Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3616 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kam tu parašei kad atiduodi už 2 eur ? Vėliau redagavai kad parduodi už 1.50 eur ir po kiek laiko vėl redagavai kad parduodi už 2 eur. Taigi niekas nepirks to tavo case už tiek brangei max 1 eur tau duotu ir tai nežinau ar tiek duotu.

Jei kaina kyla tai ir aš pakeliu, jei kaina leidžiasi tai ir aš nuleidžiu. Betkokiu atvėju kaina yra žymiai žemesnė, dabar kaina 3 eurai market'e, o aš parduodu už 2.. :) Jei nežinai kainų tai bent patylėk, o ne pranešimus rinkis, nes tavo ego jie nepadidins. 

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

Jei kaina kyla tai ir aš pakeliu, jei kaina leidžiasi tai ir aš nuleidžiu. Betkokiu atvėju kaina yra žymiai žemesnė, dabar kaina 3 eurai market'e, o aš parduodu už 2.. :) Jei nežinai kainų tai bent patylėk, o ne pranešimus rinkis, nes tavo ego jie nepadidins. 

Ar tu *Myliu SuperGames.lt* durnas ar apsimeti ? Aš rašau niekas nepirks to tavo case kaip tu to nesupranti niekam nereik..

76561198188435805.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3616 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...