei pardavinėčiau be RAM nes jeigu ir dėčiausi naują tai RAM pasilikčiau turimus. 

Nemanau, kad kažkas pirks kompiuterį be ramų... :D

O už jį bandyk prašyti ~300-350e

Redaguota , nario Doviis1

89f4ad915f12497dc7829157364ad6b9488.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...