Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kaip supratote teikiu reklamuotojo paslaugas, reklamuoti galiu bet ką, gfx parduotuve, žaidimų projektus ar youtube channel ir pnš. Komandą neatskleidžiama.

Mano reklamavimo vietos:

1.Skype-153 skype-450 skype-313{Nuolat auga!}

2.Youtube

3.Supergames.lt

4.Įvairiuose tinklapiuose, priklauso nuo žaidimo t.y cs 1.6 tinklapiuose

Kontaktai:

[email protected]

Ar ilgai reklamuoju?

Reklamuot pradėjau tikrai neseniai, todėl nepeikit už tai kad mažai kontaktų ar pnš, ačiū tiems kurie mane laikote patikimu, tiesiog kvieskite į kontaktus jai reikes. Renkų reklamuotojų komandą norintis kvieskite į skype, atlygis bus dalinamas po lygiai, ar del privilėgijų bus sutartą kaip ir kas. Vaikams t.y 14metų tokiems projektams tikrai nepadėsiu ir nebandykit apgaudinėti. Beabejo jai turite patirties šioje veikloje tai manau tada viskas gali buti normaliai, taip rašau kadangi į reklama nereikia tiek daug galvoti, kaip projekte reik viska galvoti.

Kokio atlygio noriu?

Del atlygiu susitarsime skype kadangi priklauso nuo jūsų arba priklausys kiek dienų užsisakot reklamavima.

Infomarcija:

Jai turiu pakankamai projektu reklamuoti, jūsų projekto nesiimsiu

Jeigu neturiu laiko, jūsų projekto nesiimsiu

Visada bus praneštą kada esu užsiemes ir iki kada

Už dyka niekuomet nieko nepadėsiu

Pakvietus į kontaktus iškarto eikite prie reikalo

Jeigu jau yra to paties žanro reklama, reklamuoju tik kitas, nereklamuoju 2 projektų to paties žanro. {Galima išimtis!}

Žemiau pamatysite ar šiom dienomis reklamuoju
[REKLAMUOJU]

Kaip reklamuoju?
Skype-reklamuoju su skype botų arba clownfish'ų-iškylus problemų su skype botų.

Youtube-Nufilmuoju vaizdo įraša serveryje, arba tiesiog papasokodamas projekto įstoriją ir pnš.

supergames.lt-šiame tinklapyje sukuriu temą kurioje bus papasokojama apie jūsų projektą. Dar galiu įdėti į savo paraša tinklapio nuorodą.

Tinklapiai-Tinklapiuose pvž: http://games-monitor...?clear_filter=1šiuose įrašau serverio IP per kurį gales ijaiti žmogus.

+Jeigu neturite supergames.lt paskyros, ir pamatysiu kad tai šaunus projektas ir daug žadantis, galėsiu duoti supergames.lt pakvietimą

Tinklapiai kuriuos šiuo metu reklamuoju:

2015.08.23 http://liartownlt.us.lt/ gta-samp -7dienas

2015.08.23 http://sfm.us.lt/gta-samp {Išimtis} -7dienas
2015.08.23 http://UCL.ltgta-samp {paskutine išimtis} -2dienas
Ačiū, kad skaitetė pagarbiai TKZ angel.

(redaguota)

Kiek pastebėjau, visuose tavo reklamuojamuose projektuose užsiregistruoja tie patys žmonės. Ar tik kartais ne tu ten būsi acc prikūręs reklamuotojau :D Užuodžiu scama degėsi :D Manau, kad nepasikliaučiau šiuo žmogumi, vien dėl to, kad gramatika jo prastoka, reklamavimas tuose pačiuose projektuose kur jis lankosi, ir visi žino, kad jis reklamuoja, jokios naudos iš to. Seni, galiu duot patarimą nereklamuok čia jei jau išsidavei, kad dirbi reklameriu, žmonės nekvaili, čia tu perkvailas. 5-10 žmonių nuo tavęs nera rimtas reklameris, sargo reklameriai ten tai va reklameriai kurie turi teisę imti pinigus, o tuuu.. tiesiog paprastas naudotojas kuris tiesiog bimbam aj va užsimesiu ant parašo, kad ateitu kasnors, taip nesidaro seni, nebesipazorink ir viskas.

Peace.

