Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3556 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ilgą laiko tarpą nepiešiau signatūrų, neturėjau patirties šioje srityje, tačiau pagalvojau, gal reikia kokį paįmt ir ,, iškept ".

Man iš mano darbų - jis vienas geriausių, nežinau kaip jums -

vertinam.

Piešiau ilgai .

Darbas;

acba5246a5ed9cefaa11861e481b24c8903.png

Renderis;

caafec6011c8a9d45143ae2ca512d0e7558.png

31e2e4083c8e9c337fcb47f9d02720a5594.gif

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

(redaguota)

Nekažką, nepatiko, šūdu kruva, eik tutorialus žiūrėti

Iš tavo reputacijos jau suprantu, kad eilinis heiteris, šitoj srity nieko neturi, arba tiesiog eilinis žmogus, kurį tokiam ,, sa-mp " projekte užvarčiau, iš tų 5 snukių 1 - tu. Trečias bei ketviras žodis, tai gyvenimas tavo :).

xD

Visai nieko

Ačiū už šaunų atsiliepimą, tobulėsiu ;].

gražu optimistai ^6.

Didelis Ačiū už išsakytą puikia nuomone apie mano darbą :).

Redaguota , nario Opтiмisтas_

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

Pagal pirmą tutą sigą jau esu padaręs, gavosi lygiai toks pat. Bet tai dariau prieš gerus metus.

Antras, nežinau kas tau su mano tekstu blogai, aiškiai parašyta Lukas ir Juneta, subtekstas svarbus man, ne jums, tik aš vienas žinau kas ten parašyta.

Dėl kokybės, visiems įvairiai, man ji visiškai nešlubuoja, nes ir topaz'as čia padėjo, gal renderis prastokas buvo.

O apie blendą, galima sakyti, niekad jų gerai nemokėjau, bet man užtenka tiek, kiek aš ,, įblendinu ". Turbūt tau užkliuvo faktas, kad renderis įdėtas visas į sigą, nes jums patinka standartiniai 450x150 arba 500x200. Sigų yra įvairių dydžių, todėl ir renderį tokį paėmiau.

Peace.

Pagal pirmą tutą sigą jau esu padaręs, gavosi lygiai toks pat. Bet tai dariau prieš gerus metus.

Antras, nežinau kas tau su mano tekstu blogai, aiškiai parašyta Lukas ir Juneta, subtekstas svarbus man, ne jums, tik aš vienas žinau kas ten parašyta.

Dėl kokybės, visiems įvairiai, man ji visiškai nešlubuoja, nes ir topaz'as čia padėjo, gal renderis prastokas buvo.

O apie blendą, galima sakyti, niekad jų gerai nemokėjau, bet man užtenka tiek, kiek aš ,, įblendinu ". Turbūt tau užkliuvo faktas, kad renderis įdėtas visas į sigą, nes jums patinka standartiniai 450x150 arba 500x200. Sigų yra įvairių dydžių, todėl ir renderį tokį paėmiau.

Peace.

Tau dave pamoku, kad mokytumeis iš ju, o ne savo atmazkes čia lipdytum :D darbas iš tikro nekažką.

Eik Namo

Tau dave pamoku, kad mokytumeis iš ju, o ne savo atmazkes čia lipdytum :D darbas iš tikro nekažką.

Ką iš tokių pamokų gali išmokt? :) Mačiau ir kitų darbų SG forume, ypač visokių ,, meh'u " tad, ten tikrai ne kažką. Kritiką priimu, bet jūsų darbų matęs neesu, tad nežinau iš ko ją priimu, ar iš gero grafikos dizainerio ar iš to, kuris avatar'ą susikurt moka.

P.S Pats tas pamokas peržiūrėk, ir pasakyk, ar ką nors išmoksi :)

To tuto outcome, 10x geriau nei tavo nesamonė atrodo :D Eik čia nesamoniu nerašinėjas tutorialu daryti.

Tu visada gali nekomentuot mano darbo, visada gali jo nežiūrėt, ir visada gali sedėt ramus, o ne pyzdielint per laidą kokie mano darbai chujovi. Man visiškai nesvarbu, ką toks, kaip tu rašai. Įkėliau, kad gaučiau kritiką iš patyrusių, o ne kažkokių ,, Baldų ". Ten 4 tutai, apie kokį čia outcome vieną kalbi? Vienas su tekstu, kitas su blendu, poto sigo tut'as ir kokybės gerinimas, apgailėtinas esi, neberašyk, nes nebelaužysiu klaviatūros tokiam atrašinėjant.

Ir nevarynėk, niekas man esi, kad turėčiau tavęs klausyt ;)

Tu visada gali nekomentuot mano darbo, visada gali jo nežiūrėt, ir visada gali sedėt ramus, o ne pyzdielint per laidą kokie mano darbai chujovi. Man visiškai nesvarbu, ką toks, kaip tu rašai. Įkėliau, kad gaučiau kritiką iš patyrusių, o ne kažkokių ,, Baldų ". Ten 4 tutai, apie kokį čia outcome vieną kalbi? Vienas su tekstu, kitas su blendu, poto sigo tut'as ir kokybės gerinimas, apgailėtinas esi, neberašyk, nes nebelaužysiu klaviatūros tokiam atrašinėjant.

Ir nevarynėk, niekas man esi, kad turėčiau tavęs klausyt ;)

Oho supykai? nu nėra geras tavo darbas, sedėk ir toliau su tokiu mėšlu, savimila :D

Eik Namo

Oho supykai? nu nėra geras tavo darbas, sedėk ir toliau su tokiu mėšlu, savimila :D

Jei skaitytum kas būtų parašyta, gal suprastum. Bet žinai, ne visiems lemta. Esu savimeila, ne savimila, nes man pačiam patinka mano darbai, mano hobiai ir kitas šh. O tu atsikėlęs turbūt žiūri į veidrodį ir mirt nori, koks tragiškas esi :). Dėl tokių žodžių tikrai nepykstu, nes nėra dėl ko, tiesiog kam komentuoji tokiuose srityse, kai pats patirties turi 0, o ir aš aiškiai parašiau. Turbūt tavo žiūronai nedatraukia, padidinau.

Ilgą laiko tarpą nepiešiau signatūrų, neturėjau patirties šioje srityje, tačiau pagalvojau, gal reikia kokį paįmt ir ,, iškept ".

Tai nieko nekeičia, čia ne sportas (tipo po traumos, arba po ilgos pertraukos vėl grižti sportuoti, igudžiai nebetie ) Čia GFX - Nebent problemos su atmintim pas tave :D

Nebent suprasčiau, kad toki atmaza kalei, kad niekas nestumtu? :D

Eik Namo

(redaguota)

Tai nieko nekeičia, čia ne sportas (tipo po traumos, arba po ilgos pertraukos vėl grižti sportuoti, igudžiai nebetie ) Čia GFX - Nebent problemos su atmintim pas tave :D

Nebent suprasčiau, kad toki atmaza kalei, kad niekas nestumtu? :D

Koks tolkas man atmazą skelt, jei kritikos laukiau.. Su tavim taip beprasmiška čatint, žodžiu, neberašyk.

Redaguota , nario Opтiмisтas_

(redaguota)

Man iš mano darbų - jis vienas geriausių, nežinau kaip jums -

vertinam.

Piešiau ilgai .

Koks tolkas man atmazą skelt, jei kritikos laukiau.. Su tavim taip beprasmiška čatint, žodžiu, neberašyk.

Logic :DDD

giphy.gif

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3556 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...