Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3189 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

DanLT Minecraft Programavimo Paslaugos

⇐Galimybė kurti įskiepį

Laisvas vėl

⇐Apie mane⇒

Mano vardas yra Danas, o Minecraft vardas yra DanLT arba DELA36.Šiuo metu mokausi ir tobulinu savo Bukkit API žinias.Norėdamas geriau išmokti

Minecraft įskiepių programavimo subtilybes, programuoju įskiepius nemokamai.

⇐Patirtis⇒

Kadangi esu tik pradedantysis, todėl dar nesu dirbęs jokiame projekte arba programavęs privačių įskiepių.[ATNAUJINTA]- esu sukūręs keletą privačių įskiepių.

⇐Informacija apie įskiepius

•Visi įskiepiai yra nemokami, nepriklausomai nuo jų sudėtingumo.

•Visi įskiepiai yra privatus ir parduodami tik vieną kartą.

•Visi įskiepiai yra sukuriami greitai, nebent jie yra sudėtingi arba aš esu užimtas.

•Užsisakę ir gavę patvirtinimą, žinokite, kad įskiepis jau yra pradedamas kurti.

⇐Kontaktai⇒

Užsisakyti įskiepio kūrimą galite parašę man į PM.

Gavęs pranešimą, parašysiu jums savo Skype ir per ten galėsite aprašyti norimą įskiepį.

p.s. nuo praeito karto nespėjau padėti visiems prašiusiems, bet dabar vėl galiu sukurti keletą įskiepių.

Redaguota , nario DanLT
(redaguota)

Sugebėtum permissionus sukurt?

Permission'us sukurto įskiepio komandoms ?

Galėtum Pixel Painters atkurti? Tipo hypixel kur naujas minigames. Čia tas mg : 

(gameplay video :D )

Gal ir pavyktų, bet šiuo metu lygiai tokio pačio neatkurčiau, būtų žymiai paprastesnis, nes dar tik mokausi.

Redaguota , nario DELA36
(redaguota)

•Visi įskiepiai yra nemokami, nepriklausomai nuo jų sudėtingumo.

•Visi įskiepiai yra privatus ir parduodami tik vieną kartą.

Huh?

Kažkaip įtariu mano tema rėmiais kurdamas šią :D. Beje, kaip tu planuoji kurti stambius/sudėtingus įskiepius? Jei, tarkim, "užsakyčiau" kokį normalesnį mini-game... Užtruktum mėnesius kol per pamokas ir forumus praeitum ieškodamas pagalbos...

Įspėjimas: nemokami dalykai gali būti nekokybiški, o naujokų įskiepiai gali "suknist" jūsų serverį.

Redaguota , nario Alter

Tavo tema nesirėmiau, tu nesi kažkas į ką turėčiau lygiuotis, kuriant temą.Ką reiškia normalesnį mini-game ? Jeigu užsakytum mini-game, kuris jau yra sukurtas ir paplatintas spigotmc.org arba bukkit.org arba panašus į jį yra sukurtas ir yra vis atnaujinamas ir prižiūrimas, kūrėjo ar kūrėjų.Tada, nekurčiau.Jeigu tas mini-game, būtų stambus/sudėtingas aš pažiūrėčiau ir pagal savo dabartinius sugebėjimus įvertinčiau ar sukurčiau ir tikriausia nemokamai nekurčiau stambaus/labai sudėtingo.Jeigu nemokėčiau greitai ir kokybiškai sukurti tam tikro įskiepio, tiesiai šviesiai pasakyčiau, kad nemoku ir ieškokitės kito.

Manau, kad žymiai labiau apsimoka, kad tau įskiepį, tokį koks yra tavo temoje, kaip pavyzdys, sukurtų naujokas ir nemokamai, negu mokėti , nes šis įskiepis yra labai nesudėtingas.Už savo sukurtų įskiepių kokybę atsakau šimtu procentų ir jeigu atsiranda kokios problemos, visada galiu padėti.Dėl serverių "suknisimo", tai ir profesionalo(nemanau, kad toks esi, nes tavo kurtų įskiepių pavyzdžiai, būtų kur kas geresni.) greitai kurti įskiepiai gali "suknisti" serverį.

