Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Cia priklauso ir nuo pc ir nuo filmavimo programos,bet kaip ir sakei nefilmuojant viskas gerai, tada jei naudoji fraps, dxtory galima per nustatymus pasidaryt, kad nelagintu. Irasyk i youtube filmavimo programos pavadinima ir pridek siuos zodzius "Lag fix". P.S as labai rekomenduociau naudoti filmavimo programa Mirillis Action, kadangi bent jau man jokio lago ir aplamai ji konkuruoja su fraps, net geresne sakyciau action yra, bet kas esme, kad jos nusicrackint neina, visi license keys blacklisted, o aktivatoriu visokiu nera, jei nori gali pirkt ja, bet verta.

Jei naudoji fraps tai va:

Jei naudoji Dxtory tai va:

Redaguota , nario manteliakas
  • Teigiamai 1

Kartais ne su bandicam filmuoji? nes man buvo seniau tokia pat problema, jei su bandicam, tai tiesiog kažką blogai užžymėjai bandicame kokia varnele, nes aš buvau užžimėjas kažkokia tai, delto man vaizdas ir sukinėjosi, o del fps, tai pasiieškok youtube rašai savo filmavimo programos pavadinimą, ir tadar lag fix, ir rasi pamokas tikrai.

• Teigiamai 1
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...