Redaguota , nario X1FioN

(redaguota)

Kiek pastebėjau, visuose tavo reklamuojamuose projektuose užsiregistruoja tie patys žmonės. Ar tik kartais ne tu ten būsi acc prikūręs reklamuotojau :D Užuodžiu scama degėsi :D Manau, kad nepasikliaučiau šiuo žmogumi, vien dėl to, kad gramatika jo prastoka, reklamavimas tuose pačiuose projektuose kur jis lankosi, ir visi žino, kad jis reklamuoja, jokios naudos iš to. Seni, galiu duot patarimą nereklamuok čia jei jau išsidavei, kad dirbi reklameriu, žmonės nekvaili, čia tu perkvailas. 5-10 žmonių nuo tavęs nera rimtas reklameris, sargo reklameriai ten tai va reklameriai kurie turi teisę imti pinigus, o tuuu.. tiesiog paprastas naudotojas kuris tiesiog bimbam aj va užsimesiu ant parašo, kad ateitu kasnors, taip nesidaro seni, nebesipazorink ir viskas.

Peace.

Aš prikures acc? :D IP patikrink :D Nematau ko tu čia nori pasiekti, tiesiog suku savo versliuka, kažko noriu pasiekt reklamuodamas, aš užsiregistruoju į tinklapius kuriuos reklaminu nes apžiuriu forumus, savininkai tai žino ir nematau ką čia galima slepti, esu naujokas tarp reklameriu, bandau kilti aukštyn, tu iškarto pradėdi reklamuoti ir iškarto netapsi rimtu reklameriu, reik po biški aš tą ir darau. Ir beje aš nereklamuoju vient projektus, aš reklamuoju bet ka, ka tik nori žmonės, kad lengviau surastu pirkėjus.

Redaguota , nario TKZ Angel

Aš prikures acc? :D IP patikrink :D Nematau ko tu čia nori pasiekti, tiesiog suku savo versliuka, kažko noriu pasiekt reklamuodamas, aš užsiregistruoju į tinklapius kuriuos reklaminu nes apžiuriu forumus, savininkai tai žino ir nematau ką čia galima slepti, esu naujokas tarp reklameriu, bandau kilti aukštyn, tu iškarto pradėdi reklamuoti ir iškarto netapsi rimtu reklameriu, reik po biški aš tą ir darau. Ir beje aš nereklamuoju vient projektus, aš reklamuoju bet ka, ka tik nori žmonės, kad lengviau surastu pirkėjus.

Jų ir taip yra, nesuprantu kam jų dar. Yra rimtų ir gerai, nedeficitas ne karo metai, čia ta pati situacija su projektų kurimu, kuriuos kuria 15kiniai, krč GG WP. Sekmės po savaitės nutraukt veiklą :)

(redaguota)

Jų ir taip yra, nesuprantu kam jų dar. Yra rimtų ir gerai, nedeficitas ne karo metai, čia ta pati situacija su projektų kurimu, kuriuos kuria 15kiniai, krč GG WP. Sekmės po savaitės nutraukt veiklą :)

Tikrai po savaites nenutrauksiu savo veiklą, rimti reklameriai labai daug kainuoją, o aš esu paprastas reklameris tiesiog pigus ir padėdu naujiems žmonėms, nors ir tų reklameriu daug, bet aš stengsiuos buti labai patikimu ir tiesiog paprastu reklameriu kylantis aukštyn... Turiu viena 1.6 cs projektą kuriame esu prižiūrėtojas, jame ir liksiu, nematau siekio būti projektuose kuriuos reklaminu.

Redaguota , nario TKZ Angel

Tikrai po savaites nenutrauksiu savo veiklą, rimti reklameriai labai daug kainuoją, o aš esu paprastas reklameris tiesiog pigus ir padėdu naujiems žmonėms, nors ir tų reklameriu daug, bet aš stengsiuos buti labai patikimu ir tiesiog paprastu reklameriu kylantis aukštyn... Turiu viena 1.6 cs projektą kuriame esu prižiūrėtojas, jame ir liksiu, nematau siekio būti projektuose kuriuos reklaminu.

Matosi, kad tau dar reik bšk ugtelėt kol suprasi, kad tai ddaryt yra beprasmiška. Jaunas dar, nestumsiu aš irgi buvau toks, daug ko siekiau kai mažesnis buvau, bet galiausiai viskas baigėsi, nes atsirado kiti poreikiai ir norai. Sėkmės krč tau :D

Matosi, kad tau dar reik bšk ugtelėt kol suprasi, kad tai ddaryt yra beprasmiška. Jaunas dar, nestumsiu aš irgi buvau toks, daug ko siekiau kai mažesnis buvau, bet galiausiai viskas baigėsi, nes atsirado kiti poreikiai ir norai. Sėkmės krč tau :D

Ną matai, tu taip sakai nes tau niekas nepaejo, tu nestumk ant kitų, kad kitiems tai nepavyks, visiems yra šansas todėl kalbėk už save.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...