(redaguota)

Tavo tema nesirėmiau, tu nesi kažkas į ką turėčiau lygiuotis, kuriant temą.Ką reiškia normalesnį mini-game ? Jeigu užsakytum mini-game, kuris jau yra sukurtas ir paplatintas spigotmc.org arba bukkit.org arba panašus į jį yra sukurtas ir yra vis atnaujinamas ir prižiūrimas, kūrėjo ar kūrėjų.Tada, nekurčiau.Jeigu tas mini-game, būtų stambus/sudėtingas aš pažiūrėčiau ir pagal savo dabartinius sugebėjimus įvertinčiau ar sukurčiau ir tikriausia nemokamai nekurčiau stambaus/labai sudėtingo.Jeigu nemokėčiau greitai ir kokybiškai sukurti tam tikro įskiepio, tiesiai šviesiai pasakyčiau, kad nemoku ir ieškokitės kito.

Manau, kad žymiai labiau apsimoka, kad tau įskiepį, tokį koks yra tavo temoje, kaip pavyzdys, sukurtų naujokas ir nemokamai, negu mokėti , nes šis įskiepis yra labai nesudėtingas.Už savo sukurtų įskiepių kokybę atsakau šimtu procentų ir jeigu atsiranda kokios problemos, visada galiu padėti.Dėl serverių "suknisimo", tai ir profesionalo(nemanau, kad toks esi, nes tavo kurtų įskiepių pavyzdžiai, būtų kur kas geresni.) greitai kurti įskiepiai gali "suknisti" serverį.

Pavyzdžiai ten pateikti ne vakar dienos, pasitikrink kitą kart(ir tai kelių minučių darbas). Pavyzdžių daugiau nededu, nes užsakymai pagrinde vien privatūs, todėl aš jų pristatyt negaliu, bei neturiu laiko kurti papildomai. Jei įskiepį padaryti apskritai įmanoma, aš jį sugebėčiau sukurt kokybiškai ir greitai. Mano patirtis programavime(įvairiose srityse) jau ne vieni ir ne keli metai. Per tą laiką suvokiau, kad yra daug dalykų kurių iš kažkokių video pamokų neišmoksi, netgi priešingai, daugumą pamokų kuria neišmanėliai ir taip klaidina. Manau, jau greit ir tu užsimanysi sukurti pamoką, iš to kaip tu supratai kitas rastas pamokas, taip bus platinamas toliau tas "nesuvokimas". Reikia mokytis ir vadinamąją teoriją, kurią dažnas vaikėzas praleidžia(nes tai juk "nuobodžioji" dalis, ar tiesiog nemoka anglų kalbos, kas programavimui būtina). Man teko susidurti su daugybę žmonių, kurie laikė save programuotojais, nors buvo visiškai priklausomi nuo video pamokų ar vienos konkrečios bibliotekos(už jos ribų žinios baikdavosi) - tai nesuderinama su kokybe. Kartą gavau taisyti tokį įskiepį, kuris buvo kaip surinktas iš įvairių pamokų gabaliukų, tai išsižiojau pamatęs kiek ten visko keist reik(perrašyt didžiąją dalį), kad jis bent pusiau būtų tinkamas naudoti. Serverio savininkui dažnai būna sunku pastebėt iškart tą "prastą kokybę" iš serverio pusės, bet po ilgesnio naudojimo nebesuprastų "kame čia šaknys" su serveriu darosi. Manau, supratot, ką aš tuo norėjau pasakyt.

Redaguota , nario Alter

Aš suprantu, kad esu tau konkurentas, nes kuriu įskiepius nemokamai.Per tokį trumpą laiką jau gavau nemažai užsakymų ir tu dėl manęs praradai savo potencialius klientus, dėl to tu visaip bandai parodyti, kad aš nesugebu sukurti ir, kad mano įskiepiai gadina serverį, bet priešingai nei tu stengiesi parodyti, mano įskiepiai nieko serveryje negadina.

