Peršokti į turinį
Su šv. Velykomis! 🐣 🐇 Linkėjimai nuo SuperGames.lt komandos! ×
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3000 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, šiandien pamokysiu jus kaip užsidirbti pinigu steam wallet'ui, lol rp ar tiesiog persivesti juos i paypal.

Visu pirma ką reikia turėti tai tik telefona ir kantrybe.

Jums reikės per telefona (Androida) nueiti į Google Play, paieškoje parašyti Whaff.

6357fee45f2c8653f07095fc59206f14484.png

Pajungus programa reikės prisijunkti su facebook vartotoju, prisijungus jūsų prašys invite kodo.

BT50444

Štai kodas kurį suvede gausite 0.60 $ arba 0.30 $.

08147dfddd8616a765633ceb2fb78b50346.png

Paskui jums tereikės vykdyti misijas už kuriuos gausite atitinkama sumą.

Spaudinėti reklamas, pažiurėti video, parsisiusti žaidima, užsiregistruoti svetainėja ir dar daug visko ko net aš nežinau. :D

Kai jau tūrėsite pakankamai pinigu galėsite juos išsikeisti į Steam Wallet, Lol RP ar tiesiog PayPal. (Galima išsikeisti ir į kitus žaidimus, Google Play pinigus ir dar daugiau...)

c5dcdeef58bdf61511ee3d0848a00bcf57.png

Kai nėra ką veikti tai puikus darbelis, pinigai pakankamai greitai kylą !

Tai tiek, siulau ir jums pabandyti, jai nepatiks tiesiog ištrinsite programa ir viskas :)

Kam nesunku įvertinkite mano pamoka paspaude +rep ar -rep :)

Redaguota , nario Marko.
  • Teigiamai 6

Sveikas, atsisiunčiau, iškart gavau 30ct. taip pat, norėjau paklausti, o siųsdamasis žaidimą, ir jį poto ištrynus vistiek gausi tuos kaip pas mane dabar rašoma 5 ct, ar nebe?

Gausi , tik paskui nebegausi po 1ct už tai ,kad žaidimo neištryni ten dienų daug būna.

Nestebėk laikrodžio. Daryk tai, ką daro jis – judėk pirmyn.

Tai pasigirkit kas kokius jau balansus turit ? Pas mane dar tik 15 Doleriuku :/

O yra šios programėlės Windows Phone variantas? ;/

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

• Parašė po 3 mėnesių...
(redaguota)

O tai čia gauni kortele kai surenki 22dolerius ir ta kortele per steam gali parduoti ir i steam wallet gauni 22dolerius ?

Tu gauni koda kuri reikia suvest i steam'a. Bet žinoma tu ja gali parduoti. ;)

P.s. Prikeliu.

Redaguota , nario Marko.
  • Parašė po 2 savaičių...

Turejau anksciau ji, buvau pasiemes Steam pinigus. IP keisdavau ir buvo daugiau reklamu.

Kazkada bandziau nieko gero, programu mazai. Geriau naudoti Uento. I diena po 50 tasku, 250=2.50 eur

Atsisiunciau Uento, surinkau 40tasku ir bana gavau xD Raso tipo VPN Service/Proxy naudojau, nors nenaudojau :DD

Užsiregistruok, būsiu dėkingas - http://gokano.com/ref/8537Td1Hl2y6
CSGODouble, Free Coins - gokano

Ačiū.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3000 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...