Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Netempsiu gumos ir eisiu prie reikalo. Nieko nepasakosiu,pamatysit nuotrauką,ir viską suprasit.

http://prntscr.com/7nfm7z

Jei tyngit kažkas spaust ant linko,galiu jums posta ta numest čia:

Sveiki, ieskau vieno asilo, zinau jo tik skype. Jis yra sukures page "Kaimietis." Ir jis kelia mano fotkes is instagram. Bei tame puslapyje mano vardu bando pasipelnyti. Ir kas dar sudiniau, mano vardu postina ziauriai sudinus bajerius. Man net geda pagalvot, kad kaikurie mano fanai mano, kad ten as tokius sudinus bajerius rasau. Plius postina demotyvacijas visokias kas yra dar gedingiau. Humoro klubas manes neima i stand up butent del tokiu page nes sako kad suda postinu.
Tai va mieli draugai. Jusu yra 115tukst as tikiu kad jus pazystat zmogu kuris naudoja toki nickname in skype: dovisdovis69

Negalėjau nepasidalint.

Iki.

Redaguota , nario #luknis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3589 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...