(redaguota)

Aš suprantu, kad esu tau konkurentas, nes kuriu įskiepius nemokamai.Per tokį trumpą laiką jau gavau nemažai užsakymų ir tu dėl manęs praradai savo potencialius klientus, dėl to tu visaip bandai parodyti, kad aš nesugebu sukurti ir, kad mano įskiepiai gadina serverį, bet priešingai nei tu stengiesi parodyti, mano įskiepiai nieko serveryje negadina.

Visų pirmą, tau iki konkurento kaip iki mėnulio. Antrą, aš norėjau perspėti tavo "klientus", nes poto kreipiasi į mane prašantys pagalbos dėl tokių nekokybiškų paslaugų pasėkmių. Jei atsiras dar kažkas panašaus, teks kurt atskirą temą. Aš nesiginčysiu, kad tu kažką sugebi surinkti ar ten iš gabaliukų ar kažkaip, bet reik suprast tą kiekvieną gabaliuką, kitaip net pats nesuvokdamas gali pridaryti rimtų problemų savo klientams.

Redaguota , nario Alter

Nenoriu aš ginčytis ,bet nereikia įsivaizduoti to ko nėra, kad ir kokią lakią vaizduotę turėtum!Pirmą, aš matau, kad tu nežinai tiesos, o tik bandai mane šmeižti, nes nė vienas mano klientas nesikreipė į tave,todėl nereikia išsigalvoti, juk tu sakei, kad esi labai užimtas, kurdamas privačius įskiepius.Matau, kad iš tikrųjų nesi užimtas, nes vis kilnoji savo temą.Antrą, tu negali spręsti apie mano paslaugų kokybę, nes nesi jų bandęs ir nė vienas mano klientas nesikreipė į tave.Trečią, bent jau iki šiol nesu pridaręs rimtų ar ne labai rimtų problemų savo klientams.Ketvirtą, čia ne tavo reikalas, kaip aš moku ar ne, ar renku iš gabaliukų ar ne,ar suvokiu ką darau ar ne.Todėl prašau nerašinėti nesąmonių, nes tik kenki man ir terši šią temą!

(redaguota)

Nenoriu aš ginčytis ,bet nereikia įsivaizduoti to ko nėra, kad ir kokią lakią vaizduotę turėtum!Pirmą, aš matau, kad tu nežinai tiesos, o tik bandai mane šmeižti, nes nė vienas mano klientas nesikreipė į tave,todėl nereikia išsigalvoti, juk tu sakei, kad esi labai užimtas, kurdamas privačius įskiepius.Matau, kad iš tikrųjų nesi užimtas, nes vis kilnoji savo temą.Antrą, tu negali spręsti apie mano paslaugų kokybę, nes nesi jų bandęs ir nė vienas mano klientas nesikreipė į tave.Trečią, bent jau iki šiol nesu pridaręs rimtų ar ne labai rimtų problemų savo klientams.Ketvirtą, čia ne tavo reikalas, kaip aš moku ar ne, ar renku iš gabaliukų ar ne,ar suvokiu ką darau ar ne.Todėl prašau nerašinėti nesąmonių, nes tik kenki man ir terši šią temą!

1. Tos tiesos, kurią pats atskleidei(bet kaip supratau, nei nesuvoki), pilnai užtenka. Kai sakiau apie kreipimąsi, kalbėjau bendrai, o tu susiasmeninai. Dar dėl to užimtumo... Manai aš 24/7 gyvenu "ant" programavimo? Yra toks dalykas kaip - gyvenimas. Beje, temą pakėliau gal kartą per 1-2 dienas(net nesuprantu kuo tai susiję).

