Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3658 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

(redaguota)

Procas ne iš geriausių, ir gpu negeriausia su kuria galėtum kapot no lag nu medium gal paeitu 80fps koki bf4 pigus buildas bet neamzinas min 2 metai.

Ghz nieko nesako apie proca, amd nebuvo geri ir nebus, pats turiu amd dar dabar tokius pardavineja bet freezina kaip velnias. Intel koki i3 geriau susidek su nvidia. Pats asmeniskai ieskojaus kompo sudetinio nenorejau daug video isziurejau kas geriau kas kaip ir galiu konstatuot jei nori zaist normaliai be lago geriausias derinys butu intel ir nvidia.

Bent mano nuomone tokia butu.

Redaguota , nario X1FioN

CPU dar toks padorus, aišku yra geresnių, tačiau GPU viską gadina, nes ji yra silpna. Imk bent jau GTX 750Ti ar kokią R9 270X. Geriausia iš vis būtų GTX 960

Aš bandau įtilpti į -+1600 litų sumą, negi ji tikrai tokia apgailėtina? :/

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Nežinau, bet kažkodėl man šitas buildad nepatinka, tas i3 atgyvena biški.

(redaguota)

O kaip tu zadi is newegg.com nusipirkti? Gi berods nesiuncia i lietuva

Tu turbut juokauji, amd jau kelis metus neisleidzia nauju procesoriu. Tas fx yra 2012 metu, o i3 2014 m.

Nežadu iš ten siųstis, draugelis iš užsienio surinko man šitą buildą tai ir dėjau su tokiu webu.

i3-4160 gaming'e lenkia tą FX-6300, mažiau kaista ir efektyviau naudoja energiją. Tad klysti žiauriai

Kaip ir minėjau neišmanau apie juos, nes ten daug tų skirtingų procų yra, turiu omeny net keli i3 ar kokie i7 ir t.t.

Ir man kažkaip mažokai branduolių.. pas aną FX 6 branduoliai, mano dabartiniam PC CPU su 3 branduoliais o tas i3 kur pasiūlei tik su 2. Nežinau ar čia blogai ar ne, bet man atrodo, kad mažai. :D

Redaguota , nario #Vakaris.

(redaguota)

Ir man kažkaip mažokai branduolių.. pas aną FX 6 branduoliai, mano dabartiniam PC CPU su 3 branduoliais o tas i3 kur pasiūlei tik su 2. Nežinau ar čia blogai ar ne, bet man atrodo, kad mažai. :D

Žaidimai neišnaudoja 6 branduolių. Tie 2 branduoliai su HT yra galingesni už FX-6300, o tai žaidimuose ir yra vienas iš svarbiausių faktorių - vieno branduolio našumas. Nors ir kai kurie žaidimai prašo 4 branduolių, vis tiek i3-4160 yra geresnis už FX-6300. Nebent ruošiesi OC'inti FX-6300, tada jis aplenks i3-4160 :)

Redaguota , nario Tormazas
(redaguota)

Kaip matau pasiemei ir CPU coolerį, tad jei ocinsi fx'ą, tada bus geriau nei i3, bet tų 6 branduolių vistiek neišnaudosi. Kaip ir minėjo, pasiderink stipresnę vaizdo plokštę.

O yra skirtumas kokia ramų firmą, dabar G.SKILL kaip suprantu vos ne geriausia pasaulyje geimingui skirta, bet manau visokie Corsair ir kitos yra ne ką blogesnės?

O yra skirtumas kokia ramų firmą, dabar G.SKILL kaip suprantu vos ne geriausia pasaulyje geimingui skirta, bet manau visokie Corsair ir kitos yra ne ką blogesnės?

Neimk brangių, imk, kad bent būtų 1600 MHz magistralės dažnis, o jei OC'int žaidi, gali imti ir 1866 MHz, bet didelio skirtumo nepajusi :)

(redaguota)

Neimk brangių, imk, kad bent būtų 1600 MHz magistralės dažnis, o jei OC'int žaidi, gali imti ir 1866 MHz, bet didelio skirtumo nepajusi :)

Na OC'inti nežadu, aš irgi pagalvojau, kad geriau nusipirkti kokius Corsair ar dar ten kokius ramus, negu G.SKILL.. ir pigiau ir taip pat geri.

Jeigu vaizdo kortą pakeisčiau į r9 270x o daugiau visos tos pačios dalys, jau būtų viskas normaliai ar vėl kažkas silpnas būtų?

Su tokiu pc nesitikek stabilaus FPS. Medium, kartais High grafikos tavo (ne Ultra). 

Gal kai isleis Win10 su Dx12 ir gausim geresni performansa. 

Pats db planuoju kazka keist/upgrade, bet paulauksiu to, gal ir keist nieko nereikes..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Su tokiu pc nesitikek stabilaus FPS. Medium, kartais High grafikos tavo (ne Ultra). 

Gal kai isleis Win10 su Dx12 ir gausim geresni performansa. 

Pats db planuoju kazka keist/upgrade, bet paulauksiu to, gal ir keist nieko nereikes..

Aš ir nesiruošiu ten kapot ultra 4k grafikom, bet tiesiog ar paveštu jis naujausius žaidimus, kad ir ant low/medium 60fps su didžiausia rezoliucija? :)

Aš ir nesiruošiu ten kapot ultra 4k grafikom, bet tiesiog ar paveštu jis naujausius žaidimus, kad ir ant low/medium 60fps su didžiausia rezoliucija? :)

Apie 4K nieko ir nesakiau. Kalbejau apie FullHD.

Ant low/medium tai tikrai bent 60 fps turetu laikytis.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Apie 4K nieko ir nesakiau. Kalbejau apie FullHD.

Ant low/medium tai tikrai bent 60 fps turetu laikytis.

Pagalvojau, kad AMD labai daug elektros ryja, ar viskas būtų gerai jeigu vaizdo kortą pakeisčiau į ASUS GeForce GTX 660?

http://www.skytech.lt/gtx660dc2ocph2gd5-asus-geforce-gtx-660-2gb-ddr5-192-bit-hdmi-box-p-152600.html#tabsnav-1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3658 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...