Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3571 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , taigi parsivežiau PC iš taisyklos ir pasakė , kad reikia naujos vaizdo plokštės. Kompiuteris gan senokas. Esu nusižiūrėjas kelias vaizdo plokštes , bet nežinau ar jos tiktų mano kompiuteriui pagal jungtis ir panašiai. Sena vaizdo plokštė buvo Silent Pipe 3. Kompiuterio procesorius AMD athlon 64 x2 dual core 5600+ 2,80 ghz ir 2 gb ram.

Taigi jeigu galit suraskit geriausia vaizdo plokštės variantą iki 80 eurų. Suradusiam atsidėkosiu +1 forumo eurą.

ari-gif-1424468918.gif

(redaguota)

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Čia DDR3 modelis su 64 bit, jis nėra greičiausias GT 730 modelis ir iš 4GB nereikalingos atminties nieko nepadarysi.

Šiaip siūlau aš tau dasipirkti dar bent 2GB RAM (kainuos mažiau nei 30€) ir pasiimti šią vaizdo plokštę http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/vaizdo_plokstes/gigabyte_gf_gt730_2gb_gddr5_pcie_gvn730d52gi, nes kitaip tau tiesiog truks RAM.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Šiaip siūlau aš tau dasipirkti dar bent 2GB RAM (kainuos mažiau nei 30€) ir pasiimti šią vaizdo plokštę http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/vaizdo_plokstes/gigabyte_gf_gt730_2gb_gddr5_pcie_gvn730d52gi, nes kitaip tau tiesiog truks RAM.

Bet kiti, kaip sakant naudoja ir su 2GB ram:

34ifhaw.png

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Bet kiti, kaip sakant naudoja ir su 2GB ram:

34ifhaw.png

Iš bėdos galima ir su 1GB RAM naudoti, bet įjungsi kelias programas vienu metu ir pradės trūkti. 4GB RAM būtų daug geriau, na bet čia priklauso ką nori veikti? Bent jau mano kompiuteris naudoją visą laiką po ~2GB RAM, o įjungti tik skype, spotify, firefox, bei steam.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

(redaguota)

Nu aišku , tėvą nusiunčiau pažiūrėt vaizdo plokščių užrašes kelis modelius tai... Patys suprantat turbūt :D Sakė kaškoks erelis ant vaizdo plokštės nupieštas su sparnais :D Tai bšk nesusigaudo jis :D

Šiais laikais el. parduotuvės egzistuoja. Niekas nevaikšto iki parduotuvių ir neperką vaizdo plokščių :D

Redaguota , nario PrefixS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3571 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...