2. Tu pats atskleidei savo paslaugų kokybę temos kontekste.

3. O kaip galėjai? Įtariu dar nespėjai net vieno padaryt.

4. Jei kurtum sau, savo serveriui - sutinku, ne mano reikalas. Bet šiuo atveju viešos paslaugos - mano reikalas, net jei jos nemokamos. Jaučiuosi iš dalies atsakingas už problemas, kurias tu gali sukelti klientams. Bent taip galiu juos perspėti apie riziką.

Redaguota , nario Alter

1.Tai susiję, kad neturi, kam kurti nors, kaip ir sakei esi labai užimtas.

2.Už savo paslaugų kokybę atsakau 100% ir dar negavau nė vieno nusiskundimo iš klientų.

3.Klaidingas spėjimas, spėjau padaryti ir nė vieną.

4.Nerašyk nesąmonių, jei nežinai, kai kažkas bus nepatenkintas mano paslaugomis, tada galėsi čia rašinėti apie mano paslaugų kokybę.

5.Tu savo paslaugų kokybę irgi puikiai atskleidei, iš tavo pavyzdžių galima spręsti, kad tu nesi toks, koks skelbiesi čia(supergames.lt forume) esantis.Jeigu toks geras esi, kaip skelbiesi (atseit esi geriausias programuotojas, gali suprogramuoti bet ką), tai įrodyk, kad toks esi.Sukurk kokį nors unikalų ir labai sudėtingą įskiepį, o ne sakyk, kad labai užimtas ir panašiai, nes, kaip matau, laiko turi labai daug.Tavo sukurta tema neatspindi to, koks tu skelbiesi esantis.

6.Nors matau, kad tu sunkiai supranti, prašau tavęs dar kartą nekomentuoti, nes šis ginčas niekur neveda.

1.Tai susiję, kad neturi, kam kurti nors, kaip ir sakei esi labai užimtas.

2.Už savo paslaugų kokybę atsakau 100% ir dar negavau nė vieno nusiskundimo iš klientų.

3.Klaidingas spėjimas, spėjau padaryti ir nė vieną.

4.Nerašyk nesąmonių, jei nežinai, kai kažkas bus nepatenkintas mano paslaugomis, tada galėsi čia rašinėti apie mano paslaugų kokybę.

5.Tu savo paslaugų kokybę irgi puikiai atskleidei, iš tavo pavyzdžių galima spręsti, kad tu nesi toks, koks skelbiesi čia(supergames.lt forume) esantis.Jeigu toks geras esi, kaip skelbiesi (atseit esi geriausias programuotojas, gali suprogramuoti bet ką), tai įrodyk, kad toks esi.Sukurk kokį nors unikalų ir labai sudėtingą įskiepį, o ne sakyk, kad labai užimtas ir panašiai, nes, kaip matau, laiko turi labai daug.Tavo sukurta tema neatspindi to, koks tu skelbiesi esantis.

6.Nors matau, kad tu sunkiai supranti, prašau tavęs dar kartą nekomentuoti, nes šis ginčas niekur neveda.

1. Dar kart nesuprantu, kuo čia dėtas mano užimtumas ir tavo paslaugos :D

2. Kaip tu gali atsakyti už tai?

3. Nebent spėjai pasigooglint ir prastūmt padarytų.

4. Kai kažkas bus nepatenkintas, jau bus per vėlu.

5. Aš parodžiau senus (pusantrų metų senumo) įskiepius, kurie buvo daryti net ne pardavimui, o dėl smagumo/vfx testavimo(kame tu čia kokybę įžvelgi, neįsivaizduoju). Tuo labiau, tai visiškai nesusiję su tavo paslaugomis. Nuo parduotuvės atidarymo gavau tik privačius užsakymus, kurių negaliu naudoti kaip pavyzdžių, bet juos galite rasti žinomuose serveriuose(nereklamuosiu).

6. Kuo tu daugiau bandysi atsikirsti tokiais prastais kozeriais, tuo aš daugiau "atakuosiu".

• Parašė po 11 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3189 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...